KULTURA

Muzej likovnih umjetnosti promijenio ravnateljicu

Skupština Osječko - baranjske županije Jasminku Mesarić razriješila je dužnosti ravnateljice Muzeja likovnih umjetnosti

  Objavljeno 14.06.2018
  Alan Srčnik

  Jasminka Mesarić više nije ravnateljica Muzeja likovnih umjetnosti. Priopćenje je stiglo na adrese osječkih redakcija. Zamijenila ju je Kristina Delalić Vetengl.

  Naime, Skupština Osječko – baranjske županije 29.5.2018.g., Jasminku Mesarić, dip. org. kult. djelatnosti, razriješila je dužnosti ravnateljice Muzeja likovnih umjetnosti prije isteka mandata na koji je imenovana, te je za vršiteljicu dužnosti ravnateljice Muzeja likovnih umjetnosti, a do imenovanja ravnatelja ustanove temeljem raspisanog natječaja, imenovala Kristinu Delalić Vetengl, mag. edu. lik. kult.

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VEZANE VIJESTI

  Izložbu možete pogledati do kraja veljače 2019. godine...

  Muzej likovnih umjetnosti objavio dobitnike nagrada 26. slavonskog biennalea Ravna ploča

  Izložba 26. slavonski biennale – Ravna ploča otvorena je 6. prosinca u Muzeju likovnih umjetnosti, gdje ostaje postavljena do kraja Više…

  Za 26. izdanje slavonskog biennalea, ocjenjivački sud odabrao je radove 33 autora i autorica. Slavonski biennale ima zadatak predstaviti radove koji kritički promišljaju vrijeme u kojem živimo.

  26. slavonski biennale – Ravna ploča

  Pozivamo vas na svečano otvorenje i dodjelu nagrada izložbe 26. slavonski biennale 6. prosinca 2018. u 19 sati u Muzeju Više…

  Još sedamdesetih su se skupili slikari i kipari koji su popunili tadašnju kulturnu prazninu... Koja i kakva djela su još tada stvorili, a kasnije proširili, moći ćete pogledati od sutra :)

  Tko predstavlja ”Grupu 4”, značajnu još iz sedamdesetih? Pogledajte sutra u MLU!

  Na izložbi u Muzeju likovnih umjetnosti izloženi su radovi iz vremena u kojemu je Grupa 4 nastala, dakle iz sedamdesetih Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Neke teorije su samo ''bapske priče'', ali neke su, zaista, prava istina! Koje su najzanimljivije ''bapske priče'' koje znate? Dođite ih ispričati u PRONI centar! :)

  ”U moje vrijeme to nije bilo tako” – slušate to često? Dođite ispričati sve ”bapske priče”!

  Predstava će se izvesti u novom terminu - 8. ožujka 2019. godine

  Predstava „Tri točke“ – odgođena zbog zimskih uvjeta i najavljene velike hladnoće

  Iznimno bogat program na Adventu organiziran je za ovaj vikend ... A prognostičari kažu da bi moglo i zabijeliti?! Čeka nas prava bajka :)

  Advent u našem gradu ovog vikenda ”gori”!