GOSPODARSTVO

Laž izrečena jednom ostaje laž, laž izrečena dvaput – postaje donacija za nezbrinutu djecu

Cammeo Grupa godišnje plaća desetke milijuna kuna poreza i raznih davanja, prva je taksi tvrtka u sustavu fiskalizacije, a plaće već godinama isplaćuje 10. u mjesecu. I to je jedina istina.

  Objavljeno 12.01.2018
  Alan Srčnik

  Pozivamo institucije da dođu i istraže poslovanje Cammeo Grupe već danas ujutro! Cjelokupan menadžment zajedno s vlasnikom Cammeo Grupe spremni su odgovoriti na sva pitanja. Nastavno na niz optužbi izrečenih u sada već serijalu emisija “Provjereno” posvećenih Cammeo Grupi, a sve od strane “anonimnih izvora”, želimo poručiti sljedeće: Poslovanje Cammeo Grupe uvijek je bilo i uvijek će biti u skladu sa svim zakonima.

  U svakom trenutku spremni smo se odazvati svim institucijama. Cammeo Grupa godišnje plaća desetke milijuna kuna poreza i raznih davanja, prva je taksi tvrtka u sustavu fiskalizacije, a plaće već godinama isplaćuje 10. u mjesecu. I to je jedina istina.

  Cammeo_znak

  Medijske slobode i sloboda govore su najveće vrijednosti 21. stoljeća, ali organizirani serijski napadi temeljeni na lažima i bez ijednog jedinog dokaza (!!!), dakle – bez ijednog jedinog dokaza, će biti predmetom tužbe. Sav novac koji Cammeo Grupa dobije od navedene tužbe ćemo donirati u humanitarne svrhe – konkretno, za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi.

  Marko Župa
  glasnogovornik Cammeo Grupe

  VEZANE VIJESTI

  Poklon u obliku popusta do kraja godine!

  Blagdansko je doba, a Cammeo vas spaja s najmilijma, uz poseban poklon!

  Cammeo vam poklanja poseban popust do kraja godine. Posjetite svoje najdraže! Blagdansko je doba, razdoblje kada svoje vrijeme konačno malo Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Radi i Zoološki vrt, kompa vozi ...

  Smeće se odvozi i u ponedjeljak

  Svaki orah, a da bi došli do drva, prethodno treba srušiti, a crijep i šutu, ionako svi znaju, teško je negdje odvesti

  Domišljati stanovnici OBŽ poklanjaju orahe za rušenje, crijep i šutu