ŽIVOT

Hrvatska ima milijunaša!

Tko zna, možda je i Osječanin?!

Objavljeno 02.02.2019
Antonela Verković

U 5. kolu igre Eurojackpot glavni dobitak nije osvojen, no pogođeno je 6 dobitaka 5+1 u iznosu od 2.617.780,96 kuna i 7 dobitaka 5 pogođenih brojeva u iznosu od 791.933,85 kuna. Jedan vrijedan dobitak osvojen je i u Hrvatskoj, a dobitak 5+1 sretnom igraču donosi 2.617.780,96 kuna.

Ne tako davno pisali smo o velikom Bingo dobitku upravo u našem gradu. Nekom upravo iz našeg grada se itekako posrećilo… 🙂 Točnije, možda i nije nužno iz Osijeka, ali mu je sreću donijela uplata listića upravo u našem gradu!

TKO ZNA?!

Stoga, tko zna, kako je krenulo, nekako vjerujemo u to da bi i ovaj pobjednik mogao biti s našeg područja.

Iako je listić uplaćen na prodajnom mjestu 3370 CRODUX DERIVATI DVA – Autocesta Rijeka – Zagreb nikad se ne zna, možda je Slavonca put tad odveo baš na navedeno prodajno mjesto gdje mu se posrećilo… Hmm…

Izvučeni brojevi 5. kola Eurojackpota koji su igračima donijeli sjajne dobitke su:

6, 29, 38, 45, 47_ 2, 3

Sljedeće izvlačenje održava se u petak 8.2.2019., a glavni dobitak iznosi 460.000.000,00 kuna.

FOTO: Youtube screenshot

 

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Ranije smo naveli kako je dobitnik Eurojackpota možda Osječanin... Ali i dalje nismo sigurni :O

Novopečeni milijunaš želi ostati anoniman

Već smo pisali o dobitku na početku veljače (više na linku).  Iako veljaču nazivaju prevrtljivom, na prvi dan ovog mjeseca Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

U Auro Domus poslovnicama diljem Hrvatske ti klijenti svakodnevno dobivaju nekoliko stotina ili tisuća eura. I vrlo često se iznenade činjenicom da su u zamjenu za slomljeni lančić ili ogrlicu koju ne nose godinama mogli u samo nekoliko trenutaka dobiti dovoljno sredstava za zatvore minus na tekućem računu ili si priušte nešto što su dugo željeli.

Požurite i iskoristite visoke cijene: Otkup zlata sada se najviše isplati

Biciklijada se i ove godine organizira u znak podrške nacionalnoj kampanji Hrvatskog knjižničarskog društva za osobe s teškoćama čitanja i disleksijom "I ja želim čitati"

FFOS-ova BICIKLIJADA 2024.

Izvučen je dobitnik 3.000 eura za shopping u Portanovi,  čak 50 trgovina u Portanovi nudilo je rođendanske popuste, mađioničar, disco hostese i ljudi od stakla (Mirror crew) napustili su Portanovu, velika rođendanska torta se pojela, šampanjac popio, a svih 150 nagrada koje su bile sakrivene u mnoštvu balona je pronađeno.

[FOTO] Trgovački centar Portanova proslavio 13. rođendan uz vrijedne nagrade, shopping s popustima i pregršt iznenađenja za posjetitelje