Arhiva

Informatička radionica „Infoteka“ za djecu od 13 do 15 godina

  Objavljeno 30.01.2017
  OsijekNews redakcija

  Istraživanja pokazuju da obrazovne prakse ne posvećuje dovoljnu pažnju razvoju praktičnih znanja i vještina u korištenju računala odnosno standardnih Microsoft Office programa koji su neizostavna praksa u suvremenom društvu. Iz iskustva u radu s djecom i mladima utvrdili smo da slabo poznaju rad u ovim programima, a koji su, kao osnovna informatička znanja, potrebni u budućim životnim izazovima.

  Suradničkim i projektnim učenjem, metodom praktičnih radova polaznici će nakon pohađanja programa radionica „Infoteka“ usvojiti znanja i vještine u korištenju Word-a, Excel-a (programa za izradu tablica), Power Point-a (programa za izradu prezentacija), Publisher-a (programa za izradu promotivnog materijala) i Windows Movie Maker-a (programa za izradu filmova).

  Radionica „Infoteka“ namijenjena je djeci u dobi od 13-15 godina, a održavat će se četvrtkom od 18 do 19 sati. Program će trajati do kraja lipnja. Mjesečna članarina iznosi 120 kn. Prijave za radionicu otvorene su do 8. veljače, a prva radionica održat će se 9. veljače u Dokkici (Sjenjak 133). Broj mjesta je ograničen.

  Prijave na e-mail. udruga.dokkica@gmail.com ili 782 454. U prijavi je potrebno navesti: ime i prezime djeteta, roditelja i kontakt telefon.

  VEZANE VIJESTI

  DOKKICA POZIVA NA OBILJEŽAVANJE MEĐUNARODNOG DANA DJEČJIH PRAVA

  TOČNO U 12.00 SATI 100 DJECE U VELIKOJ FORMACIJI ZNAKA ‘PEACE’ PUSTIT ĆE 100 BIJELIH BALONA PREMA OSJEČKOM NEBU I Više…

  RADIONICE U DOKKICI U NOVOJ ŠKOLSKOJ GODINI

  Kreativna kućica Dokkica poziva sve na uključivanje u radionice koje će se održavati u Dokkici u novoj školskoj godini. U Više…

  Međunarodni dan obitelji – Tajne sretnih obitelji

  Povodom obilježavanja Međunarodnog dana obitelji (15.svibnja) Dječja osječka kreativna kućica organizira besplatno predavanje ‘Tajne sretnih obitelji’ i kreativni piknik za Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Goran Bare i Majke jučer održali 4. koncert ovogodišnjeg OLJM-a

  [FOTO] Goran Bare poručio:”Ugledajte se na one iz politike i mislite samo na sebe!”

  "Solidarnost je temelj" provodi se u svrhu smanjenja broja napuštenih životinja

  Azil Osijek osigurao mogućnost besplatne sterilizacije pasa

  Galerija fotografija s prvog finalnog dana DOBRO World Cup-a

  FOTO: Lete, lete, lete…gimnastičari