SPORT

Ledena bajka na Sokolu (27. – 29.12.)

Posjetitelje u iduća tri dana očekuje zabavni program Klizališta Sokol Centar

Objavljeno 27.12.2019
Mirela Belaj

Božićni praznici još uvijek traju, i vjerujemo da svi koriste ove dane kako bi se odmorili od užurbane 2019. godine i napunili baterije za ono što slijedi. Odmoriti se može i aktivno, baš na Klizalištu Sokol Centar.

Advent u Osijeku, manifestacija koja se ovog prosinca održala u barkonoj Tvrđi pod sloganom „Ovog Adventa poklonimo si ljubav“, a čiji je dio upravo i Ledena bajka na Sokolu, završila je i oduševila mnoge, a svi koji žele ostatak blagdanskih dana provesti aktivno, veselo i uz miris kuhanog vina, pozvani su obuti klizaljke i uživati na ledu najvećeg klizališta u regiji.

Zato, ne časite ni časa, jer i ovog tjedna zabave neće nedostajati!

Od događanja izdvajamo:

PETAK, 27.12.

17:00 – 18:15h: Disco night on ice: BEST HITS 2019.
19:00 – 20:15h: Disco night on ice: LATINO
21:00 – 22:15h: Disco night on ice: POP ROCK/ROCKABILLY ALL THE WAY

Ovog petka već poznati VJ Laser, stručnjak za disco video produkciju, svojim top kombinacijama oduševit će sve ljubitelje disco klizanja. Od aktualnih pop i bezvremenskih latino hitova do najboljih pop rock i rockabilly uspješnica – sve je to na rasporedu ovog petka u okviru Music Night-a na Ledenoj bajci na Sokolu!

SUBOTA, 28.12.

17:00 – 18:15h: Druženje na ledu s Gymijem! – Ovog vikenda najmlađi će se moći družiti na ledu i s kunom Gymijem, poznatom maskotom Svjetskog kupa u gimnastici. Bit će veselo, to sigurno znamo!

20:00h: Pop up kviz Ice [email protected] – Nije sve ovog vikenda u zabavi na ledu – ima nešto odlično i u Ledenoj kolibi! Prvo izdanje pop up kviza Ice [email protected] održat će se upravo ove subote s početkom u 20h – tri kruga po 15 pitanja bit će dovoljno da se okrune prvi pobjednici i nagrade atraktivnim nagradama sponzora kviza Iločki podrumi. Bez pretprijava i kotizacija – potrebni ste samo vi!

NEDJELJA, 29.12.

11:00 – 12:15h: Family day on ice: Mini škola klizanja za djecu i odrasle – Za sve velike i male i ove nedjelje organizirana je mini škola početnog upoznavanja s ledom – prošli vikend mnogi su se pridružili na ovoj veseloj sportskoj aktivnosti, a vjerujemo da će tako biti i ovaj vikend! Svi zainteresirani pozivaju se da se i ove nedjelje pridruže na ledu i s učiteljima klizanja usavrše svoje vještine. Cijena ulaznice je 50,00 HRK (ulaznica + klizaljke + učitelj klizanja)
17:00 – 18:15h: Druženje na ledu s Gymijem!

Sve ostale novosti o programu i radnom vremenu klizališta pratite kroz objave službenog Facebook profila Klizališta Sokol Centar.

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Posljednja ovogodišnja Zdravkova aktivnost počastila Osječane klizanjem, a Zdravko je podijelio i neke nagrade :D

(FOTO) Održana Zdravkova ledena avantura 2019.

U utorak, 17. prosinca 2019. godine, na klizalištu Sokol centar održana je posljednja velika Zdravkova aktivnost u 2019. godini. Riječ Više…

Zdravko svima sprema posebnu večer besplatnog klizanja

Zdravko je krenuo – “Zdravkova ledena avantura” 2019.

Gradski savez za sportsku rekreaciju “Sport za sve” Osijek organizira posljednju ovogodišnju sportsko-rekreativnu aktivnost u sklopu projekta “Zdravko je krenuo”. Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Osječki skate park je spreman i očekuje dvjestotinjak vozača iz Hrvatske i Europe koji će od 13. do 16. kolovoza pokazati što znaju...

Sve je spremno za 21. izdanje Pannonian Challengea! (RASPORED)

"Osim što smo osvojili srca navijača, kao klub smo utržili po dva zlata, dva srebra i tri bronce"

Na seniorskom atletskom Prvenstvu Hrvatske čak sedam medalja! – Horvat i Aščić državni prvaci

Program natjecanja odvijao se u četiri dijela, na otvorenom plivalištu "PVC Mladost" u 50 metarskom bazenu

Na Prvenstvu Hrvatske u plivanju unatoč pandemiji padale medalje i osobni rekordi