Arhiva

Grand prix 2015. Žito Challenge Cup

  Objavljeno 25.08.2015
  OsijekNews redakcija

  Gimnastički Grand prix postao je zaštitni znak Osijeka, a ove će godine, od 17. do 20. rujna ponovno okupiti svjetsku gimnastičku kremu. Ove godine posebna simbolika krije se u rujnu kada se slavi Dan gimnastike. Gimnastičko društvo Osijek – Žito već je počelo sa pripremama, na čijem je čelu ovaj puta slavonska kuna Gymi – maskota Grand prixa.

  Gymija će se čitavo ljeto moći susretati diljem grada Osijeka na brojnim aktivnostima, kao i na popratnim događajima koji će pripremati publiku na spektakl koji ih očekuje u rujnu. Pripreme su krenule Gymijevom aktivacijom društvenih mreža pa se tako gimnastičke aktivnosti mogu pratiti i komentirati na službenoj Facebook stranici Grand prixa 2015. nazvanoj, simbolično –OSjeti gimnastiku, ali i na Instagram profilu @osjeti_gimnastiku.

  Gymi je rođen 13. rujna 2013. godine, a u gimnastiku se zaljubio kada je kao beba kuna slučajno ušao u dvoranu Gradski vrt za vrijeme Osijek Grand Prixa. Nije htio gubiti vrijeme pa je već od malih šapa počeo odlaziti na treninge i pokazao nevjerovatan talent. Gymi je izvrstan gimnastičar, ali se ne natječe jer su ga, zbog njegovog iznimnog talenta, zamolili da ne pravi konkurenciju ostalim gimnastičarima. Iako se ne natječe, Gymi svakodnevno trenira jer želi ostati u dobroj formi i jer gimnastiku jednostavno obožava.

  REDIZAJNIRANA STRANICA KOJA POKAZUJE LJEPOTU GIMNASTIKE

  Više o njemu može se doznati i novoj web stranici Grand prixa – www.osijekgym.com.

  Osim toga svi posjetitelji stranice na njoj će moći doznati sve potrebne aktualnosti o gimnastičkim natjecanjima. Bit će tu i zanimljivosti o hrvatskim, ali i inozemnim gimnastičarima te naravno kako se uključiti i postati dijelom ovog velikog natjecanja kroz volontiranje, za koje je svake godine pokazana iznimna zainteresiranost.

  Sve ovo samo je uvod za ljeto koje će biti u znaku gimnastike, ali i za rujan kada će Grand okupiti publiku iz cijele Slavonije i regije kako bi uživali u sposobnostima najtalentiranijih gimnastičara svijeta.

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VEZANE VIJESTI

  Zanimljivo je bilo u dvorani čuti komentar velikog izraelskog parteraša Aleksandra Šatilova koji je rekao „ovaj mali je sigurno iz Markovićeve škole, on je njegova kopija“.

  Tomislav Marković dobio nasljednika na parteru, junior Aurel Benović izborio mjesto među “velikim dečkima”!

  Nacionalni gimnastički centar Aton u Nedelišću proteklih dana bio je pun do vrha. Na jednom mjestu okupile su se sve Više…

  Žito Grand Prix – Osam hrvatskih aduta je spremno

  Na devetom po redu Grand prix Osijek Žito Challenge cupu koje će se od 18. do 21. svibnja održati u Više…

  Osijek Grand Prix – Žito Challenge Cup (20.-21.05.)

  Gimnastički Grand prix postao je zaštitni znak Osijeka, a od 20. do 21. svibnja 2017. u sportskoj dvorani Gradski vrt Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  U posljednja 24 sata zabilježena su 1.583 nova slučaja zaraze virusom SARS-CoV-2, a 15 osoba je preminulo!

  SARS-CoV-2 virus ne posustaje, ponovno zabilježene velike brojke

  Proces uvođenja nove valute zahtjeva prilagodbe i promjene, kako poslovnih procesa tako i pravovremeno osposobljavanje radnika za rad u novoj službenoj valuti

  Veliki interes poduzetnika za radionicu o uvođenu eura

  Novac vrijedi sve manje jer inflacija smanjuje realnu kupovnu moć novca. Stoga za isti iznos možemo kupiti sve manje robe u trgovini, a o cijenama goriva i drugih energenata da i ne govorimo...

  Troškovi života sve su veći, ali Osječani do gotovine dolaze na ovaj brz i jednostavan način!