ŽIVOT

(FOTO) Osječki frizeri pripremaju šou – Galerija veličanstvenih frizura

Njihovi modeli redovno na svojim glavama imaju vrlo neobične kreacije, snjegoviće, krune, barbike, šešire, skulpture i to sve od kose!

Objavljeno 06.12.2019
Ivona Amidžić

Desetljećima su osječki frizeri među najuspješnijima u zemlji. U duhu tradicije, nadahnuti strukom i uz pomoć sekcija krojača, kozmetičara i zlatara, željeli su dašak prebogate mašte koju svaki dan dijele s klijentima podijeliti i sa svim sugrađanima.

Manifestacija “Noćni friz” održat će se 7. prosinca 2019. godine u 19.00 sati u Dvorani Sporthouse u Osijeku (Trg L. Ružičke b.b.).

Noćni friz zapravo je revijski događaj koji će se po deveti put održati u Osijeku, a zanimljiv razvoj ide od same zamisli da frizeri noću otvore svoja vrata sugrađanima. Tako je prije devet godina započela tradiciju kroz promocije trendova, druženja i zabave do sitnih noćnih sati.

Više pročitajte ovdje, a ispod pogledajte galeriju frizura prošlih godina koje oduzimaju dah:

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Noćni friz se održava po deseti puta u Osijeku i narastao je od prvotnih 6 salona na današnjih 13. Sada su narasli u superzanimljivu manifestaciju!

10. Noćni friz

Noćni Friz revijski je događaj koji se po 10. puta održava u Osijeku, a zanimljiv razvoj ide od same zamisli Više…

Aktivira se kompletan zdravstveni sustav i djelatnosti u kojima je prisutan bliski kontakt s klijentima...

Krenula druga faza popuštanja epidemioloških mjera…

Hrvatska je danas ušla u drugu od tri faze popuštanja epidemioloških mjera koje je donijela Vlada s ciljem polaganog aktiviranja Više…

Njihovi su modeli na svojim glavama imali snjegoviće, krune, barbike i još mnogo toga...

Osječki frizeri pripremaju šou – U subotu svi na Noćni friz! (7.12.)

Desetljećima su osječki frizeri među najuspješnijima u zemlji. U duhu tradicije, nadahnuti strukom i uz pomoć sekcija krojača, kozmetičara i Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

U Auro Domus poslovnicama diljem Hrvatske ti klijenti svakodnevno dobivaju nekoliko stotina ili tisuća eura. I vrlo često se iznenade činjenicom da su u zamjenu za slomljeni lančić ili ogrlicu koju ne nose godinama mogli u samo nekoliko trenutaka dobiti dovoljno sredstava za zatvore minus na tekućem računu ili si priušte nešto što su dugo željeli.

Požurite i iskoristite visoke cijene: Otkup zlata sada se najviše isplati

Biciklijada se i ove godine organizira u znak podrške nacionalnoj kampanji Hrvatskog knjižničarskog društva za osobe s teškoćama čitanja i disleksijom "I ja želim čitati"

FFOS-ova BICIKLIJADA 2024.

Izvučen je dobitnik 3.000 eura za shopping u Portanovi,  čak 50 trgovina u Portanovi nudilo je rođendanske popuste, mađioničar, disco hostese i ljudi od stakla (Mirror crew) napustili su Portanovu, velika rođendanska torta se pojela, šampanjac popio, a svih 150 nagrada koje su bile sakrivene u mnoštvu balona je pronađeno.

[FOTO] Trgovački centar Portanova proslavio 13. rođendan uz vrijedne nagrade, shopping s popustima i pregršt iznenađenja za posjetitelje