OSJEČANI

Veliki humanitarni događaj na Eko tržnici

Prikupljeno oko 1.500 kilograma hrane u vrijednosti preko 9.500,00 kuna

Objavljeno 24.07.2019
Ivona Amidžić

Jučer je bio sretan dan, kako za humanitarnu udrugu „Rijeka ljubavi“ tako i za preko 3.500 članova obitelji u socijalnoj potrebi, 600 djece, 60 branitelja i oko 80 starih, nepokretnih i bolesnih. Zahvaljujući Eko tržnici, našem najljepšem i najbogatijem trbuhu Grada, Rijeka ljubavi prikupila je široku lepezu prehrambenih proizvoda.

“Radujemo se što su se odazvali humanitarnoj akciji naši dragi trgovački lanci, OPG-ovi, mali proizvođači  i posjetitelji tržnice koji su i ovoga puta pokazali veliko suosjećanje prema obiteljima u potrebi i donirali proizvode prema svojim mogućnostima”, poručuju iz Rijeke ljubavi.

Zahvaljujući direktoru Tržnice gospodinu Igoru Mediću koji je omogućio akciju kao i svima koji su se uključili, a to su Konzum, Meggle, obitelj Koić, OPG Draženka Liović-Radić, SPAR Hrvatska, donator iz Petrijevaca i mnogi anonimni donatori s tržnice, humanitarna udruga „Rijeka ljubavi“ skupila je oko 1.500 kg voća i povrća u vrijednosti 9.500,00 kn.

“Zajednički cilj nam je da u našem lijepom gradu u kojem žive naši sugrađani i dječica nitko ne bude gladan, a izuzetno dobro organizirana akcija daje savršene rezultate.” Udruga će svaki utorak u suradnji sa našom bogatom Eko tržnicom održati humanitarnu akciju prikupljanja široke lepeze kvalitetnih proizvoda i očekujemo odaziv svih trgovačkih lanaca.

Humanitarna udruga „Rijeka ljubavi“ je u Registru posrednika u doniranju hrane RH i svu administraciju odrađuju na samoj tržnici.

“Neka naš voljeni Grad bude primjer i ostalim gradovima, a dragi donatori i dobročinitelji svojim djelima trude se da red pred Udrugom svaki puta bude sve manji i manji”, poručuju.

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Humanitarna udruga „Rijeka ljubavi“ poziva sve korisnike starije životne dobi na podjelu prehrambenih proizvoda

Obilježavanje međunarodnog dana treće životne dobi – “Rijeka ljubavi”

Međunarodni dan starih osoba je poseban dan za starije osobe širom svijeta. Obilježava se 1. listopada s ciljem naglašavanja važnosti Više…

Kršćanska humanitarna udruga "Putevi milosti" još jednu srijedu s pohvalnom akcijom

Nastavlja se akcija “Srijedom darujemo”

Kršćanska humanitarna udruga “Putevi milosti” u suradnji s Tržnicom d.o.o. Osijek pokrenula je akciju “Srijedom darujemo.” Svake srijede u vremenu Više…

Rijeka ljubavi poziva sve da se pridruže i pokažu kako mala donacija znači veliko srce!

Velika humanitarna akcija na eko tržnici Grada Osijeka

Humanitarna udruga „Rijeka ljubavi“ će u utorak, 30. srpnja 2019. od 11.00 sati prikupljati proizvode na našoj osječkoj Eko tržnici. Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Letovi će se izvesti na području kontinentalne i istočne Hrvatske na visini iznad 10 000 metara, uz pridržavanje svih sigurnosnih mjera...

Redovite letačke aktivnosti Eskadrile borbenih aviona HRZ-a

Provozajte se turističkim čamcem, gliserom, i pogledate Osijek i rijeku Dravu iz malo drugačijeg kuta!

Vožnje turističkim gliserom na Dravi