GOSPODARSTVO

McDonald’s ostavlja otvorenu samo McDrive liniju i dostavu

Gosti će narudžbe moći preuzeti na McDriveu i putem dostave, u skladu s odlukom Nacionalnog stožera za civilnu zaštitu

    Objavljeno 15.03.2020
    Mihael Šilac

    McDonald’s restorani u Hrvatskoj od utorka, 17. ožujka, zatvaraju se za posjet gostiju. Odluka o zatvaranju restorana za goste donesena je kao mjera prevencije širenja epidemije korona virusom te kako bi se zaštitilo zdravlje i sigurnost McDonald’sovih zaposlenika i gostiju.

    Što se tiče restorana u trgovačkim centrima, a shodno uputama samih centara, ti restorani za sada ostaju otvoreni.

    Gosti će narudžbe moći preuzeti na McDriveu i putem dostave, u skladu s odlukom Nacionalnog stožera za civilnu zaštitu.

    – Jednako kao što smo odgovorni gostima posluživati sigurnu hranu, tako smo odgovorni i prema zaposlenicima kojima moramo osigurati sigurno radno okruženje. Njihova sigurnost i zdravlje su nam prioritet.  Uz strogo pridržavanje postupaka kontrole kvalitete, higijene i čistoće koje provodimo,  smatramo da je i zatvaranje restorana za goste jedna od mjera kojima ćemo ostvariti tu sigurnost i pomoći u sprečavanju širenja epidemije, izjavio je Pavel Pavliček, direktor McDonald’sa Hrvatska.

    Kao dodatne mjere zaštite, djelatnicima se pri dolasku na posao mjeri temperatura digitalnim beskontaktnim toplomjerima. U slučaju povišene temperature, djelatnici će biti udaljeni s radnog mjesta  uz uputu da se jave svom liječniku.

    Svi zaposlenici koji rade s novcem obvezni su nositi jednokratne zaštitne rukavice, a uređaji za kartično plaćanje na McDrive liniji redovito se dezinficiraju.

    Od ponedjeljka, 16. ožujka, proširit će se i zone dostave te će obuhvaćati čitavo gradsko područje Zagreba, Rijeke, Splita, Osijeka i Pule, a otvaramo i dostavu u Karlovcu.

    Novost je i kako će dostava biti otvorena ranije, već u 9 sati, umjesto u 11, a naručiti se može do 23 sata uz preuzimanje aplikacije Glovo i/ili Pauza.

    U gradovima u kojima nema dostave, gosti se pozivaju da svoje narudžbe preuzmu putem McDrivea.

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    "iznenaditi ćemo vas s ukusnim veganskim burgerima, gibanicom sa "sirom", burekom s "mesom" i drugim delicijama. Uz pristupačne cijene i brzu uslugu, želimo biljnu prehranu i cjelovite održive obroke učiniti dostupnim svima"

    [FOTO] U Osijeku se otvara novi vege bistro – YES!

    Nakon što je Vege Lege, veganski restoran u Osijeku prije više godina zatvoren, stvorila se potreba za sve one naše Više…

    "U početku je bilo negodovanja, ali sada su se ljudi već navikli. Oni koji nemaju potvrdu ili ju ne žele pokazati zaobilaze naš restoran"

    Restoran u Tvrđi sam uveo Covid potvrde na ulazu

    Iako Covid potvrde u restoranima i ugostiteljskim objektima nisu obavezne, takva odluka leži isključivo na vlasnicima. Rijetko koji bi objekt Više…

    Osječki Incor sad vrbuje i inženjere radiologije i laboratorijske tehničare...

    Headhunteri ponovno kreću „u lov“ na hrvatske medicinare

    Iako je pandemija koronavirusa dijelom zaustavila tržište rada, posebice u  segmentima kao što je zdravstvo koje se u potpunosti okrenulo Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Posao ovaj tjedan nude Ricardo, Tehnomont gradnja, Hire & Fire, Vital Group... pogledajte sve ponude!

    Poslodavci traže radnike, javite se!

    Svaki poduzetnički pothvat započinje dobrom poslovnom idejom. No, poduzetničkih ideja je bezgranično puno, a uspješne pothvate od neuspješnih dijeli – realizacija

    Od ideje do realizacije – novi besplatni seminar za poduzetnike

    Za posjetitelje je otvoren sva tri dana od 10.00 do 19.00 sati, a ponuđena im je kvalitetna oprema za lov i ribolov, kao i prezentacije ponude lovišta i ribolovnih mjesta i uvjeta, natjecanja u pripremi fiša, lovačkog čobanca i drugih jela jedinstvenih okusa, izložbe lovačkih pasa, izložbe fotografija, dakako uz bogatu eno i gastro ponudu

    [FOTO] U Gospodarskom centru OBŽ otvoren 19. Sajam lova, ribolova i turizma SALORI