OSJEČANI

Lakše je graditi s Izolirkom – sve za Vaš dom od temelja do krova!

Nema potrebe da ‘jurcate’ po trgovinama i gubite vrijeme u potrazi za kvalitetnim materijalima po povoljnim cijenama. Izolirka Vam nudi sve potrebno na jednom mjestu

Objavljeno 09.05.2020
Lana Matić

Ne upuštajte se u gradnju sami, jer lakše je graditi s Izolirkom!

Svi Vi koji ste cijelu zimu skupljali projekte, dozvole i ostalu papirologiju kako bi u ljeto mogli krenuti s građevinskim radovima možete odahnuti jer iz Izolirke stižu nove odlične ponude. Nema potrebe da ‘jurcate’ po trgovinama i gubite vrijeme u potrazi za kvalitetnim materijalima po povoljnim cijenama. Izolirka Vam nudi sve potrebno na jednom mjestu.

Sve počinje od dobrih čvrstih temelja i zidova.

‘Grubu’ gradnju završavamo s postavljanjem krovišta. Letve, izolacija, osb ploče, crijep – sve je to neophodan materijal koji ćete u Izolirki naći po najboljim cijenama.Prilikom gradnje krova ili mijenjanja krovišta važan je izbor crijepa. Vaš dom zaslužuje kvalitetan pokrov, a dobar crijep pružiti će Vam bezbrižnost u svim vremenskim uvjetima. Od crijepa ne očekujemo samo sigurnost – estetika je i te kako bitna. Teran ‘Danubia Resistor’ crijep u više atraktivnih boja uz 50 godina jamstva pružiti će Vam sve što očekujete – vrhunsku kvalitetu i atraktivan izgled po odličnim cijenama.

Tondach crijep ‘Jupiter’ je  velikog formata i sa njim pokrivanje postaje brz i jednostavan zadatak. Ovaj crijep ima mogućnost kliznog letvanja. Jupiter je estetski lijep crijep, a odlikuje se vrhunskom kvalitetom te svojim izgledom odaje ugodnu klimu za život. U Izolirki možete pronaći i veliki izbor Nexe crijepova i šindri.

Toplinska izolacija za udoban dom

Posebnu pažnju posvetite toplinskoj izolaciji. Dobro izoliran prostor donijeti će velike uštede na troškovima grijanja (i hlađenja u ljetnim mjesecima) i biti će ugodniji za život. Najčešće korišteni izolatori su stiropor i staklena vuna. Stiropor, kemijski neutralan materijal, je dobar izolator prije svega zato jer ga polistiren (plastika) sastavlja u samo dva postotka, a 98 % u njemu je zrak. Zato je iznimno lagan i dostupan materijal. Staklena vuna je vrsta mineralne vune od staklenih vlakana s mnogo malih zračnih ‘džepova’. Takva struktura osigurava odlična termoizolacijska svojstva.
Rigips ploče namjenjene su za uređenje unutarnjih prostorija stanova, soba, za oblaganje zidova, pregradnih zidova, plafona, oblaganje kupaonica. Brzo i jednostavno rješavaju problem neravnih zidova i plafona, a sve se češće upotrebljavaju kao osnova pri izradi ugradbenih polica, otvorenih ormara, niša. Rigips ploču debljine 12,5 mm možete pronaći u Izolirki za samo 12,48 kn po m2. Dobru toplinsku izolaciju i zaštitu od vlage možete postići i kvalitetnim fasadnim sustavima. Uložite u kvalitene Ceresit ili Bekament fasade i bezrbižno uživajte u toplini doma.

Završni radovi

Završni radovi pri izgradnji ili adaptaciji doma uključuju postavljanje podnih i zidnih obloga. Postavljanje podnih obloga kao što su tepisi, parketi, pločice, laminati ovisi o namjeni prostora. Najčešće korištene obloge su laminat i pločice. Keramičke podne pločice mogu se koristiti pri uređenju hodnika, kuhinja, terasa i kupatila. Neizbježne su u svim prostorima u kojima je veći postotak vlage. Podne pločice mogu se postavljati i na zidove. Veliki izbor pločica, završnih lajsni i fugirnih masa u raznim bojama možete pronaći u Izolirki na akcijskoj ponudi.

