OSJEČANI

Obilježavanje međunarodnog dana treće životne dobi – “Rijeka ljubavi”

Humanitarna udruga „Rijeka ljubavi“ poziva sve korisnike starije životne dobi na podjelu prehrambenih proizvoda

Objavljeno 30.09.2019
Ivona Amidžić

Međunarodni dan starih osoba je poseban dan za starije osobe širom svijeta. Obilježava se 1. listopada s ciljem naglašavanja važnosti prilagodbe okruženja u kome živimo potrebama i sposobnostima stanovnika treće dobi.

Humanitarna udruga „Rijeka ljubavi“ fokusira se na humanost i tom prigodom poziva sve korisnike starije životne dobi 1. listopada 2019. (utorak) u 11 sati na podjelu široke lepeze prehrambenih proizvoda pred istekom roka, a Udruga će dodati nešto iz svog asortimana i svježi mirisni čips donatora Kannana iz Donjeg Miholjca.

“Zahvaljujemo našem dragom donatoru koji svojim djelima potvrđuje da je human, a da je uspješan poduzetnik dokaz je Plaketa Zlatna kuna koju je HGK- Županijska komora Osijek dodijelila Kanaanu za najuspješnije tvrtke u poslovanju za prošlu godinu”, zahvaljuju se iz Udruge.

Udruga priprema svojim dragim korisnicima 70-godišnjacima uz predočenje osobne iskaznice jedno malo skromno iznenađenje

“Čestitamo svim osobama starije životne dobi  Međunarodni dan treće životne dobi i želimo puno zdravlja da požive još dugi, dugi niz godina uz obilje Božjeg blagoslova”, poručuju iz Udruge.

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Čak ni u vrijeme pandemije virusa COVID-19 nisu prestali brinuti o svojih 3.500 štićenika

Osječka udruga “Rijeka ljubavi” slavi deveti rođendan

Humanitarna udruga„ Rijeka ljubavi iz Osijeka slavi svoj deveti rođendan. Dana 26. svibnja 2011. godine pet entuzijasta je na ideju Više…

Rijeka ljubavi poziva sve da se pridruže i pokažu kako mala donacija znači veliko srce!

Velika humanitarna akcija na eko tržnici Grada Osijeka

Humanitarna udruga „Rijeka ljubavi“ će u utorak, 30. srpnja 2019. od 11.00 sati prikupljati proizvode na našoj osječkoj Eko tržnici. Više…

Prikupljeno oko 1.500 kilograma hrane u vrijednosti preko 9.500,00 kuna

Veliki humanitarni događaj na Eko tržnici

Jučer je bio sretan dan, kako za humanitarnu udrugu „Rijeka ljubavi“ tako i za preko 3.500 članova obitelji u socijalnoj Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Projektom su razvijena četiri edukativna programa s temama prilagodbe klimatskim promjenama kroz mjere očuvanja zdravih ekosustava u istočnoj Hrvatskoj

Generacija prilagodbe: Mladi istočne Hrvatske na čelu klimatske adaptacije

Predavanje će se održati u učionici 54 na Filozofskom fakultetu u Osijeku (Lorenza Jägera 9) s početkom u 18 sati te je otvoreno za javnost.

Najava predavanja izv. prof. dr. sc. Hrvoja Klasića “Ima li povijesti bez ustaša i partizana”?

Šetnja obiluje zanimljivostima za koje sigurno niste znali te pokojim iznenađenjem (op.a. pandur Mirko u lovu na vesele prolaznike).

Nova storytelling tura osječkom Tvrđom