ŽIVOT

Katarina Baban: “Ravna sam k’o daska”

Nema veze i da jest kao daska, dokle god su zdrave - zato, djevojke, ravno na pregled da ne bi bilo iznenađenja!

Objavljeno 07.10.2018
Josipa Maksimović

Slavna osječka glumica Katarina Baban, na svom se “Instaču” požalila na svoje malene grudi – “Ravna sam k’o daska”, poručila je.

Ipak, ova objava nije spontani “izljev kompleksa” naše Katarine. Ne ne, Katarina je objavila jako lijep “post”, s kojim potiče djevojke i žene na provjeru svojih grudi na vrijeme, uoči mjeseca posvećenog borbi protiv raka dojke.

I zato žene, pažljivo slušajte (a mogu čuti i muškarci, nije “greda”)!  Kakvog god izgleda bile, bitno da su zdrave i da ih imate.

Sekunda vremena čini mnogo u svrhu zdravlja, jer kako kaže Katarina, čak i “daska” ima šansu da oboli.

 

View this post on Instagram

Ravna sam ko daska. Al ono baš baš. Sve ostalo su samo dobri kupaći i grudnjaci. I vječito sam se zamarala što ću obući jer “to bolje stoji curama s cickama” ili hoće li me neki frajer manje voljet radi toga jer “čula sam da voli sisate” ili sve se ženske u garderobi skidaju do gola, ja svoje cice skivam. E onda uđeš u 30.tu i pomisliš: FUCK THAT SHIT! Shvatiš da je vrijeme da počneš voljeti svoje tijelo takvo kakvo je, a ponajviše one dijelove za koje si mislila da “štekaju”. Jer u suštini, nije bitno jesu li velike, male, obješene ili čvrste- bitno je samo da su zdrave. A najzdravije će biti ako ih voliš i zbog toga redovito odlaziš na preglede jer čak i mi s malima imamo jednake šanse za obolijevanjem. Volite svoje cicke, cure, i redovito idite na preglede! 🎀 P.s. *ebeš “frajera” koji će te zbog toga manje volit. #pinktober #BreastCancerAwerness

A post shared by Katarina Baban (@katarinababan) on

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Nakon ubrzanog tempa života i ''letenja'' ka obavezama, Nelu je sastavio umor. Nakon toga je ozlijedila i prst na nozi, što joj je, kaže, lekcija da uspori i nauči ponekad reći ne! Dobra lekcija je to i svima nama...

Nela Kocsis o zdravlju nakon što joj je pozlilo i o novim radnim uspjesima

Nela Kocsis je u rujnu doživjela jednu od onih situacija kad shvatite da vam je previše – posla, obaveza, ubrzanog Više…

Katarina Baban nam svojim fotografijama neprestano plijeni pažnju, a ovo nam je bilo posebno slatko... :)

Katarina Baban pokazala macu

Produženi vikend svakom je dobro došao za otpuštanje kočnica i odmor. Nakon napornih snimanja i užurbanog načina života, trenutno je Više…

Potaknuti nastalom panikom u vrtićima zbog šarlaha razgovarali smo s osječkom pedijatricom... Potrebe za brigom, navodi ona, nema. Istaknula je veliku važnost cijepljenja, ali i meda, limuna, čaja i bijelog luka koji su dovoljni saveznici za jak imunitet. Trk po limunadu ;)

Pedijatrica Krizmanić: ‘Nema potrebe za panikom zbog šarlaha’

Iako je bilo riječi o raširenosti zarazne bolesti šarlaha u našem gradu – pedijatrica nam je rekla da ona nije Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Dolazite večeras na rođendanski party, tortu i puhanje svjećica? :)

Slavonski radio danas slavi 25. rođendan! Svi ste pozvani na proslavu!

Građanima je u neposrednoj blizini Drinske i Trpimirove ulice, s obzirom na novi kružni tok, nedostajala pješačka staza, a iz Unikoma kažu - dvije pješačke staze trenutno su u fazi izgradnje!

Završetkom hortikulturnog uređenja na tri kružna toka zaokružen vizualni dojam prometnica

Sunčano jutro! Tijekom dana možda dođe do postpunog naoblačenja, ali bez padalina... Najviša dnevna temperatura između 1 i 5 °C :)

Sunčani četvrtak!