ŽIVOT

[FOTO] Veseli Kamion Djeda Mraza oduševio osječke mališane

Osijek je druga od jedanaest postaja Kamiona Djeda Mraza na velikoj božićnoj turneji dugoj 2.500 kilometara

Objavljeno 09.12.2023
Matija Ivanković

Nakon što je iz Zagreba krenuo prema Valpovu i svojim posjetom razveselio mališane iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci, veselu blagdansku atmosferu Kamion Djeda Mraza je donio u Osijek. Na prepunom Trgu Jug 2 brojni osječki mališani i posjetitelji uživali su u bogatom blagdanskom programu, uz prigodnu božićnu predstavu, pjesmu i ples te darivanje Kraš slatkišima i balonima.

Posebna atrakcija bio je blagdanski dekoriran kamion F-MAX marke Ford Trucks koji vuče poluprikolicu Kässbohrer, a koji je bio pozornica za zabavnu i edukativnu predstavu “Stiže nam Božić” s Djedom Mrazom, vilenjacima, Duhom Božića i dobrom Zvjezdanom Vješticom.

Djed Mraz nastavlja svoju veliku turneju dugu čak 2.500 kilometara: nakon Osijeka, Kamion Djeda Mraza putuje u SOS Dječje selo Lekenik (9.12.), Varaždin (12.12.), Karlovac (13.12.), Pulu (14.12.), Pazin (15.12.), Rijeku (16.12.), Split (20.12.), Zadar (21.12.), i vratiti se u Zagreb (22.12.).

Poslovnoj grupi Auto Hrvatska u organizaciji ovog društveno odgovornog projekta pridružila se u ulozi glavnog partnera tvrtka KRAŠ, te partneri Pik Vrbovec plus, OTP banka, OTP Leasing i Generali osiguranje.

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Kamion prolazi svim većim hrvatskim gradovima u periodu od 6. do 22. prosinca, a zaustavljat će se na javnim površinama na kojima će se održavati interaktivne predstave te druge zabavne aktivnosti.

Veseli Kamion Djeda Mraza stiže u Osijek

Nakon što će svojim posjetom razveseliti mališane iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci, Kamion Djeda Mraza će posjetiti stanovnike Osijeka i Više…

Kraš: "Hvala vam što ste nas inspirirali da ovo postane stvarnost"

Sad smo stvarno sve vidjeli: Kraš napravio čokoladu s – ČVARCIMA!

Kraš je jučer na svojoj službenoj Facebook stranici šokirao sve pratitelje u kojoj su objavili kako su ostvarili ono što Više…

Osječka Karolina zapošljava 350 radnika i važna je za Osijek i cijelu Slavoniju

Osječka Karolina pred velikom investicijom vezanom za poznate Moto kekse…

Priča o Karolini započela je još davne 1909. godine u Osijeku, na raskrižju europskog sjevera i juga, istoka i zapada… Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Grah su kuhali članovi Udruge majstora kotlića Slavonije i Baranje, koji su od ranih jutarnjih sati krenuli s pripremom dvanaest kotlova u kojima se kuhalo stotinjak kilograma graha.

[FOTO] Građanima Osijeka besplatno podijeljeno više od 2500 porcija graha, gužvara i pića

Dva hrvatska Rafalea preletjet će sutra preko Osijeka, odlična prilika vidjeti ih iznad osječkog neba i možda uslikati. Objavite vaše fotke u komentarima!

Rafalei će letjeti sutra iznad cjelokupnog teritorija Republike Hrvatske, donosimo raspored preleta!

Najavljeni završetak radova i puštanje u promet Stepinčeve ulice od Vukovarske do Reljkovićeve / Reisnerove i Trga Baruna Trenka te početak radova na sljedećoj fazi u Gundulićevoj ulici od Stepinčeve do Radićeve neće započeti kako je najavljeno...

Obavijest o produženju roka dovršetka radova u dijelu Gundulićeve ulice