ŽIVOT

Novopečeni milijunaš želi ostati anoniman

Ranije smo naveli kako je dobitnik Eurojackpota možda Osječanin... Ali i dalje nismo sigurni :O

Objavljeno 14.02.2019
Antonela Verković

Već smo pisali o dobitku na početku veljače (više na linku). 

Iako veljaču nazivaju prevrtljivom, na prvi dan ovog mjeseca jednom je putniku na autocesti Rijeka- Zagreb zasjalo sunce. Sretni igrač je na benzinskoj postaji Crodux derivati dva uplatio listić za Eurojackpot i osvojio dobitak 5+1 vrijedan 2.617.780,96 kn. Nedavno je i Bingo osvojio netko s područja našeg grada, stoga nas ne bi čudilo da se i ovaj put posrećilo upravo nekom ‘našem’.

Dobitak je podignut početkom tjedna, a potpuno razumljivu želju o zaštiti identiteta izrazio je i ovaj novostečeni milijunaš. Premda, mnogi se pitaju o kome je riječ, a već su nakon naše prethodne objave počeli i sumnjati na neke iz svoje okoline – rekli su nam čitatelji… 😉

Samo tjedan dana kasnije na Eurojackpotu je osvojen dobitak 4+2 od 25.423,78 kn koji je odigran na internetu, a sredinom siječnja osvojene su dvije petice od 357.221,37 kn koje su otišle u Pulu i Koprivnicu.

FOTO: Youtube screenshot

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Tko zna, možda je i Osječanin?!

Hrvatska ima milijunaša!

U 5. kolu igre Eurojackpot glavni dobitak nije osvojen, no pogođeno je 6 dobitaka 5+1 u iznosu od 2.617.780,96 kuna Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

U Auro Domus poslovnicama diljem Hrvatske ti klijenti svakodnevno dobivaju nekoliko stotina ili tisuća eura. I vrlo često se iznenade činjenicom da su u zamjenu za slomljeni lančić ili ogrlicu koju ne nose godinama mogli u samo nekoliko trenutaka dobiti dovoljno sredstava za zatvore minus na tekućem računu ili si priušte nešto što su dugo željeli.

Požurite i iskoristite visoke cijene: Otkup zlata sada se najviše isplati

Biciklijada se i ove godine organizira u znak podrške nacionalnoj kampanji Hrvatskog knjižničarskog društva za osobe s teškoćama čitanja i disleksijom "I ja želim čitati"

FFOS-ova BICIKLIJADA 2024.

Izvučen je dobitnik 3.000 eura za shopping u Portanovi,  čak 50 trgovina u Portanovi nudilo je rođendanske popuste, mađioničar, disco hostese i ljudi od stakla (Mirror crew) napustili su Portanovu, velika rođendanska torta se pojela, šampanjac popio, a svih 150 nagrada koje su bile sakrivene u mnoštvu balona je pronađeno.

[FOTO] Trgovački centar Portanova proslavio 13. rođendan uz vrijedne nagrade, shopping s popustima i pregršt iznenađenja za posjetitelje