OSJEČANI

Veliki humanitarni događaj na Eko tržnici

Prikupljeno oko 1.500 kilograma hrane u vrijednosti preko 9.500,00 kuna

Objavljeno 24.07.2019
Ivona Amidžić

Jučer je bio sretan dan, kako za humanitarnu udrugu „Rijeka ljubavi“ tako i za preko 3.500 članova obitelji u socijalnoj potrebi, 600 djece, 60 branitelja i oko 80 starih, nepokretnih i bolesnih. Zahvaljujući Eko tržnici, našem najljepšem i najbogatijem trbuhu Grada, Rijeka ljubavi prikupila je široku lepezu prehrambenih proizvoda.

“Radujemo se što su se odazvali humanitarnoj akciji naši dragi trgovački lanci, OPG-ovi, mali proizvođači  i posjetitelji tržnice koji su i ovoga puta pokazali veliko suosjećanje prema obiteljima u potrebi i donirali proizvode prema svojim mogućnostima”, poručuju iz Rijeke ljubavi.

Zahvaljujući direktoru Tržnice gospodinu Igoru Mediću koji je omogućio akciju kao i svima koji su se uključili, a to su Konzum, Meggle, obitelj Koić, OPG Draženka Liović-Radić, SPAR Hrvatska, donator iz Petrijevaca i mnogi anonimni donatori s tržnice, humanitarna udruga „Rijeka ljubavi“ skupila je oko 1.500 kg voća i povrća u vrijednosti 9.500,00 kn.

“Zajednički cilj nam je da u našem lijepom gradu u kojem žive naši sugrađani i dječica nitko ne bude gladan, a izuzetno dobro organizirana akcija daje savršene rezultate.” Udruga će svaki utorak u suradnji sa našom bogatom Eko tržnicom održati humanitarnu akciju prikupljanja široke lepeze kvalitetnih proizvoda i očekujemo odaziv svih trgovačkih lanaca.

Humanitarna udruga „Rijeka ljubavi“ je u Registru posrednika u doniranju hrane RH i svu administraciju odrađuju na samoj tržnici.

“Neka naš voljeni Grad bude primjer i ostalim gradovima, a dragi donatori i dobročinitelji svojim djelima trude se da red pred Udrugom svaki puta bude sve manji i manji”, poručuju.

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Kršćanska humanitarna udruga "Putevi milosti" još jednu srijedu s pohvalnom akcijom

Nastavlja se akcija “Srijedom darujemo”

Kršćanska humanitarna udruga “Putevi milosti” u suradnji s Tržnicom d.o.o. Osijek pokrenula je akciju “Srijedom darujemo.” Svake srijede u vremenu Više…

Rijeka ljubavi poziva sve da se pridruže i pokažu kako mala donacija znači veliko srce!

Velika humanitarna akcija na eko tržnici Grada Osijeka

Humanitarna udruga „Rijeka ljubavi“ će u utorak, 30. srpnja 2019. od 11.00 sati prikupljati proizvode na našoj osječkoj Eko tržnici. Više…

"Svjesni smo da to nije dovoljno da prežive cijeli mjesec"

Velika podjela 700 paketa obiteljima u socijalnoj potrebi za srpanj

Na veliku radost humanitarne udruge “Rijeke ljubavi” stiglo je odobrenje Završnog izvješća projekta “Ublažavanje siromaštva na području grada Osijeka podjelom Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Kršćanska humanitarna udruga "Putevi milosti" još jednu srijedu s pohvalnom akcijom

Nastavlja se akcija “Srijedom darujemo”

Brojni Osječani još su kasno sinoć krenuli na put pješice, dug oko 30  kilometara, a kako bi rano ujutro nazočili svečanom misnom slavlju

Hrvati danas svetkuju Veliku Gospu. Za brojne Osječane to znači hodočašće u Aljmaš