ŽIVOT

Nevjerojatno i preslatko: Ovo će vam sigurno popraviti dan

Maleni pas se pobrinuo da njegov neobičan prijatelj ne ostane gladan

Objavljeno 13.04.2019
Tamara Lemajić

Internet je doslovno preplavljene snimkama koje svjedoče o raznim “životinjskim prijateljstvima”, ali prijateljstvo između psa i bizona je zbilja nešto što se ne može svaki dan vidjeti – piše Nacionalniportal.hr.

Na jednoj farmi u Indiji brižni psić se pobrinuo da njegov neobičan prijatelj ne ostane gladan.

     

Na snimci koja je u kratkom vremenu postala viralna i raznježila mnoge, vidi se kako maleni pas brižno nosi snop trave i ostavlja ga u korito bizonu koji strpljivo čeka slasnu poslasticu.

video: Daily Mail

foto: Screenshot

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

"Da ste vi to vidjeli!! Koooliko mu se Sokol obradovao, toliko da smo sve cmizdrile. Skakao po njemu, vrtio repom, ljubio..."

Nakon pet godina lutanja pas završio u azilu – Vlasnika prepoznao u dvije sekunde!

Rijetke su priče koje imaju ovoliko sretan kraj. Pet godina psa nije bilo kod vlasnika, pet godina nitko ne zna Više…

"Psi na lancu nemaju dovoljno igre ni aktivnosti, niti ih se uči suživotu s drugim životinjama i ljudima, stoga su često opasni za sve oko sebe..."

Peticiju o zabrani držanja pasa na lancu potpisalo više od 40.000 ljudi

Udruga Prijatelji životinja izvijestila je u utorak kako je njihovu peticiju, kojom žele zakonski zabraniti držanje pasa na lancu, do Više…

Izbor je humanitarne vrste, a platiti trebate samo jednom konzervom! Očekujemo Vas u što većem broju!

Vau, vau – Izbor za naj psa u Portanovi (27.10.) PRIJAVE

Mislite da je baš Vaš pas NAJ pas? Onda imamo odličnu vijest za vas! U nedjelju 27. listopada u Portanovi održava Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

U Auro Domus poslovnicama diljem Hrvatske ti klijenti svakodnevno dobivaju nekoliko stotina ili tisuća eura. I vrlo često se iznenade činjenicom da su u zamjenu za slomljeni lančić ili ogrlicu koju ne nose godinama mogli u samo nekoliko trenutaka dobiti dovoljno sredstava za zatvore minus na tekućem računu ili si priušte nešto što su dugo željeli.

Požurite i iskoristite visoke cijene: Otkup zlata sada se najviše isplati

Biciklijada se i ove godine organizira u znak podrške nacionalnoj kampanji Hrvatskog knjižničarskog društva za osobe s teškoćama čitanja i disleksijom "I ja želim čitati"

FFOS-ova BICIKLIJADA 2024.

Izvučen je dobitnik 3.000 eura za shopping u Portanovi,  čak 50 trgovina u Portanovi nudilo je rođendanske popuste, mađioničar, disco hostese i ljudi od stakla (Mirror crew) napustili su Portanovu, velika rođendanska torta se pojela, šampanjac popio, a svih 150 nagrada koje su bile sakrivene u mnoštvu balona je pronađeno.

[FOTO] Trgovački centar Portanova proslavio 13. rođendan uz vrijedne nagrade, shopping s popustima i pregršt iznenađenja za posjetitelje