ŽIVOT

Odlična ideja: Hranu koji vaši ljubimci ne žele – donirajte!

Pred ulazom u trgovinu za kućne ljubimce ZOOCITY u Drinskoj ulici u Osijeku postavljen je spremnik, dostupan 24 sata dnevno

Objavljeno 11.10.2021
Ivona Amidžić

Često čujemo kako su naši ljubimci dobri i dragi, slatki, umiljati. A što kada postanu izbirljivi i hranu koju ste im kupili nikako ne žele jesti? Ako nemate nekoga kome tu hranu možete proslijediti nemojte ju baciti, jer ulične mace i azilski psi ne biraju.

Pred ulazom u trgovinu za kućne ljubimce ZOOCITY u Drinskoj ulici u Osijeku postavljen je spremnik, dostupan 24 sata dnevno. U njega možete odložiti sve ono što vaši ljubimci više ne žele. Naravno, mokru hranu ne ostavljajte otvorenu, samo ako je pakovanje zatvoreno, a suhu hranu dobro zatvorite i zavežite u vrečicu kako se ne bi prosipala, inače od dobrog djela ništa…

“Koliko znam, to je valjda jedina trgovina za kućne ljubimce u kojoj ne samo da prodaju već i primaju. Hvala ljubaznom osoblju u ime svih dlakavaca. Hvala i vama koji ne bacate, već donirate!” napisali su na Facebooku iz Mandicine udruge, udruge koja okuplja osobe treće životne dobi tj. umirovljenike i potiče ih na volontiranje, a organiziraju prihvat, liječenje i skrb napuštenih životinja, većinom maca, u Osijeku i okolici. Kao i sve druge takve udruge i oni ovise isključivo o donacijama, pa je ovakav spremnih nekada spas su zadnji tren…

foto: facebook

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Šest od 10 (58%) vlasnika kućnih ljubimaca otkriva da radije provode vrijeme sa svojim ljubimcima kada su pod stresom. Kućni ljubimci zauzimaju posebno mjesto u tim trenucima, ponekad čak i usporedivo s ulogom partnera, obitelji, djece ili prijatelja

Šapice ispred partnera: kada su pod stresom ljudi preferiraju provoditi vrijeme sa svojim ljubimcima

Šest od 10 (58%) vlasnika kućnih ljubimaca otkriva da radije provode vrijeme sa svojim ljubimcima kada su pod stresom. Kućni Više…

Konferencija FOODCOOLTOUR, je okupila više od tri stotine uzvanika - vodeće europske i domaće stručnjake, predstavnike vlasti i akademske zajednice te prehrambene industrije

Konferencija Foodcooltour u Osijeku: Proizvodnja hrane i samodostatnost kao strateški resurs i pitanje nacionalne sigurnosti

Jandroković: Pitanje samodostatnosti postaje sve važnije, posebno u svijetlu globalnih događaja i najnovijih međunarodnih sukoba Najviše uvozimo voće, povrće, meso Više…

U nastavku teksta donosimo neke od originalnih, inovativnih i uzbudljivih destinacija koje ove jeseni nude gastro iskustvo za pamćenje.

Jesenski gastro vodič uz koje je odabir najboljih restorana mačji kašalj

Regionalna restoranska scena dinamično je dočekala jesensko razdoblje, a tom svjedoči niz odličnih restorana, bistroa, vinarija i barova koji nude Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Numizmatičko izdanje „Hrvatski hladnokrvnjak“, treće iz serije „Autohtona Hrvatska“, bit će dostupno za prodaju od 23. listopada 2025. godine

Novo numizmatičko izdanje iz serije “Autohtona Hrvatska”– “Hrvatski hladnokrvnjak”

Krenulo je sa smještajem, pa ugostiteljski objekti, pa sve više tvrtki dozvoljava svojim zaposlenicima da na posao dolaze sa svojim čupavcima…

Još je jedna domaća tvrtka pet friendly! ‘Ljubimci hrane dušu i srce’

Popularno-znanstveno događanje u sklopu 14. ciklusa Otvorenog četvrtka kao dijela projekta popularizacije znanosti FUZ&JA Filozofskog fakulteta u Osijeku

[Otvoreni četvrtak] Najava predavanja izv. prof. dr. sc. Irene Labak i izv. prof. dr. sc. Senke Blažetić – NEUROZNANOST IZA SVAKODNEVICE