ŽIVOT

Veseli Kamion Djeda Mraza stiže u Osijek

Kamion prolazi svim većim hrvatskim gradovima u periodu od 6. do 22. prosinca, a zaustavljat će se na javnim površinama na kojima će se održavati interaktivne predstave te druge zabavne aktivnosti.

Objavljeno 05.12.2023
Darija Kovačić

Nakon što će svojim posjetom razveseliti mališane iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci, Kamion Djeda Mraza će posjetiti stanovnike Osijeka i okolice. Blagdanski dekoriran kamion s Djedom Mrazom i njegovim pomoćnicima zaustavit će se u četvrtak 7. prosinca na Trgu Jug II u gradskoj četvrti Jug II i od 19.00 sati zabavljati djecu i posjetitelje uz prigodnu božićnu predstavu, pjesmu i ples te darivanje Kraš slatkišima i balonima.

Veliku turneju Kamiona Djeda Mraza organizira Poslovna grupa Auto Hrvatska s ciljem širenja pozitivnog blagdanskog duha i uveseljavanja najmlađih. Kamion prolazi svim većim hrvatskim gradovima u periodu od 6. do 22. prosinca, a zaustavljat će se na javnim površinama na kojima će se održavati interaktivne predstave te druge zabavne aktivnosti.

Osijek je druga od jedanaest postaja Kamiona Djeda Mraza na velikoj božićnoj turneji Hrvatskom i putu dugom 2.500 kilometara. Kamion će biti pozornica zabavnoj, edukativnoj i interaktivnoj predstavi “Stiže nam Božić” s Djedom Mrazom, vilenjacima, Duhom Božića i dobrom Zvjezdanom Vješticom.

Predstave su besplatne i namijenjene djeci vrtićke dobi, kao i učenicima nižih razreda osnovne škole, a glavne teme predstave su božićna radost, humanost, te ljubav prema drugima. Također, s obzirom na 70 godina dugu povijest Auto Hrvatske kao vodeće tvrtke u segmentu prodaje i održavanja osobnih i gospodarskih vozila te njene posvećenosti u promicanju sigurne vožnje i odgovornog ponašanja, cilj je predstavom na jednostavan i zabavan način podsjetiti djecu na pravilno ponašanje u prometu.

Važan faktor sigurnosti u prometu je i ispravnost vozila pa su ulogu pomoćnika Djeda Mraza ovaj put preuzeli zaposlenici Auto Hrvatske koji su kamion pripremili za ovu zahtjevnu turneju te mu priredili i simbolični ispraćaj ispred Poslovnog centra Heinzelova u Zagrebu.

Poslovna grupa Auto Hrvatska u Osijeku, kao važnom poslovnom središtu, posluje već 15 godina pružajući korisnicima najkompletniju servisnu podršku kroz prodajno – servisni centar za gospodarska vozila, a s početkom 2024. godine širi svoju ponudu otvaranjem novog Peugeot prodajno-servisnog centra.

Nakon Osijeka Kamion Djeda Mraza će posjetiti djecu iz SOS Dječjeg sela Lekenik (9.12.), Varaždin (12.12.), Karlovac (13.12.), Pulu (14.12.), Pazin (15.12.), Rijeku (16.12.), Split (20.12.), Zadar (21.12.), i vratiti se u Zagreb (22.12.).

Ovogodišnje saonice Djeda Mraza je zamijenio kamion F-MAX marke Ford Trucks koji vuče poluprikolicu Kässbohrer s putujućom pozornicom.

Poslovnoj grupi Auto Hrvatska u organizaciji ovog društveno odgovornog projekta pridružila se u ulozi glavnog partnera tvrtka KRAŠ, te partneri Pik Vrbovec plus, OTP banka, OTP Leasing i Generali osiguranje.

Turneju možete pratiti na Facebook i Instagram stranicama Auto Hrvatske: https://www.facebook.com/autohrvatska.hr
https://www.instagram.com/autohrvatska.hr/

Dočekajte Djeda Mraza i budite dio ove vesele priče!

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Osijek je druga od jedanaest postaja Kamiona Djeda Mraza na velikoj božićnoj turneji dugoj 2.500 kilometara

[FOTO] Veseli Kamion Djeda Mraza oduševio osječke mališane

Nakon što je iz Zagreba krenuo prema Valpovu i svojim posjetom razveselio mališane iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci, veselu blagdansku Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

gOSba je rezultat želje za osvježenjem lokalne/nacionalne gastro event konstelacije. Atmosfera gOSbe je opuštajuća, a glazba lagano gibajuća.

gOSba – novi format na gastro-wine-art event sceni

Unutarnja i vanjska obnova kuće dobro napreduje i radovi su u tijeku i to zahvaljujući donacijama dobrih ljudi

Akcija za obitelj Matijević iz Škabrnje dobro napreduje

Suradnja u sprječavanju krijumčarenja osoba, roba i opojnih droga u zaštiti državne granice, sprječavanje nezakonitog lova i ribolova, kao i ostalih nezakonitih radnji na području JUPP Kopački rit.

Suradnjom policijskih službenika i djelatnika parka prirode protiv svih oblika kažnjivih djela