SPORT

Klub ritmičke gimnastike Osijek – Salines kup

Prve medalje za najmlađe u A programu, Inga odlična u vježbi s trakom :D

  Objavljeno 01.10.2019
  Ivona Amidžić

  Larisa Ivanković i Bruna Juraić, ritmičke gimnastičarke KRG Osijek po prvi puta su nastupile u A programu i tako pravile društvo Ingi Rukovanjski na Salines kupu u Tuzli.

  Jelisaveta Mitrović, Zeynep Kirli, Ichim Sonia, Borysenko Iryna i Amila Hođić, bile su zvijezde večeri u dvorani Meydan na Salines kupu. Ove gimnastičarke iz Srbije, Turske, Rumunjske, Ukrajine i BiH oduševile su publiku u Tuzli. No, njima su se priključile na toj večeri u A programu za seniorke iz Hrvatske Inga Rukovanjski (KRG Osijek) i Nera Štrbac (KRG Maksimir). Osječanka je na kraju u svom godištu osvojila dvije brončane medalje i dvije srebrne, a posebice je odlično odradila vježbu s trakom.

  Iako smo svi imali tremu zbog prvog nastupa Brune Juraić i Larise Ivanković u A programu mlađih kadetkinja one su bile jači od svih i uspjele osvojiti medalje. Larisa brončanu i srebrnu, a Bruna srebrnu.

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VEZANE VIJESTI

  Mlade natjecateljice su imale nesvakidašnji test proteklog vikenda... Kući su se vratile sa sedam medalja, osmjesima i velikim stečenim iskustvom. Čestitamo! :)

  Ritmičke gimnastičarke iz Osijeka na natjecanju u Slovačkoj i Budimpešti

  Natjecateljice A programa Kluba ritmičke gimnastike Osijek Barbara Čuljak i Inga Rukovanjski imale su nesvakidašnji test ovaj vikend. Iako je Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Dobrodošli su svi zainteresirani, posebno oni koji još nisu skupili hrabrosti priključiti se grupnim treninzima u teretani, a upotrebljavaju se rekviziti koji su svima dostupni kod kuće

  Krajem tjedna nam s primorja stiže velika online vježbaonica

  „Smatrali smo da nije nužno krenuti s radom odmah prvi dan kada su mjere zabrane rada ukinute nego smo uzeli dodatno vrijeme kako bi svim našim članovima proslijedili detaljne upute i novi raspored treninga"

  Krenuli treninzi u Sokol centru – Svi su jedva dočekali!

  Morat ćete paziti na mnogo stvari i dogovarati se sa svojim trenerima oko detalja...

  Kako će odsad izgledati treniranje u zatvorenim sportskim objektima?