Po prvi puta u Osijeku, 7. i 8. lipnja 2024. godine, održat će se Sajam posvećen ljepoti i zdravlju – Sajam ljepote i zdravlja. Ovaj nezaobilazni događaj okupit će stručnjake u sektoru industrije ljepote i zdravlja, nudeći posjetiteljima priliku da istraže najnovije trendove i proizvode koji će unaprijediti njihovu svakodnevicu. Područja kao što su kozmetika, prirodni preparati, ambalaža, kozmetičke, frizerske i spa usluge, nail art, fitness, wellness, masaže, estetska medicina i modni trendovi bit će u središtu pažnje, pružajući bogatstvo mogućnosti za učenje, istraživanje i isprobavanje.

Industrija ljepote i zdravlja odražava sve veći interes ljudi za očuvanje vlastite ljepote i zdravlja. Stoga, na ovom sajmu, posjetitelji će imati priliku upoznati se s inovativnim tehnologijama, prirodnim proizvodima te stalno mijenjajućim trendovima koji oblikuju ovu dinamičnu i konkurentnu industriju. S naglaskom na održivost i prirodne sastojke te svijesti o zaštiti okoliša, sve više se nastoji ponuditi proizvode i usluge koji su ekološki prihvatljivi i etički proizvedeni.

Cilj Sajma ljepote i zdravlja je prezentirati modne trendove te omogućiti osobni i neposredni kontakt s potencijalnim partnerima i krajnjim potrošačima. Posjetiteljima će biti pružene brojne aktivnosti poput predstavljanja i promocije proizvoda i usluga u izlagačkom prostoru, mogućnost kupovine proizvoda i usluga, radionice i prezentacije.

Svi zainteresirani mogu označiti 7. i 8. lipnja u svojim kalendarima i pridružiti se ovoj izvanrednoj manifestaciji ljepote i zdravlja u Gospodarskom centru u Osijeku koja obećava dva dana puna inspiracije, zabave i korisnih informacija koje će poboljšati kvalitetu života svih posjetitelja.

Ulaznica za Sajam iznosi 10 €, a posjetitelje uz ulaznicu očekuju piće dobrodošlice i prigodni poklon paketi. Ulaz za djecu je besplatan.

Sajam organiziraju Gospodarski centar Osječko-baranjske županije i Osječko-baranjska županija u suradnji s Udruženjem obrtnika Osijek te Obrtničkom komorom Osječko-baranjske županije.