GOSPODARSTVO

Laž izrečena jednom ostaje laž, laž izrečena dvaput – postaje donacija za nezbrinutu djecu

Cammeo Grupa godišnje plaća desetke milijuna kuna poreza i raznih davanja, prva je taksi tvrtka u sustavu fiskalizacije, a plaće već godinama isplaćuje 10. u mjesecu. I to je jedina istina.

    Objavljeno 12.01.2018
    Alan Srčnik

    Pozivamo institucije da dođu i istraže poslovanje Cammeo Grupe već danas ujutro! Cjelokupan menadžment zajedno s vlasnikom Cammeo Grupe spremni su odgovoriti na sva pitanja. Nastavno na niz optužbi izrečenih u sada već serijalu emisija “Provjereno” posvećenih Cammeo Grupi, a sve od strane “anonimnih izvora”, želimo poručiti sljedeće: Poslovanje Cammeo Grupe uvijek je bilo i uvijek će biti u skladu sa svim zakonima.

    U svakom trenutku spremni smo se odazvati svim institucijama. Cammeo Grupa godišnje plaća desetke milijuna kuna poreza i raznih davanja, prva je taksi tvrtka u sustavu fiskalizacije, a plaće već godinama isplaćuje 10. u mjesecu. I to je jedina istina.

    Cammeo_znak

    Medijske slobode i sloboda govore su najveće vrijednosti 21. stoljeća, ali organizirani serijski napadi temeljeni na lažima i bez ijednog jedinog dokaza (!!!), dakle – bez ijednog jedinog dokaza, će biti predmetom tužbe. Sav novac koji Cammeo Grupa dobije od navedene tužbe ćemo donirati u humanitarne svrhe – konkretno, za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi.

    Marko Župa
    glasnogovornik Cammeo Grupe

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Poklon u obliku popusta do kraja godine!

    Blagdansko je doba, a Cammeo vas spaja s najmilijma, uz poseban poklon!

    Cammeo vam poklanja poseban popust do kraja godine. Posjetite svoje najdraže! Blagdansko je doba, razdoblje kada svoje vrijeme konačno malo Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Jesenski sajam u Osijeku poznat je po svojoj bogatoj ponudi i raznolikim aktivnostima koje uključuju izlaganje roba i usluga iz domene poljoprivrede, prehrane, obrtništva, graditeljstva i stanovanja, s osobitim naglaskom na domaće, autohtone proizvode naše regije

    [NAJAVA] 27. Jesenski sajam u Osijeku

    Ako biste, dakle, voljeli popuniti svoj kućni budžet i sigurni ste u svoje bicepse i tricepse – dođite na Trg Ante Starčevića u četvrtak i iskoristite priliku za odlijepiti!

    [FOTO/VIDEO] Prilika za odlijepiti (10.000 EUR) stiže u Osijek!

    Uzmemo li u obzir da se naknade nisu mijenjale punih 10 godina, ova odluka ne iznenađuje. Cijena tehničkih pregleda varira o nizu faktora: veličini vozila, vrsti, pogonu i slično.

    Sada je i službeno – 17.09. poskupljuju tehnički pregledi