OSJEČANI

Veliki humanitarni događaj na Eko tržnici

Prikupljeno oko 1.500 kilograma hrane u vrijednosti preko 9.500,00 kuna

Objavljeno 24.07.2019
Ivona Amidžić

Jučer je bio sretan dan, kako za humanitarnu udrugu „Rijeka ljubavi“ tako i za preko 3.500 članova obitelji u socijalnoj potrebi, 600 djece, 60 branitelja i oko 80 starih, nepokretnih i bolesnih. Zahvaljujući Eko tržnici, našem najljepšem i najbogatijem trbuhu Grada, Rijeka ljubavi prikupila je široku lepezu prehrambenih proizvoda.

“Radujemo se što su se odazvali humanitarnoj akciji naši dragi trgovački lanci, OPG-ovi, mali proizvođači  i posjetitelji tržnice koji su i ovoga puta pokazali veliko suosjećanje prema obiteljima u potrebi i donirali proizvode prema svojim mogućnostima”, poručuju iz Rijeke ljubavi.

Zahvaljujući direktoru Tržnice gospodinu Igoru Mediću koji je omogućio akciju kao i svima koji su se uključili, a to su Konzum, Meggle, obitelj Koić, OPG Draženka Liović-Radić, SPAR Hrvatska, donator iz Petrijevaca i mnogi anonimni donatori s tržnice, humanitarna udruga „Rijeka ljubavi“ skupila je oko 1.500 kg voća i povrća u vrijednosti 9.500,00 kn.

“Zajednički cilj nam je da u našem lijepom gradu u kojem žive naši sugrađani i dječica nitko ne bude gladan, a izuzetno dobro organizirana akcija daje savršene rezultate.” Udruga će svaki utorak u suradnji sa našom bogatom Eko tržnicom održati humanitarnu akciju prikupljanja široke lepeze kvalitetnih proizvoda i očekujemo odaziv svih trgovačkih lanaca.

Humanitarna udruga „Rijeka ljubavi“ je u Registru posrednika u doniranju hrane RH i svu administraciju odrađuju na samoj tržnici.

“Neka naš voljeni Grad bude primjer i ostalim gradovima, a dragi donatori i dobročinitelji svojim djelima trude se da red pred Udrugom svaki puta bude sve manji i manji”, poručuju.

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Studentima je u prehrani najvažniji okus, pa okruženje i kontrola tjelesne težine

Hrvatski studenti zadovoljni cijenom, ali ne i kvalitetom prehrane

Hrvatski studenti općenito su zadovoljni cijenom ali ne i kvalitetom i raznovrsnošću studentske prehrane, te je njih čak 76 posto spremno platiti više za Više…

Velika akcija Campus caffea - Popij jednu kavu i tako doniraj jednu kunu osječkoj Udruzi Devet Života

Humanitarka: Mačke ne smiju piti kavu, ali ova šalica kave će im svakako pomoći

Sutra, u nedjelju, 31. svibnja Campus od svake vaše kave donira kunu dobrotvornoj i neprofitnoj udruzi. Ovoga puta je to Više…

Piližota: "Apelirao sam da se omogući rad nedjeljom svim tržnicama, jer je upravo nedjelja ‘pijačni dan’, dok je ponedjeljak i kod kupaca i kod prodavača zaživio kao dan odmora"

Od nedjelje ponovno na auto-piju!

Sajam automobila počinje s radom 31. svibnja 2020. godine prema uobičajenom radnom vremenu nedjeljom od 6.00 do 14.00 sati uz Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Broj sudionika je ograničen, a prijave se primaju do 25. srpnja... Pridružite se :D

Poziv srednjoškolcima za sudjelovanje u projektu “Mir je moj đir”

Studentima je u prehrani najvažniji okus, pa okruženje i kontrola tjelesne težine

Hrvatski studenti zadovoljni cijenom, ali ne i kvalitetom prehrane

Još koji sat i tamo smo! Taman je malo zahladilo, jeste li spremni za današnji početak Osječkog ljeta kulture? :D

Veliki program ovogodišnjeg Osječkog ljeta kulture