ŽIVOT

IT sektor zapošljava i tijekom pandemije

Ne propustite priliku rada u opuštenom okruženju iskusnih

    Objavljeno 19.11.2020
    Darija Kovačić

    Kako se teško zaposliti slušamo svakodnevno, ali te riječi gotovo nikada ne dolaze iz IT sektora. Tijekom pandemije mnogi se susreću sa smanjenim obimom posla što i zaposlenima predstavlja nove prepreke u poslovanju. No i ovaj put IT sektor gleda uspješno prema obzoru s glavom iznad vode.

    Osječka IT tvrtka Ofir zapošljava developera/developericu

    Da posla ne nedostaje, potvrđuje i Ofir d.o.o. koji svojim klijentima nudi kompletnu uslugu od ideje do realizacije. Sinergijom web, marketing i hardver usluga, klijenti cijeli proces prolaze na jednom mjestu te se najčešće zadržavaju i nakon završenog projekta gdje im Ofir nudi održavanje ili oglašavanje kao produljenje suradnje. Pandemija je, kažu iz Ofira, znatno otežala edukacije putem praksi, što je vrlo uspješan model obuke, a potom i zapošljavanja, a prema kojemu su ranije ove godine već zaposlili tri osobe iz područja hardvera, dizajna i marketinga.

    Sada je na red došao i web odjel koji traži developera/developericu s iskustvom rada na web aplikacijama. Više o uvjetima natječaja saznate ovdje. Prijave traju do 23.11.

    Nedavnom selidbom Ofir je prešao na Bosutsko naselje, točnije na adresu Vinkovačka cesta 68 u novi i prostraniji poslovni prostor, u skladu s rastom projekata i brojem zaposlenih. Ne propustite priliku rada u opuštenom okruženju iskusnih

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Ovaj tjedan poslove nude Konzum, Studenac, Adecco, Kokor d.o.o., Vetti Group, Hervis, opcija ima puno a pogledajte koja odgovara baš vama.

    Tjedna ponuda slobodnih radnih mjesta u OBŽ

    Posjetite posao.hr i otkrijte 10 pozicija koje su istaknute za vas ovaj tjedan. Vaša nova karijera može biti samo nekoliko Više…

    Nizom uspješno provedenih projekata, svi su akteri zajedno gradili Ofir d.o.o. kao prepoznatljivu tvrtku u IT industriji.

    Osječka tvrtka OFIR slavi trideseti rođendan!

    Osječka tvrtka Ofir d.o.o. prošle je godine proslavila 30 godina postojanja i uspješnog poslovanja. Od ožujka prošle godine do ožujka ove Više…

    Udruga Pobjede koja se brine za Azil za pse u Nemetinu traži radnika, novog vrijednog člana ekipe, a oglas za posao detaljno opisuje kakvu osobu traže. Javite se ako ste zaineresirani!

    Udruga Pobjede traži novog člana ekipe

    Voditelji udruge Pobjede su na svoj orginalni ali i detaljan način pojasnili u svom oglasu na Facebook stranici Azil Osijek Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Portanova ne radi na Uskrs i uskrsni ponedjeljak ali sve do petka 29. ožujka u Portanovi popularni Zecoš koji u periodu od 17 do 19 sati vrijeme provodi u šetnji Portanovom i druženju s najmlađim posjetiteljima.

    Uskršnja kupovina u Portanovi

    Među prvima u svijetu: Istraži putovanje budućnosti i pridruži se testiranju DTC-a uz podršku MUP-a i AKD-a

    Putuj svijetom uz putovnicu u mobitelu

    Na Trgu Sv. Trojstva u Tvrđi Majstori kotlića Slavonije i Baranje za građane će pripremati 2000 porcija fiš-paprikaša

    Na Veliki petak tradicionalna podjela fiš paprikaša