ŽIVOT

Friziranje večeras do sitnih noćnih sati, što kažete na tu ideju?

''Noćni friz'' održat će se večeras, 1. prosinca 2018. godine u prostoru Hotela Osijek... Frizeri predstavljaju svoj rad uz kozmetičare, krojače, glazbenike i dobru zabavu!

Objavljeno 01.12.2018
Antonela Verković

Desetljećima su osječki frizeri među najuspješnijima u zemlji.  U duhu tradicije, nadahnuti strukom i uz pomoć sekcija krojača, kozmetičara i zlatara, dašak mašte i svijeta frizura organizatori su poželjeli podijeliti sa svim građanima!

Zanimljiv razvoj ideje za ”Noćni friz” ide od same zamisli da frizeri noću otvore svoja vrata sugrađanima na način koji odrede sami vlasnici salona.

Tako je prije osam, godina počela tradicija kroz promocije trendova, druženja i zabave do sitnih noćnih sati u šest frizerskih salona. Tako će biti i večeras – od 20:00 sati u prostoru Hotela Osijek.

U jednom od predstavljanja su na nekoliko modela prikazali sve što u svakodnevnom radu sa klijentima ne mogu pa su tako na glavama svojih modela imali snjegoviće, krune, barbike i još mnogo toga.

Prošle godine Noćni Friz održan je u Riverside Ballroomu ZOO Hotela u Osijeku pred uistinu velikim brojem posjetitelja i ponovno je narastao za jednu stepenicu.

”Ove godine vođeni nekom posebnom energijom svoj program predstavljamo u znatno većem, posebnom prostoru uz goste frizere, krojače, kozmetičare i glazbenike” – rekli su organizatori, Udruženje obrtnika Osijek.

frizure

revija frizure

noćni friz

FOTO: Osječki obrtnici – priopćenje (snimio: Gojko Mitić) + Pixabay

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Noćni friz se održava po deseti puta u Osijeku i narastao je od prvotnih 6 salona na današnjih 13. Sada su narasli u superzanimljivu manifestaciju!

10. Noćni friz

Noćni Friz revijski je događaj koji se po 10. puta održava u Osijeku, a zanimljiv razvoj ide od same zamisli Više…

Njihovi modeli redovno na svojim glavama imaju vrlo neobične kreacije, snjegoviće, krune, barbike, šešire, skulpture i to sve od kose!

(FOTO) Osječki frizeri pripremaju šou – Galerija veličanstvenih frizura

Desetljećima su osječki frizeri među najuspješnijima u zemlji. U duhu tradicije, nadahnuti strukom i uz pomoć sekcija krojača, kozmetičara i Više…

Njihovi su modeli na svojim glavama imali snjegoviće, krune, barbike i još mnogo toga...

Osječki frizeri pripremaju šou – U subotu svi na Noćni friz! (7.12.)

Desetljećima su osječki frizeri među najuspješnijima u zemlji. U duhu tradicije, nadahnuti strukom i uz pomoć sekcija krojača, kozmetičara i Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Informirani, zainteresirani i aktivni građani mogu imati ključnu ulogu u poboljšanju sustava gospodarenja otpadom, donoseći pozitivne promjene u svojim zajednicama

Participacija građana kao ključ ekološki održivog upravljanja otpadom: Primjer iz Osijeka

Vrijedni volonteri, djeca i mladi njih 22, iz i oko Bajera JUG2 izvukli su oko 200 kg otpada

[FOTO] Djeca i mladi očistili Bajer Jug2!

U nedjelju će netko iz Portanove otići bogatiji za 3.000 eura A čeka nas i kiša balona s nagradama. Portanova u nedjelju radi po redovnom radnom vremenu.

Danas u Portanovi magic show i torta za djecu, a sutra stiže mirror crew – ljudi od ogledala!