ŽIVOT

OLJN uz Čagicu na Korzu i besplatnu školu plesa

Osamdesete i devedesete, vrući latino ritmovi, najnoviji plesni hitovi, evergreen i rock 'n' roll klasici te ex-yu hitovi - Ponešto za sve ukuse!

Objavljeno 27.08.2019
Ivona Amidžić

Bliži nam se još jedna Osječka ljetna noć i Špu Feniks poziva sve zainteresirane na “čagicu” u subotu, 31. kolovoza 2019. godine, s početkom u 20.00 sati, u vinskom baru Vinska Mušica.

“Party koji će istovremeno pobuditi ugodu i energiju, razbacati vaše nogice i bokove vamo-tamo uz nezaboravne osamdesete i devedesete, vruće latino ritmove, najnovije plesne hitove, evergreen i rock ‘n’ roll klasike te ex-yu hitove uz uvijek veselu plesnu ekipu idealan su izbor za ludi i otkačeni noćni provod”, najavljuju organizatori.

Bit će to najposebniji, najveseliji, najglasniji, najplesniji i najluđi plesni party uz red disco foxa, red tanga, red bachate, red salse, red kizombe, red čagice i valcera i još dosta toga.

Kako bi se svi dobro zagrijali za sve posjetitelje pripremljena je brza plesnu škola, trenutno najpopularnijeg plesa na svijetu po imenu bachata (od 20 sati). Osim što je iznimno seksi, prije ili kasnije poznavanje ovoga romantičnog i senzualnog plesa itekako će dobro doći svakome.

Brza škola bachate je BESPLATNA I OTVORENOG tipa.

“Pozivaju se svi zainteresirani, neovisno o dobi, klupskoj ili bilo kojoj drugoj pripadnosti te neovisno o tome imaju li partnera ili ne. Program brze škole bachate bit će lagan, lepršav i zabavan kako bi se što bolje prilagodio svima koji budu sudjelovali”, dodaju organizatori.

“Zaboravimo da živimo u današnjem užurbanom i materijalnom svijetu – poklonimo jedni drugima najdragocjenije darove na svijetu – ljubav, osmijeh i ples.”

čagica_27082019_osijeknews

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Provjerite što se krije iza naziva Bećaruša i kakvo nam iznenađenje priprema Vinska Mušica :)

Bećaruša je ovog petka u Vinskoj Mušici

Još jedno druženje s mladom vinarijom BEĆARUŠA u Vinskoj mušici u petak, 21. veljače s početkom u 20 sati. Iza Više…

Plešite dok vam noge ne otpadnu, a i onda još malo ;)

Campus Caffe organizira veliki plesnjak – Fiesta Grande

Športsko-plesna udruga „Feniks“ iz Osijeka poziva sve zainteresirane na 10. Fiestu Grande 25. plesne sezone. Latino “čaga” će se održati Više…

Trg Ante Starčevića, Trg Slobode, Korzo, Sakuntala park, Zimska luka, Promenada, Ribarska ulica... Birajte!

Program prve ovogodišnje Osječke ljetne noći

Jedna od najdugovječnijih osječkih manifestacija vraća nam se i ove godine! Provedite zabavnu ljetnu večer u centru grada jer vas Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Četiri je dana Ella šutjela, a nakon što se odmorila otkriva: "Ovo mi je bio posljednji put"

Ella Dvornik rodila pet tjedana prije termina – Za dijete su izabrali neobično ime

Upis u vojnu evidenciju obvezan je sukladno Zakonu o obrani za sve hrvatske državljane – muške osobe koje u kalendarskoj godini navršavaju 18 godina, a imaju prebivalište na području RH

Poziv za upis u vojnu evidenciju u 2020. godini

Jesmo li zaista u velikoj opasnosti i možemo li se zaštititi?

(FOTO) Kako koronavirus izgleda u usporedbi s ostalim velikim epidemijama?