ŽIVOT

HNK Osijek u Donjem gradu gradi gledalište na Dravi

Nas zanima jeste li prolazili tamo i kako Vam se čini cjelokupna ideja :D

Objavljeno 21.06.2019
Ivona Amidžić

Osječko ljeto kulture 2019. ove godine traje dulje no dosad, započinje 28. lipnja, završava 14. srpnja 2019.

U okviru programa Osječkog ljeta kulture 2019. planirana su tri premijerna naslova, a upravo praizvedbom sceno-kino romana “Doljnjodravska 11”, autora Drage Hedla, redatelja Zlatka Svibena, u produkciji Hrvatskog narodnog kazališta u Osijeku OLJK će biti otvoren 28. lipnja u 21.30 sati, kako smo pisali ranije.

Ove godine su se organizatori potrudili još više te su u tijeku posebni radovi kako bi se gledateljima još više dočarao kulturni doživljaj OLJK-a kroz premijernu predstavu.

Hrvatsko narodno kazalište u Osijeku intenzivno radi na tribini, tj. gledalištu, odakle bi Osječani 28. lipnja gledali predstavu svečanog otvorenja. Tribina se nalazi kod Ribarskog doma u Donjem gradu, a nas i organizatore zanima: “Jeste li prolazili tamo? Kako Vam se čini?”.

[DOLJNJODRAVSKA 11]Kako bi 28. lipnja sve bilo spremno za otvorenje Osječko ljeto kulture, intenzivno se radi i na…

Objavljuje Hrvatsko narodno kazalište u OsijekuČetvrtak, 20. lipnja 2019.

Nama ovo izgleda kao odlična ideja, a složila se i većina naših sugrađana.

Kako je početak predstave planiran uvečer, sunca se ne bojimo. Jedino pitanje koje iza svih ovih greda viri jest hoćemo li dotad biti oslobođeni milijuna malih letećih krvopija koje ovih dana opsjedaju Osijek ili ćemo u prvih pet minuta pobjeći “glavom bez obzira”?

To su se zapitali i naši sugrađani, koje je, između ostalog, zanimalo i hoće li biti dovoljno mjesta za sve koji predstavu žele pogledati. Podsjećamo, ulaznice za „Doljnjodravska 11 “ prodavat će se na blagajni osječkog HNK po cijeni od 50 kuna, pa se po njih zaputite na vrijeme.

foto: facebook (HNK u Osijeku)

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Uloga spasioca je ključna za osiguranje sigurnog i ugodnog iskustva na plaži i bazenu, čineći ovaj posao jednim od najboljih izbora za ljeto.

Postani spasilac!

Ljeto je sezona koja nas mami na sunčane plaže, tirkizno more i opuštajuće trenutke uz bazene. No, uz te čari Više…

Glasujte za drvce koje se vama najviše sviđa! Podržite vašu ekipu ili udrugu kojoj je ono namijenjeno! Nagradite jednog od dvanaest timova vašim glasom.

Za najbolje božićno drvce natječe se dvanaest timova iz Osijeka: glasujte i podijelite radost!

Advent je vrijeme radosnoga iščekivanja: pripremamo svoje srce za Božić, za dolazak Spasitelja, to je vrijeme u kojem želimo s Više…

Balkon nekadašnjeg kina, mjesto gdje su se nekada dodirivale ruke, padali prvi poljupci ili suze izazvane kasnije nikad zaboravljenim filmskim scenama, ovu subotu opet postaje scenom velikih ljubavi, ovog puta one prema životinjama

Posh Store u Naylon izdanju

Nekoć jedino donjogradsko kino, kino Slavija danas je, zahvaljujući kolektivu Naylon pijaca poznato isključivo kao hodočastilište svih ljubitelja antikviteta i Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Portanova ne radi na Uskrs i uskrsni ponedjeljak ali sve do petka 29. ožujka u Portanovi popularni Zecoš koji u periodu od 17 do 19 sati vrijeme provodi u šetnji Portanovom i druženju s najmlađim posjetiteljima.

Uskršnja kupovina u Portanovi

Među prvima u svijetu: Istraži putovanje budućnosti i pridruži se testiranju DTC-a uz podršku MUP-a i AKD-a

Putuj svijetom uz putovnicu u mobitelu

Na Trgu Sv. Trojstva u Tvrđi Majstori kotlića Slavonije i Baranje za građane će pripremati 2000 porcija fiš-paprikaša

Na Veliki petak tradicionalna podjela fiš paprikaša