Arhiva

Nova godina, novi početak – Kinematografi Osijek

  Objavljeno 01.01.2016
  OsijekNews redakcija

  … a nije li najbolje započeti zabavom, humorom i veseljem?

  Za to su se vrhunski pripremili redatelj Ivan-Goran Vitez, glumci i ostatak ekipa iza domaćeg hit filma Narodni heroj Ljiljan Vidić, za koji mnogi tvrde da je najbolja komedija od ’45. Saznajte tko je pobijedio u Drugom svjetskom ratu, a tko u prvom hrvatskom talent showu; kako su u 40-ima izgledali šoping centri, a kako razgovori za posao i kakve je mudre misli Tito zapisao u svojem nikad objavljenom priručniku za samopomoć… Zabava zagarantirana.

  Nastavljamo i dalje borbu protiv tamne sile s junacima Ratova zvijezda: Sila se budi (Star Wars: The Force Awakens). Uz film možete pogledati i tematsku izložbu karikatura osječkog autora Tihomira Taborskog. O samom filmu nećemo ništa otkriti, samo ćemo reći: May the Force be with you!

  Najmlađi mogu uživati i u božićnom animiranom klasiku Niko: Božićna potraga. Mali sob Niko se ponovno vraća u Kino Urania ispričati nam svoju priču o prijateljstvu, ljubavi, hrabrosti i… Djedu Mrazu. I zapamtite, samo HRABRI lete!

  Već smo se svi naviknuli na odlazak ponedjeljkom i utorkom u club Peppermint na kvalitetne filmske sadržaje u sklopu zajedničkog projekta ‘Film in Residence’. Zbog praznika kinematografi su odlučili pauzirati ovaj tjedan (4. i 5.siječnja), a redoviti program nastavljaju već 11. i 12. siječnja.

  2016. godina će biti prepuna kvalitetnih filmskih, glazbenih, kazališnih i drugih programa. Uskoro ćete moći napokon pogledati legendarnog Branka Đurića Đuru s jednom od najizvođenijih stand up predstava „Đurologija“ (28.1.), komediju „Kod Tita u raju“ (2.2.), a pripremili su Vam i poneko glazbeno iznenađenje! O svemu više informacija donose uskoro. Što se tiče filmskog programa, jedva čekamo Mrsku osmorku (The Hateful 8) – 7.1. , Medu sa sjevera (Norm from the North) – 14.1., Povratnika (The Revenant) – 21.1., Carol (Carol) – 28.1. i Saulov sin (Son of the Saul) – 29.1.

  Zabavite se i na proslavama rođendana (informacije na telefon 205-501), vikend matinejama i obiteljskim srijedama (cijena ulaznice 20 kn), a nakon filma uživajte u restoranu Lumiere na ukusnom obroku (Early Birds paket). Za velike grupe i filmofile tu su grupni (minimalno 10 osoba, cijena ulaznice 18 kn) i poklon voucher (10 ulaznica za 180 kn).

  Program kina Urania 31.12.2015.-6.1.2016

  VEZANE VIJESTI

  Životni CABAres: Posljednjeg Jedija dočekujemo uz Klapsku pratnju

  Zijah Sokolović, novi Star Wars nastavak, klapa Cambi, izložba „105 godina kina Urania“, promocija kalendara Udruge Pobjede… u jednom tjednu Više…

  Filmovi o ljubavi, American Film Club, Željko Pervan… dolazite?

  Nije Večernja škola, ali ćemo naučiti kako preživjeti na ovom našem malom Komadiću Europe. Mix starih i novih fora, uz Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Pišite nam u komentar na Facebook-u - rezultat, ili tagirajte svoj kafić za gledanje, ekipu ... :)

  Gdje gledate utakmicu sutra u 20? Tagirajte Vaše kafiće, ekipu …

  Nogometaši Osijeka igrat će protiv moldavskog Petrocuba iz Sarata-Galbene u 1. pretkolu Europske lige. Tako je odlučio ždrijeb u Nyonu

  Osijek ide u Moldaviju, potom na škotski Rangers

  Goran Bare i Majke jučer održali 4. koncert ovogodišnjeg OLJM-a

  [FOTO] Goran Bare poručio:”Ugledajte se na one iz politike i mislite samo na sebe!”