ŽIVOT

OLJN uz Čagicu na Korzu i besplatnu školu plesa

Osamdesete i devedesete, vrući latino ritmovi, najnoviji plesni hitovi, evergreen i rock 'n' roll klasici te ex-yu hitovi - Ponešto za sve ukuse!

Objavljeno 27.08.2019
Ivona Amidžić

Bliži nam se još jedna Osječka ljetna noć i Špu Feniks poziva sve zainteresirane na “čagicu” u subotu, 31. kolovoza 2019. godine, s početkom u 20.00 sati, u vinskom baru Vinska Mušica.

“Party koji će istovremeno pobuditi ugodu i energiju, razbacati vaše nogice i bokove vamo-tamo uz nezaboravne osamdesete i devedesete, vruće latino ritmove, najnovije plesne hitove, evergreen i rock ‘n’ roll klasike te ex-yu hitove uz uvijek veselu plesnu ekipu idealan su izbor za ludi i otkačeni noćni provod”, najavljuju organizatori.

Bit će to najposebniji, najveseliji, najglasniji, najplesniji i najluđi plesni party uz red disco foxa, red tanga, red bachate, red salse, red kizombe, red čagice i valcera i još dosta toga.

Kako bi se svi dobro zagrijali za sve posjetitelje pripremljena je brza plesnu škola, trenutno najpopularnijeg plesa na svijetu po imenu bachata (od 20 sati). Osim što je iznimno seksi, prije ili kasnije poznavanje ovoga romantičnog i senzualnog plesa itekako će dobro doći svakome.

Brza škola bachate je BESPLATNA I OTVORENOG tipa.

“Pozivaju se svi zainteresirani, neovisno o dobi, klupskoj ili bilo kojoj drugoj pripadnosti te neovisno o tome imaju li partnera ili ne. Program brze škole bachate bit će lagan, lepršav i zabavan kako bi se što bolje prilagodio svima koji budu sudjelovali”, dodaju organizatori.

“Zaboravimo da živimo u današnjem užurbanom i materijalnom svijetu – poklonimo jedni drugima najdragocjenije darove na svijetu – ljubav, osmijeh i ples.”

čagica_27082019_osijeknews

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Prva dva ogledna dolaska na plesni tečaj su besplatna (slobodno navratite, zaplešite i pogledajte rad s polaznicima, dobro došli ste)!

Plesni tečaj ŠPU Feniks – U RITMU ME OKRENI!

ŠPU Feniks Vas poziva na plesni tečaj standardnih i društvenih plesova koji počinje u ponedjeljak 04. i srijedu 06.03.2024. godine, Više…

Neka vam ples bude prilika za upoznavanje, razlog za druženje, vlastito ulaganje u kvalitetnu razonodu. Glazba, kretanje, rekreacija, dobre vibracije.

Upiši se na PLES uz Feniks – Bailamos 

ŠPU Feniks Vas poziva na plesni tečaj salse i ostalih latino – karipskih plesova koji počinje u utorak, 17. i Više…

Neka vam ples bude prilika za upoznavanje, razlog za druženje, vlastito ulaganje u kvalitetnu razonodu. Glazba, kretanje, rekreacija, dobre vibracije

Plesni tečaj ŠPU Feniks – LET’S DANCE!

ŠPU Feniks Vas poziva na plesni tečaj standardnih i društvenih plesova koji počinje u ponedjeljak 06. i srijedu 08.03.2023. godine, Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Portanova ne radi na Uskrs i uskrsni ponedjeljak ali sve do petka 29. ožujka u Portanovi popularni Zecoš koji u periodu od 17 do 19 sati vrijeme provodi u šetnji Portanovom i druženju s najmlađim posjetiteljima.

Uskršnja kupovina u Portanovi

Među prvima u svijetu: Istraži putovanje budućnosti i pridruži se testiranju DTC-a uz podršku MUP-a i AKD-a

Putuj svijetom uz putovnicu u mobitelu

Na Trgu Sv. Trojstva u Tvrđi Majstori kotlića Slavonije i Baranje za građane će pripremati 2000 porcija fiš-paprikaša

Na Veliki petak tradicionalna podjela fiš paprikaša