SPORT

Ledena bajka na Sokolu (27. – 29.12.)

Posjetitelje u iduća tri dana očekuje zabavni program Klizališta Sokol Centar

Objavljeno 27.12.2019
Mirela Belaj

Božićni praznici još uvijek traju, i vjerujemo da svi koriste ove dane kako bi se odmorili od užurbane 2019. godine i napunili baterije za ono što slijedi. Odmoriti se može i aktivno, baš na Klizalištu Sokol Centar.

Advent u Osijeku, manifestacija koja se ovog prosinca održala u barkonoj Tvrđi pod sloganom „Ovog Adventa poklonimo si ljubav“, a čiji je dio upravo i Ledena bajka na Sokolu, završila je i oduševila mnoge, a svi koji žele ostatak blagdanskih dana provesti aktivno, veselo i uz miris kuhanog vina, pozvani su obuti klizaljke i uživati na ledu najvećeg klizališta u regiji.

Zato, ne časite ni časa, jer i ovog tjedna zabave neće nedostajati!

Od događanja izdvajamo:

PETAK, 27.12.

17:00 – 18:15h: Disco night on ice: BEST HITS 2019.
19:00 – 20:15h: Disco night on ice: LATINO
21:00 – 22:15h: Disco night on ice: POP ROCK/ROCKABILLY ALL THE WAY

Ovog petka već poznati VJ Laser, stručnjak za disco video produkciju, svojim top kombinacijama oduševit će sve ljubitelje disco klizanja. Od aktualnih pop i bezvremenskih latino hitova do najboljih pop rock i rockabilly uspješnica – sve je to na rasporedu ovog petka u okviru Music Night-a na Ledenoj bajci na Sokolu!

SUBOTA, 28.12.

17:00 – 18:15h: Druženje na ledu s Gymijem! – Ovog vikenda najmlađi će se moći družiti na ledu i s kunom Gymijem, poznatom maskotom Svjetskog kupa u gimnastici. Bit će veselo, to sigurno znamo!

20:00h: Pop up kviz Ice Challenge@Sokol – Nije sve ovog vikenda u zabavi na ledu – ima nešto odlično i u Ledenoj kolibi! Prvo izdanje pop up kviza Ice Challenge@Sokol održat će se upravo ove subote s početkom u 20h – tri kruga po 15 pitanja bit će dovoljno da se okrune prvi pobjednici i nagrade atraktivnim nagradama sponzora kviza Iločki podrumi. Bez pretprijava i kotizacija – potrebni ste samo vi!

NEDJELJA, 29.12.

11:00 – 12:15h: Family day on ice: Mini škola klizanja za djecu i odrasle – Za sve velike i male i ove nedjelje organizirana je mini škola početnog upoznavanja s ledom – prošli vikend mnogi su se pridružili na ovoj veseloj sportskoj aktivnosti, a vjerujemo da će tako biti i ovaj vikend! Svi zainteresirani pozivaju se da se i ove nedjelje pridruže na ledu i s učiteljima klizanja usavrše svoje vještine. Cijena ulaznice je 50,00 HRK (ulaznica + klizaljke + učitelj klizanja)
17:00 – 18:15h: Druženje na ledu s Gymijem!

Sve ostale novosti o programu i radnom vremenu klizališta pratite kroz objave službenog Facebook profila Klizališta Sokol Centar.

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Škola klizanja namijenjena je svoj djeci u dobi od 5 do 10 godina koji žele naučiti ili poboljšati već stečene vještine klizanja

Od 9. siječnja na Sokolu Škola klizanja za neklizače

Nakon Sportske zime na Sokolu, na red je stigla već dobro poznata Škola klizanja za najmlađe neklizače! Prilika je to Više…

Ove godine mnogi mališani, ali i oni odrasli, usavršili su vještinu klizanja kroz mnogobrojne tjedne škola klizanja na Sokolu...

Ove godine na klizanje – i u veljači!

Klizalište Sokol Centar i u mjesecu veljači nastavlja s radom i na svoju ledenu plohu ugostit će sve one koji Više…

Posljednja ovogodišnja Zdravkova aktivnost počastila Osječane klizanjem, a Zdravko je podijelio i neke nagrade :D

(FOTO) Održana Zdravkova ledena avantura 2019.

U utorak, 17. prosinca 2019. godine, na klizalištu Sokol centar održana je posljednja velika Zdravkova aktivnost u 2019. godini. Riječ Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Kao uvijek, veselja neće nedostajati: iako je primat zabava, najbolji pojedinci bit će nagrađeni medaljama i nagradama sponzora, dok prvih dvoje iz svake discipline/kategorije u rujnu putuje u Zagreb na veliko finale gdje će, u sklopu World Athletics Continental Tour Zagreb Gold 2024. - 74. Hanžekovićevog memorijala, imati priliku predstaviti sebe i svoju Regiju

Erste plava liga Osijek započinje danas u 14:00 sati

U Čakovcu je održano državno prvenstvo u SAVATEU u disciplini assault za juniore i seniore. Prijavljeno je bilo 109 boraca iz 14 klubova.

Članovi HUS-a na državnom prvenstvu u SAVATEU odvojili 4 medalje

7. Kup grada Osijeka okupio je 12 zemalja te se održalo preko 400 nastupa. Tijekom natjecanja održan je i Europski kup za kadete (U14). Ove godine, nešto je manje zemalja, ali je održano više borbi.

[FOTO] 7. Osijek Fencing cup 2024.