Arhiva

Informatička radionica „Infoteka“ za djecu od 13 do 15 godina

  Objavljeno 30.01.2017
  OsijekNews redakcija

  Istraživanja pokazuju da obrazovne prakse ne posvećuje dovoljnu pažnju razvoju praktičnih znanja i vještina u korištenju računala odnosno standardnih Microsoft Office programa koji su neizostavna praksa u suvremenom društvu. Iz iskustva u radu s djecom i mladima utvrdili smo da slabo poznaju rad u ovim programima, a koji su, kao osnovna informatička znanja, potrebni u budućim životnim izazovima.

  Suradničkim i projektnim učenjem, metodom praktičnih radova polaznici će nakon pohađanja programa radionica „Infoteka“ usvojiti znanja i vještine u korištenju Word-a, Excel-a (programa za izradu tablica), Power Point-a (programa za izradu prezentacija), Publisher-a (programa za izradu promotivnog materijala) i Windows Movie Maker-a (programa za izradu filmova).

  Radionica „Infoteka“ namijenjena je djeci u dobi od 13-15 godina, a održavat će se četvrtkom od 18 do 19 sati. Program će trajati do kraja lipnja. Mjesečna članarina iznosi 120 kn. Prijave za radionicu otvorene su do 8. veljače, a prva radionica održat će se 9. veljače u Dokkici (Sjenjak 133). Broj mjesta je ograničen.

  Prijave na e-mail. udruga.dokkica@gmail.com ili 782 454. U prijavi je potrebno navesti: ime i prezime djeteta, roditelja i kontakt telefon.