SPORT

Natjecanje u ribolovu na dijelu Stare Drave Sarvaš

Imate li sve potrebno da budete najbolji "pecaroš"?

Objavljeno 11.10.2019
Ivona Amidžić

U subotu, 19. listopada 2009. od 7.00 do 13.00 sati na dijelu Stare Drave Sarvaš održava se natjecanje u ribolovu u organizaciji Memorijala Jelčić Bartolović.

Memorijal Miroslava Jelčića otvoreno je natjecanje u lovu varalicom prema C&R (ulovi i pusti) pravilima pokrenuto u sjećanje na Miroslava Jelčića, osnivača i prvog predsjednika ŠRK „Retfala“ Osijek.

Natjecanje traje jedan dan, a započinje s prijavama natjecatelja od 7.00 sati u prostorijama ŠRK Retfala (J. J. Strosmajera 200, Osijek). Na mjesto natjecanja kreće se ispred prostorija ŠRK Retfala odmah nakon prijava, a najkasnije u 8.30 sati.

Natjecanje će se održati na jezeru Stara Drava Sarvaš s početkom u 9.00 sati, a lovi se po slobodnom izboru na obilježenom dijelu Stare Drave Sarvaš.

Natjecanje završava u 13.00 sati, a odmah po završetku natjecanja, natjecatelji su dužni svoju listu ulova predati najbližem sucu. Sve liste moraju biti predane najkasnije do 13.30 sati. Po isteku toga roka natjecatelj koji nije predao svoju listu ulova automatski je diskvalificiran.

Po zaprimanju lista ulova komisija za određivanje plasmana izračunat će i proglasiti rezultate te poredak, a koji će uz proglašenje pobjednika biti u prostorijama ŠRK Retfala, Osijek.

Sve dodatne informacije potražite od organizatora na službenoj Facebook stranici događaja.

foto: facebook (screenshot)

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Ovog vikenda u Bilju će se održati Svjetsko prvenstvo u ribolovu na kojem će nastupiti 33 ekipe iz raznih dijelova svijeta...

68. Svjetsko prvenstvo u ribolovu- Žestoka borba ribiča

Stara Drava u Bilju ovog vikenda bit će mjesto žestoke borbe najboljih ribiča jer se održava 68. Svjetsko prvenstvo u Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

7. Kup grada Osijeka okupio je 12 zemalja te se održalo preko 400 nastupa. Tijekom natjecanja održan je i Europski kup za kadete (U14). Ove godine, nešto je manje zemalja, ali je održano više borbi.

[FOTO] 7. Osijek Fencing cup 2024.

Na prvenstvu je nastupio i taekwondo klub „Osijek“ sa svojih 5 članova. Na turniru je bilo prisutno 519 natjecatelja iz 43 kluba iz 4 zemlje, Slovenije, Češke, BIH i Hrvatske.  

Taekwondo klub Osijek na natjecanju “Plemeniti turnir Zaprešića 2024.”

Eva Martinović i Nikola Šešum su proteklog vikenda na Prvenstvu Hrvatske u višebojima imali dobar uspjeh

Osječanima dvije višebojske medalje