SPORT

Fran i Katia ponovno kući nose odličja!

KK Hrvatski sokol najuspješniji je klub iz Slavonije i Baranje, a Katia i Fran donijeli su kući dva zlatna i jedno srebrno odličje! :)

  Objavljeno 05.11.2018
  Antonela Verković

  Ponovno imamo priliku pisati o sportskim uspjesima najboljih mladih kataša Frana Selingmana i Katie Šegavčić na što smo izuzetno ponosni!

  Već više puta su se kući vraćali s odličjima i zapanjujućim rezultatima, što smo i zabilježili.

  Ovaj put su natrag u Osijek iz Banja Luke došli s tri odličja.

  Na ovogodišnjem 6. Grawe Energija kupu održanom 3.11.2018. u Banja Luci nastupilo je rekordnih 1269 natjecatelja iz 97 klubova / 11 zemalja Europe.

  KATIA

  Katia Šegavčić nastupila je u dvije natjecateljske službene kategorije kata – djevojčice 11 i 12 godina te osvojila zlatno i srebrno odličje.

  U ovoj kategoriji se mora naglasiti ga je u trećem kolu imala za protivnicu , prvakinju Crne Gore i Balkana , koju je pobijedila glatko rezultatom 5:0 na oduševljenje i divljenje prisutnih gledalaca.

  FRAN

  Fran Selingman nastupio je u dvije natjecateljske službene kategorije kata – dječaci 10 i 11 godina te je osvojio jedno zlatno odličje.

  S osvojena dva zlatna i jednim srebrnim odličjem KK Hrvatski sokol najuspješniji je klub iz Slavonije i Baranje zauzevši visoko 10. mjesto na ljestvici uspješnika, u konkurenciji 59 klubova.

  FOTO: KK Hrvatski sokol

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VEZANE VIJESTI

  Gradski vrt je jučer 'gorio' u pobjedama naših sportaša! Koliko dobrih vijesti za kraj sezone... Bravooo KK Hrvatski sokol - 7 zlatnih i 3 srebrna odličja!

  Osim velike pobjede Bijelo-plavih, jučer u Gradskom vrtu izvrsne rezultate nizali i mladi karate sokolaši

  U nedjelju 16.12.2018. u Osijeku u dvorani Gradski vrt na 2. kolu lige za sezonu 2018./2019. nastupilo je 230 natjecatelja iz 16 Više…

  Na ovogodišnjem 18. međunarodnom karate natjecanju održanom 13.10.2018. u Daruvaru nazočilo je 500-tinjak natjecatelja iz 58 klubova iz Češke, BiH, Slovenije i Hrvatske, među kojima i osječki - Hrvatski sokol i Esseker ...

  Hrvatski sokol i Esseker uspješni u Daruvaru

  Na ovogodišnjem 18. međunarodnom karate natjecanju održanom 13.10.2018. u Daruvaru nazočilo je 500-tinjak natjecatelja iz 58 klubova iz Češke, BiH, Slovenije Više…

  Dan neovisnosti u našem gradu donosi sportske uspjehe! Nakon pobjede nad Hajdukom, donosimo vam još dobrih rezultata - ovog puta iz karate kluba Esseker.

  Kata tim juniora prvim mjestom gotovo osigurao nastup na Prvenstvu Europe!

  Karate klub Esseker iz Beograda se vraća s izvrsnim rezultatima! Nije iznenađenje jer su osječki kataši uvijek donosili izvrsne rezultate, Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  ''Odigrali smo pravu mušku utakmicu i u njoj smo slavili. Čestitam Cedeviti na fer i korektnoj borbi." - rekao je trener Vrijednosnica Osijek Domagoj Kujundžić.

  KK Vrijednosnice Osijek pobijedile ‘Vitamine’!

  Ovaj puta ih očekuje ozbiljna provjera, budući da će s druge strane terena biti slovenski prvoligaš ND Gorica.

  NK Osijek: Danas prva prava provjera!

  Igračka biografija Laszla Kleinheislera prilično je zanimljiva :)

  10 zanimljivosti o novom igraču NK Osijeka