Arhiva

Gymi i nova internet stranica promoviraju gimnastiku

  Objavljeno 09.06.2015
  OsijekNews redakcija

  Gimnastički Grand prix postao je zaštitni znak Osijeka, a ove će godine, od 17. do 20. rujna ponovno okupiti svjetsku gimnastičku kremu. Ove godine posebna simbolika krije se u rujnu kada se slavi Dan gimnastike. Gimnastičko društvo Osijek – Žito već je počelo sa pripremama, na čijem je čelu ovaj puta slavonska kuna Gymi – maskota Grand prixa.

  Gymija će se čitavo ljeto moći susretati diljem grada Osijeka na brojnim aktivnostima, kao i na popratnim događajima koji će pripremati publiku na spektakl koji ih očekuje u rujnu. Pripreme su krenule Gymijevom aktivacijom društvenih mreža pa se tako gimnastičke aktivnosti mogu pratiti i komentirati na službenoj Facebook stranici Grand prixa 2015. nazvanoj, simbolično – OSjeti gimnastiku, ali i na Instagram profilu @osjeti_gimnastiku.

  Gymi je rođen 13. rujna 2013. godine, a u gimnastiku se zaljubio kada je kao beba kuna slučajno ušao u dvoranu Gradski vrt za vrijeme Osijek Grand Prixa. Nije htio gubiti vrijeme pa je već od malih šapa počeo odlaziti na treninge i pokazao nevjerovatan talent. Gymi je izvrstan gimnastičar, ali se ne natječe jer su ga, zbog njegovog iznimnog talenta, zamolili da ne pravi konkurenciju ostalim gimnastičarima. Iako se ne natječe, Gymi svakodnevno trenira jer želi ostati u dobroj formi i jer gimnastiku jednostavno obožava.

  REDIZAJNIRANA STRANICA KOJA POKAZUJE LJEPOTU GIMNASTIKE

  Više o njemu može se doznati i novoj web stranici Grand prixa – www.osijekgym.com.

  Osim toga svi posjetitelji stranice na njoj će moći doznati sve potrebne aktualnosti o gimnastičkim natjecanjima. Bit će tu i zanimljivosti o hrvatskim, ali i inozemnim gimnastičarima te naravno kako se uključiti i postati dijelom ovog velikog natjecanja kroz volontiranje, za koje je svake godine pokazana iznimna zainteresiranost.

  Sve ovo samo je uvod za ljeto koje će biti u znaku gimnastike, ali i za rujan kada će Grand okupiti publiku iz cijele Slavonije i regije kako bi uživali u sposobnostima najtalentiranijih gimnastičara svijeta.

  Grandprix2015

  VEZANE VIJESTI

  Zanimljivo je bilo u dvorani čuti komentar velikog izraelskog parteraša Aleksandra Šatilova koji je rekao „ovaj mali je sigurno iz Markovićeve škole, on je njegova kopija“.

  Tomislav Marković dobio nasljednika na parteru, junior Aurel Benović izborio mjesto među “velikim dečkima”!

  Nacionalni gimnastički centar Aton u Nedelišću proteklih dana bio je pun do vrha. Na jednom mjestu okupile su se sve Više…

  Žito Grand Prix – Osam hrvatskih aduta je spremno

  Na devetom po redu Grand prix Osijek Žito Challenge cupu koje će se od 18. do 21. svibnja održati u Više…

  Osijek Grand Prix – Žito Challenge Cup (20.-21.05.)

  Gimnastički Grand prix postao je zaštitni znak Osijeka, a od 20. do 21. svibnja 2017. u sportskoj dvorani Gradski vrt Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Već danima izvještavamo o krađama, ali one su i dalje prisutne. Osim toga, iz policije najavljuju još jednu povećanu mjeru kontrole brzine

  POLICIJA – Krađe, oružje i pojačana mjera kontrole brzine!

  Riječ je o obnovi parka koji se nalazi u centru grada Osijeka, poznatog kao prekrasnom ambijentu u zimskom periodu kada su stabla posađena u ovom parku, sijala najljepšim sjajem

  Sakuntala park stavljen pod metalne okvire

  Pišite nam u komentar na Facebook-u - rezultat, ili tagirajte svoj kafić za gledanje, ekipu ... :)

  Gdje gledate utakmicu sutra u 20? Tagirajte Vaše kafiće, ekipu …