SPORT

Ledena bajka na Sokolu (27. – 29.12.)

Posjetitelje u iduća tri dana očekuje zabavni program Klizališta Sokol Centar

Objavljeno 27.12.2019
Mirela Belaj

Božićni praznici još uvijek traju, i vjerujemo da svi koriste ove dane kako bi se odmorili od užurbane 2019. godine i napunili baterije za ono što slijedi. Odmoriti se može i aktivno, baš na Klizalištu Sokol Centar.

Advent u Osijeku, manifestacija koja se ovog prosinca održala u barkonoj Tvrđi pod sloganom „Ovog Adventa poklonimo si ljubav“, a čiji je dio upravo i Ledena bajka na Sokolu, završila je i oduševila mnoge, a svi koji žele ostatak blagdanskih dana provesti aktivno, veselo i uz miris kuhanog vina, pozvani su obuti klizaljke i uživati na ledu najvećeg klizališta u regiji.

Zato, ne časite ni časa, jer i ovog tjedna zabave neće nedostajati!

Od događanja izdvajamo:

PETAK, 27.12.

17:00 – 18:15h: Disco night on ice: BEST HITS 2019.
19:00 – 20:15h: Disco night on ice: LATINO
21:00 – 22:15h: Disco night on ice: POP ROCK/ROCKABILLY ALL THE WAY

Ovog petka već poznati VJ Laser, stručnjak za disco video produkciju, svojim top kombinacijama oduševit će sve ljubitelje disco klizanja. Od aktualnih pop i bezvremenskih latino hitova do najboljih pop rock i rockabilly uspješnica – sve je to na rasporedu ovog petka u okviru Music Night-a na Ledenoj bajci na Sokolu!

SUBOTA, 28.12.

17:00 – 18:15h: Druženje na ledu s Gymijem! – Ovog vikenda najmlađi će se moći družiti na ledu i s kunom Gymijem, poznatom maskotom Svjetskog kupa u gimnastici. Bit će veselo, to sigurno znamo!

20:00h: Pop up kviz Ice Challenge@Sokol – Nije sve ovog vikenda u zabavi na ledu – ima nešto odlično i u Ledenoj kolibi! Prvo izdanje pop up kviza Ice Challenge@Sokol održat će se upravo ove subote s početkom u 20h – tri kruga po 15 pitanja bit će dovoljno da se okrune prvi pobjednici i nagrade atraktivnim nagradama sponzora kviza Iločki podrumi. Bez pretprijava i kotizacija – potrebni ste samo vi!

NEDJELJA, 29.12.

11:00 – 12:15h: Family day on ice: Mini škola klizanja za djecu i odrasle – Za sve velike i male i ove nedjelje organizirana je mini škola početnog upoznavanja s ledom – prošli vikend mnogi su se pridružili na ovoj veseloj sportskoj aktivnosti, a vjerujemo da će tako biti i ovaj vikend! Svi zainteresirani pozivaju se da se i ove nedjelje pridruže na ledu i s učiteljima klizanja usavrše svoje vještine. Cijena ulaznice je 50,00 HRK (ulaznica + klizaljke + učitelj klizanja)
17:00 – 18:15h: Druženje na ledu s Gymijem!

Sve ostale novosti o programu i radnom vremenu klizališta pratite kroz objave službenog Facebook profila Klizališta Sokol Centar.

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Posljednja ovogodišnja Zdravkova aktivnost počastila Osječane klizanjem, a Zdravko je podijelio i neke nagrade :D

(FOTO) Održana Zdravkova ledena avantura 2019.

U utorak, 17. prosinca 2019. godine, na klizalištu Sokol centar održana je posljednja velika Zdravkova aktivnost u 2019. godini. Riječ Više…

Zdravko svima sprema posebnu večer besplatnog klizanja

Zdravko je krenuo – “Zdravkova ledena avantura” 2019.

Gradski savez za sportsku rekreaciju “Sport za sve” Osijek organizira posljednju ovogodišnju sportsko-rekreativnu aktivnost u sklopu projekta “Zdravko je krenuo”. Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Daniel Srb ponovno je izabran za predsjednika Veslačkog kluba Iktus i odluka je bila jednoglasna na skupštini na kojoj je bilo nazočno 28 od ukupno 33 člana

VK Iktus Izborna skupština – Bez promjena na čelu Iktusa

U ovoj skupini A slijedi nam još utakmica sa Slovačkom koja će se održati sutra

Barakude u napetom završetku savladale Crnu Goru

Sportski inkubator jedinstveni je projekt, zasad prvi takav u Hrvatskoj :D

Prvi sportski inkubator osnovat će se u Osječko-baranjskoj županiji