Arhiva

Grga Čvarak ove subote u dječjem kazalištu Branka Mihaljevića

  Objavljeno 12.03.2015
  OsijekNews redakcija

  Dječje kazalište Branka Mihaljevića poziva sve mališane ove subote 14. ožujka u 18 sati na predstavu Grga Čvarak! Dođite i otkrijte zašto je naš Grgica zloćko i zašto stalno stvara nepodopštine, zašto je ukrao susjedove mačke i zašto ih je naučio pjevati. Tko je ta Mila mala koja mu je glavom zavrtjela i natjerala ga da čak i rode iz gnijezda ukrade.

  Dođite i provjerite kako su ga pokušali izliječiti doktori, svećenici, mama i susjedi! A sve samo zato što se zaljubio! Naš mali nestaško pokušat će sve ne bi li osvojio srce Mile male, a neće ga spriječiti ni cijelo selo, ni brižna majka, ni strah od kazne! Izdržat će sve za ljubav Mile male.

  U veseloj predstavi na loncima sviraju, glume i pjevaju: Edi Ćelić kao Grgica, Areta Ćurković kao brižna mamica, Lidija Kraljić kao Mila mala, Aleksandra Colnarić kao njezina mama, baba i djed su Zvjezdana Bučanin i Ivica Lučić, Ženu glumi Inga Šarić, svećenika i doktora također Ivica Lučić, dok su časne sestre i medicinske sestre Inga Šarić, Zvjezdana Bučanin i Aleksandra Colnarić.

  Pitate se tko sve radi naopačke, tko iz praćke gađa mačke, tko preskače preko zida, tko lastina gnijezda skida, tko kokoši za rep vuče, tko se s djecom stalno tuče, spreman da u svađi plane ko ugarak? Odgovor će uvijek biti Grga Čvarak!

  Poznata je to pjesma Ratka Zvrka prema kojoj je tekst za ovu veselu i nestašnu predstavu napisala i režirala Tamara Kučinović, a lutke, kostime i scenu oblikovala je gošća iz Rusije Marina Zavyalova.

  Predstava je na rasporedu za obiteljsku pretplatu, pretplatu poduzeća i u slobodnoj prodaji. Ulaznice možete kupiti na blagajni Kazališta po cijeni od 20 kuna radnim danom od 8 do 15 sati, u subotu sat vremena prije predstave, a možete ih i rezervirati na email marketing@djecje-kazaliste.hr.

  VAŽNO: MOLIMO NAŠE POSJETITELJE DA REZERVIRANE ULAZNICE PREUZMU OD 17.OO DO 17,30 NA BLAGAJNI KAZALIŠTA.

  VEZANE VIJESTI

  Predstava koja je nasmijala čitavu regiju napokon i u Osijeku!

  Dječje kazalište ‘Branko Mihaljević’ ugostiti će predstavu „KAJ BRE?!“ koja je do sada nasmijala tisuće ljudi u čitavoj regiji. Predstava Više…

  Blagdan Sv. Nikole i poklon paketi za djecu obitelji u potrebi

  Humanitarna udruga ‘Rijeka ljubavi’ u suradnji s udrugom ‘Moj Borongaj’ iz Zagreba, koju  je predstavljao gosp. Damir Rapo, i s Više…

  ‘Deveta ovčica’ ponovno putuje u Rijeku

  Nakon prošlogodišnjeg uspješnog nastupa na Reviji lutkarskih kazališta u Rijeci, višestruko nagrađivana predstava Dječjeg kazališta Branka Mihaljevića Deveta ovčica Silvije Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Pišite nam u komentar na Facebook-u - rezultat, ili tagirajte svoj kafić za gledanje, ekipu ... :)

  Gdje gledate utakmicu sutra u 20? Tagirajte Vaše kafiće, ekipu …

  Nogometaši Osijeka igrat će protiv moldavskog Petrocuba iz Sarata-Galbene u 1. pretkolu Europske lige. Tako je odlučio ždrijeb u Nyonu

  Osijek ide u Moldaviju, potom na škotski Rangers

  Goran Bare i Majke jučer održali 4. koncert ovogodišnjeg OLJM-a

  [FOTO] Goran Bare poručio:”Ugledajte se na one iz politike i mislite samo na sebe!”