CRNA KRONIKA

Izvučeno tijelo iz Drave

Riječ je o muškoj osobi, za koju je policija dobila dojavu da će skočiti s dravskog mosta...

  Objavljeno 17.07.2020
  Ivona Amidžić

  Jučer, nešto iza podneva, iz Drave je kod Kopakabane izvučeno tijelo utopljenika. Očevicima se u prvi mah učinilo da je to bila intervencija HGSS-a, a oni pojašnjavaju o čemu se radi, piše Radio Osijek.

  “HGSS Stanica Osijek jest zaprimila poziv o nesretnom događaju od strane Centar 112 i izašla na teren došavši na mjesto nesreće čamcem u vrlo kratkom vremenu od desetak minuta ali tijelo je već u međuvremenu izvučeno od strane  dvije muške osobe koje su mjestom gdje se unesrećeni nalazio, prolazile čamcem. Vjerujemo da je do zabune došlo jer su na mjestu nesreće viđeni spašavatelji i čamac HGSS-a, ali na ovaj način vas upozoravamo na netočnost informacije koja bi mogla u ovako osjetljivom događaju nekog i emotivno povrijediti.”

  Kako doznaju, riječ je o muškoj osobi, za koju je policija dobila dojavu da će skočiti s dravskog mosta. Očevid je u tijeku i nakon njega će se vjerojatno znati nešto više.

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Materijalna šteta iznosi nekoliko stotina kuna.

  Ukrao odjeću iz trgovine pa se na ulici hrvao s djelatnicama…

  Prema podacima Državnog hidrometeorološkog zavoda, osim obale, opasnosti od nastanka šumskog požara za 3. kolovoza je velika i u istočnoj Slavoniji

  Tijekom vikenda zabilježeno nekoliko velikih požarnih intervencija

  Vozač je u zadnje tri godine četiri puta pravomoćno presuđen za isti prekršaj te je uhićen

  Uhvaćen 23-godišnji ponavljač u prekršaju