ŽIVOT

Osječka glumica Sandra Lončarić dobila svoje mjesto na Netflix-u

Sandra Lončarić zasjat će na Netflix-u u 2. sezoni hrvatske serije Novine, koja se na televiziji počinje prikazivati danas, u večernjim satima

Objavljeno 24.09.2018
Josipa Maksimović

Nakon Osječkog long, long play-a i Bijega, Sandra Lončarić nastavlja “punom parom”. Svojom se uspješnom glumačkom karijerom izborila za mjesto u dramskoj seriji Novine.

Prva sezona ove serije, prikazana 2016., dobila je titulu jedne od boljih televizijskih serija zadnjeg desetljeća.

To je vidljivo iz podatka, da je Novine “zapazila” svjetska streaming platforma Netflix i otkupila ju kako bi bila dostupna gledateljstvu u čak 190 zemalja.

Vjerujemo da je ovo za Sandru, a i ostatak ekipe iz serije, zaista velik pothvat. Druga se sezona serije počinje prikazivati danas u večernjim satima.

Serija je nastala po scenariju Ivice Đikića i u režiji Dalibora Matanića. U drugoj je sezoni tematski naglasak na politici i političkoj borbi.

Nećemo vam više ništa govoriti. Na vama je da pogledate trailer, pripremite veliku količinu kokica i navečer se “zavalite” u naslonjač pred televizijskim ekranom.  😉

 

Izvor: Instagram/YouTube

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Sandra nakon filma ''Bijeg'' pobjegla s Instagrama... Sad se vratila 'fotkom' iz Kopačkog rita. Puni li Sandra svojim ''bijegom'' baterije za nove pobjede?

Već smo se zabrinuli gdje je nestala Sandra Lončarić?!

Svjesni smo činjenice da Sandra Lončarić radi punom parom, o čemu smo više puta i pisali… Ipak, nismo mogli ne Više…

'Kažu da svaka žena u svom ormaru mora imati crnu koktel haljinu za sve prilike' - rekla je Sandra Lončarić i pronašla svoju u kojoj je zabljesnula, a nakon nje i Ivana Medić oduševila nas je svojom - spremna je za novu sezonu HNK!

Divan glas, a takav i stas- Ivana Medić zabljesnula u elegantnoj crnoj haljini

Već i ptice na grani pjevaju o tome kako je objavljen izuzetno bogat repertoar 112. sezone osječkog HNK, a pjeva Više…

Sandra Lončarić u prigodnom 'outfitu', Čabraje razgledavaju balone - svi u društvu 'Goge' iz 'Čiste ljubavi' - a zajedno su, navodi ona, 'šokački geto'.

Poznati Osječani uživaju u Vinkovačkim jesenima – vino, baloni, pečenje…

Sinoć su svečano otvorene 53. Vinkovačke jeseni. Na pozornici u središtu grada, pred mnoštvom okupljenih građana i uz prisustvo visokih Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Dolazite večeras na rođendanski party, tortu i puhanje svjećica? :)

Slavonski radio danas slavi 25. rođendan! Svi ste pozvani na proslavu!

Građanima je u neposrednoj blizini Drinske i Trpimirove ulice, s obzirom na novi kružni tok, nedostajala pješačka staza, a iz Unikoma kažu - dvije pješačke staze trenutno su u fazi izgradnje!

Završetkom hortikulturnog uređenja na tri kružna toka zaokružen vizualni dojam prometnica

Sunčano jutro! Tijekom dana možda dođe do postpunog naoblačenja, ali bez padalina... Najviša dnevna temperatura između 1 i 5 °C :)

Sunčani četvrtak!