ŽIVOT

(FOTO) Vozač pored Srednjike odvalio hidrant pa bježao policiji, voda poplavila obje strane ulice

Unatoč velikom broju djece, vozač BMW-a je nagazio na gas i uz potjeru presretača s upaljenom rotacijom pokosio hidrant - zatim je pokušao pobjeći...

Objavljeno 05.05.2022
Ivona Amidžić

U prometnoj nesreći pored Srednjoškolskog igrališta nastradao je hidrant koji je odvaljen iz zemlje, a uslijed čega je voda počela pljuštati na sve strane i poplavila ulicu.

Arhivska fotografija:

Točna lokacija hidranta je u Ulici Kneza Trpimira pored stazice koja dijeli Srednjiku od Elektrotehničke i prometne škole Osijek.

Cesta je prekrivena vodom, a na lokaciji se pokušava zatvoriti dotok vode u odvaljeni hidrant kako bi se zaustavila poplava koja se proširila na obje strane ceste. Policija nadzire cijelu situaciju.

Od očevidca koji je zatražio da ostane anoniman saznali smo da je vozač vozio BMW te kako je unatoč velikom broju djece okolo još od semafora nagazio na gas uz škripu guma. Nakon takvog starta krenuo ga je loviti presretač u bijelom Audiju uz zvuk policijske sirene i rotacijskih svjetala. “Pukom srećom je sve završilo na razbijenom BMW-u i otkinutom hidrantu”, navodi naš čitatelj.

Nakon nesreće vozač je izašao iz auta i pokušao pobjeći policiji, ali su ga ulovili nakon što je ušao na Srednjoškolsko igralište i zapleo se u traku kojom je bio označen dio igrališta zbog natjecanja.

Na Srednjoškolskom igralištu se danas održava najmasovnije dječje natjecanje u Hrvatskoj, Erste plava liga, tako da je moguće stvaranje gužve i zastoja u prometu. Molimo sve za dodatan oprez i izbjegavanje lokacije ako je moguće dok se situacija ne riješi.

foto: OsijekNews

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Jučer su, temeljem naloga suda, policijski službenici pretražili prijevozno sredstvo, dom i druge prostorije kojima se koristi 34-godišnji vozač...

Zašto je nastradao hidrant u Osijeku? Policija razlog našla u vozačevom stanu?!

U četvrtak, 5. svibnja, u Osijeku, 34-godišnjak je uslijed neprilagođene brzine izgubio nadzor nad vozilom i u Trpimirovoj ulici se Više…

Danas se zbog natjecanja od 11:00 do 20:30 sati neće moći koristit tereni na Srednjoškolskom igralištu u Osijeku

Danas na osječkoj Srednjiki Erste plava liga – najmasovnije dječje natjecanje u Hrvatskoj!

Pred nama je i taj dugoočekivani dan: danas, 5. svibnja 2022. godine, s početkom u 14:00 sati, u našem se Više…

Posebna regulacija prometa napravila je pravi kaos na križanju Svilajske i Strossmayerove

KAOS U RETFALI: Ženu na zebri udario auto: Stvaraju se gužve, auti trube, ljudi su neoprezni (FOTO)

Danas je počela faza A, II radova na rekonstrukciji-demontaži postojećeg i izgradnji novog kolosiječnog sustava u Ulici J. J. Strossmayera, Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

„Predivnu sortu imamo, imamo znanja, imamo izuzetne rezultate, imamo struku koja nas podržava, ali na koncu, moramo se najviše uzdati u sebe"

Konferencija “GO – Graševina Osijek”: Graševina – lokomotiva koja će vući sve hrvatske sorte!

Spektakularne letjelice, koreografije vještih pilota i izložena oprema spremna je opet privući Osječane i ostale posjetitelje i ispuniti im poslijepodne dobrom zabavom

Ovog ljeta na nebo iznad Slavonije vraća se Osijek Air Show

Upozorenje DHMZ-a za osječku regiju: "BUDITE NA OPREZU zbog mogućih jačih grmljavinskih nevremena. Posebno pripazite u izloženim područjima"

JOŠ JEDNO UPOZORENJE za sjever, sutra i istok, Hrvatske, prijete velika tuča i jaki udari vjetra!