ŽIVOT

(FOTO) Vozač pored Srednjike odvalio hidrant pa bježao policiji, voda poplavila obje strane ulice

Unatoč velikom broju djece, vozač BMW-a je nagazio na gas i uz potjeru presretača s upaljenom rotacijom pokosio hidrant - zatim je pokušao pobjeći...

Objavljeno 05.05.2022
Ivona Amidžić

U prometnoj nesreći pored Srednjoškolskog igrališta nastradao je hidrant koji je odvaljen iz zemlje, a uslijed čega je voda počela pljuštati na sve strane i poplavila ulicu.

Arhivska fotografija:

Točna lokacija hidranta je u Ulici Kneza Trpimira pored stazice koja dijeli Srednjiku od Elektrotehničke i prometne škole Osijek.

Cesta je prekrivena vodom, a na lokaciji se pokušava zatvoriti dotok vode u odvaljeni hidrant kako bi se zaustavila poplava koja se proširila na obje strane ceste. Policija nadzire cijelu situaciju.

Od očevidca koji je zatražio da ostane anoniman saznali smo da je vozač vozio BMW te kako je unatoč velikom broju djece okolo još od semafora nagazio na gas uz škripu guma. Nakon takvog starta krenuo ga je loviti presretač u bijelom Audiju uz zvuk policijske sirene i rotacijskih svjetala. “Pukom srećom je sve završilo na razbijenom BMW-u i otkinutom hidrantu”, navodi naš čitatelj.

Nakon nesreće vozač je izašao iz auta i pokušao pobjeći policiji, ali su ga ulovili nakon što je ušao na Srednjoškolsko igralište i zapleo se u traku kojom je bio označen dio igrališta zbog natjecanja.

Na Srednjoškolskom igralištu se danas održava najmasovnije dječje natjecanje u Hrvatskoj, Erste plava liga, tako da je moguće stvaranje gužve i zastoja u prometu. Molimo sve za dodatan oprez i izbjegavanje lokacije ako je moguće dok se situacija ne riješi.

foto: OsijekNews

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Obavijest iz vodovoda, u trajanju od 9 do 12 sati, doći će do obustave isporuke pitke vode

Obustava isporuke pitke vode

Zbog neizostavnih radova na rekonstrukciji cjevovoda pitke vode u Sljemenskoj ulici, dana 23.11.2023. (četvrtak),  u trajanju od 9 do 12 Više…

Zbog najavljenog nevremena i obilnih kišnih oborina koje će prema prognozama DHMZ-a zahvatiti veći dio teritorija Republike Hrvatske od 04. do 06. kolovoza, sve operativne snage i sudionici sustava civilne zaštite stavljeni su u visoku pripravnost.

Sve operativne snage i sudionici sustava civilne zaštite stavljeni u visoku pripravnost

Pozivaju se građani na područjima sklonima poplavama da budu posebno oprezni, ne kreću na put ako ne moraju, prate vijesti Više…

Naši će se najmlađi sugrađani imati priliku ogledati u zanimljivim štafetnim igrama, bit će tu plivanja,  skakanja, balona, utrka plamenaca… Smijeh i zabava zagarantirani!

Zdravko je krenuo – Zdravkova vodena avantura

Ovog je mjeseca GSSR “Sport za sve” Osijek, u suradnji sa Školskim sportskim savezom grada Osijeka, u sklopu akcije “Zdravko Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Jedan on najnovih modnih savjeta za 2024. sezonu su jarke boje kojih se mnogi plaše iskombinirati u njihov stil. Mali dodatci žarkih boja poput torbica i ruksaka odmah mogu poboljšati cijeli šarm vašeg izgleda. 

Praktični modni savjeti za 2024. sezonu

Najbolja potvrda visoke kvalitete vina vinarije Perak su mnogobrojne medalje i šampionska priznanja osvojena na sajmovima u zemlji i inozemstvu.

Četvrtak u Vinoteci Vinita – Vinarija Perak

Očekuju nas Igraonice za kerovce koje će voditi Alenka Medak, a ove godine Povratak otpisanih imat će i Šank za kerovce, kako i čime će se sve na njemu častiti najdlakaviji gosti eventa morat ćete saznati uživo.

[NAJAVA] 9. Povratak otpisanih