CRNA KRONIKA

Izvučeno tijelo iz Drave

Riječ je o muškoj osobi, za koju je policija dobila dojavu da će skočiti s dravskog mosta...

    Objavljeno 17.07.2020
    Ivona Amidžić

    Jučer, nešto iza podneva, iz Drave je kod Kopakabane izvučeno tijelo utopljenika. Očevicima se u prvi mah učinilo da je to bila intervencija HGSS-a, a oni pojašnjavaju o čemu se radi, piše Radio Osijek.

    “HGSS Stanica Osijek jest zaprimila poziv o nesretnom događaju od strane Centar 112 i izašla na teren došavši na mjesto nesreće čamcem u vrlo kratkom vremenu od desetak minuta ali tijelo je već u međuvremenu izvučeno od strane  dvije muške osobe koje su mjestom gdje se unesrećeni nalazio, prolazile čamcem. Vjerujemo da je do zabune došlo jer su na mjestu nesreće viđeni spašavatelji i čamac HGSS-a, ali na ovaj način vas upozoravamo na netočnost informacije koja bi mogla u ovako osjetljivom događaju nekog i emotivno povrijediti.”

    Kako doznaju, riječ je o muškoj osobi, za koju je policija dobila dojavu da će skočiti s dravskog mosta. Očevid je u tijeku i nakon njega će se vjerojatno znati nešto više.

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Ovim putem obitelji unesrećene osobe izražavamo iskrenu sućut

    Na Staroj Dravi pronađeno mrtvo tijelo žene: Na terenu bili i dronovi

    HGSS Stanica Osijek primila je informaciju o nestanku starije žene na području općine Bilje u srijedu, 27. travnja 2022. godine, Više…

    "Očevidna ekipa Policijske uprave Osječko-baranjske je na terenu i tijekom dana će obaviti očevid"

    Eksplozija raznijela kuću u Bilju, pronađeno tijelo muškarca

    “Sinoć oko 20 sati došlo do eksplozije u kući u Bilju. Nakon raščišćavanja ruševine bagerima pronađeno je mrtvo tijelo muške Više…

    "Policija je na mjestu događaja obavila očevid, a tijelo je po nalogu županijskog državnog odvjetništva prevezeno u KBC Osijek"

    Kod Neptuna nakon četiri dana pronađeno tijelo muškarca

    Od subote je trajala potraga za 30-godišnjakom, koji se zajedno s dvojicom prijatelja spuštao niz Dravu, a u jednom trenutku Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Pedesetpetogodišnjaku je na aplikaciju Internet bankarstva jučer došla obavijest o rati kredita, a kada je otišao u banku rečeno mu je da je kredit u iznosu 8.200 eura podignut 5. ožujka te da je s njegovog računa isplaćen iznos veći od 6.600 eura.

    Prevaren putem interneta za više od 6600 eura

    Poradi zarade u trgovanju s dionicama nepoznatoj osobi je u više navrata putem Interneta uplatio gotovo 10.000 eura i na taj način je umjesto zarade novac izgubio.

    Sedamdesetjednogodišnjak prevaren za gotovo 10.000 eura

    Od siline udara vozač koji nije bio vezan sigurnosnim pojasom na mjestu događaja smrtno je stradao.

    U prometnoj nesreći u Čepinu smrtno je stradao 44-godišnji vozač osobnog automobila