Arhiva

Modeliranje keramike i rad na lončarskom kolu na Umjetničkoj akademiji u Osijeku

  Objavljeno 08.01.2016
  OsijekNews redakcija

  Na Umjetničkoj akademiji u Osijeku u sklopu programa Cjeloživotnog učenja u mjesecu siječnju 2016. godine će početi sa radom novi program pod nazivom Modeliranje keramike i rad na lončarskom kolu.

  Program „Modeliranje keramike i rad na lončarskom kolu“,  kao i ostali programi cjeloživotnog učenja Umjetničke akademije, nastao je kao odgovor na nedostatak umjetničko/edukativnih  sadržaja koji se nude u gradu Osijeku, a ovaj program sadržajem se nadovezuje na postojeći program cjeloživotnog učenja „PrimIjenjeno oblikovanje keramike“  koja se bavi uvodom u oblikovanje keramike.

  Program „Modeliranje keramike i rad na lončarskom kolu“ nastaje u suradnji nastavnika  UAOS-a sa gospodarskim sektorom, odnosno sa predstavnicima keramičkih obrta iz regije koji imaju višegodišnju tradiciju u izradi, pa i podučavanju različitih tehnika  oblikovanja keramičkih predmeta: valjčićima, pločicama i na lončarskom kolu.

  Nastava počinje u subotu, 16. siječnja 2016. godine, a održavat će se subotom od 17 do 21 sat. Program traje 40 sati, tijekom mjeseca siječnja, veljače, ožujka i travnja.

  Prijave se primaju do popunjavanja grupe, broj mjesta je ograničen.

  Dodatna objašnjenja kao i prijavnice mogu se naći na na web stranici Umjetničke akademije u Osijeku www.uaos.unios.hr poveznica Cjeloživotno učenje ili kod Dražene Stanković, Voditeljice Odsjeka pismohrane i administrativnih poslova, telefon  (031) 253 362 u vremenu od 7 do 15 sati, ili na mail drazena.stankovic@uaos.hr.

  VEZANE VIJESTI

  Umjetnička akademija – programi Cjeloživotnog učenja

  Na Umjetničkoj akademiji u Osijeku u sklopu programa Cjeloživotnog učenja u mjesecu listopadu 2016. godine započinju s radom sljedeći programi: Više…

  Međunarodni dan plesa u Osijeku uz izložbu ‘Tijelo kao medij’

  Umjetnička akademija u Osijeku u godini Mije Čorak Slavenske obilježava Međunarodni dan plesa. Manifestacija će se održati 29.4. u 19h Više…

  Uz sudjelovanje UAOS krenuo veliki europski lutkarski projekt

  Projekt ‘All Strings Attached – pioniri europskog lutkarstva iza scene‘ nastao je u sklopu Kreativne Europe. Uz Umjetničku akademiju u Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Goran Bare i Majke jučer održali 4. koncert ovogodišnjeg OLJM-a

  [FOTO] Goran Bare poručio:”Ugledajte se na one iz politike i mislite samo na sebe!”

  "Solidarnost je temelj" provodi se u svrhu smanjenja broja napuštenih životinja

  Azil Osijek osigurao mogućnost besplatne sterilizacije pasa

  Galerija fotografija s prvog finalnog dana DOBRO World Cup-a

  FOTO: Lete, lete, lete…gimnastičari