Nakon postavljanja podnih obloga potrebno je posvetiti pažnju uređenju unutarnjih i vanjskih zidova. Izbor zidnih obloga zaista je velik, ali onaj koji se najčešće koristi je boja. Odabir boje igra veliku ulogu u konačnom izgledu prostora, jer bojom možete naglasiti svjetlost i veličinu prostora.

Prva slika o Vašem domu – sređena okućnica

Kada ste završili ‘grubu’ gradnju i unutarnje uređenje, možete se ‘baciti’ na uređenje vrtova, okućnica, prilaznih staza, parkirališta… Najbolje i najjednostavnije rješenje su opločnici ili travne ploče  koje možete brzo i lako postaviti sami. Opločnici su betonski proizvodi koji će Vam omogućiti da popločite bilo koju vanjsku  površinu. Dolaze u mnoštvu boja, formata i različitih površina. Veoma su dekorativni i mogu se prilagoditi svakom prostoru.

Ne zaboravite postaviti betonske rubnjake, slivnike i kanalice kako biste spriječili nakupljanje vode. Osim opločnika, u Izolirki možete pronaći i veliki izbor vrtnih ploča raznih veličina, boja i materijala.

Ako ste u ‘stisci’ s vremenom, a želite postaviti ogradu oko okućnice, u Izolirci možete pronaći veliki izbor pletiva i panel ograda. Panel ograde dolaze u raznim dimenzijama i bojama. Brzo i lako se postavljaju, a osim za okućnice mogu se koristiti i za ograđivanje parkirališta, vrtova, voćnjaka, gradilišta…

Možda se odlučite za izradu nadstrešnice, plastenika, zimskog vrta i jednostavno želite Vaš kutak za odmor na otvorenom sakriti od neželjenih pogleda? Polikarbonatne ploče su lagane, otporne na udarce i dobar toplinski izolator. Visoka propusnost svjetla čini ih idealnima za pokrivanje nadstrešnica i krovova, izradu zidnih pregrada, te za ostakljivanje prozora. Polikarbonatne ploče raznih debljina možete pronaći u Izolirki već od 47,49 kn/m2.

Dekorativni kamen jedan je od najatraktivnijih načina za uređenje okoliša.Kvarcni kamen, oblutak ili lomljeni vapnenac – bez obzira na koji se odlučite, Vašem vrtu ili okućnici dati će prirodan izgled. Možete ga uklopiti u razne betonske ograde ili kao detalj u interijeru. Zbog svojstva da ne zadržava vodu, ali zadržava toplinu, pogodan je za sadnju mnogih trajnica. U ponudi su razne boje i oblici, a za ovu priliku u Izolirki su za Vas izdvojili riječni šareni oblutak – 25 kg za samo 35,09 kn.
Materijal ste nabavili, sada još samo treba ‘zasukati rukave’. Za prijevoz ne brinite –  Izolirka  je tu za Vas!

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VIŠE IZ KATEGORIJE

Ivanović: "Danas smo htjeli izrvno čuti koji su problemi s kojima se suočavaju i što mi kao županijska uprava možemo učiniti za njih"

Održana sjednica na temu rasprave perspektive turizma na području Županije

Ovog su vikenda Osječani pokazali kako i dalje mogu odvojiti malo vremena i volje (i krvi) kako bi pomogli drugome

Preko vikenda odličan odaziv na akciju darivanja krvi

Projekti iznose gotovo dva milijuna eura, odnosno 14,5 milijuna kuna

Agencija za mobilnost i programe Europske unije (AMPEU) sufinancirala čak osam projekata Erasmus+

Close