ŽIVOT

Osječka tvrtka OFIR slavi trideseti rođendan!

Nizom uspješno provedenih projekata, svi su akteri zajedno gradili Ofir d.o.o. kao prepoznatljivu tvrtku u IT industriji.

Objavljeno 12.01.2024
Darija Kovačić

Osječka tvrtka Ofir d.o.o. prošle je godine proslavila 30 godina postojanja i uspješnog poslovanja. Od ožujka prošle godine do ožujka ove godine obilježavaju veliku obljetnicu, a s obzirom kako ulaze u posljednja tri mjeseca proslave, žele iskoristiti priliku da se zahvale svim zaposlenicima, suradnicima, klijentima i partnerima koji su doprinijeli dugogodišnjem uspjehu. Nizom uspješno provedenih projekata, svi su akteri zajedno gradili Ofir d.o.o. kao prepoznatljivu tvrtku u IT industriji.

Od osnutka tvrtke 1993. godine do danas, Ofir d.o.o. je prošao kroz različite faze razvoja, a više o njihovom putu možete pročitati na sljedećem linku: https://www.ofir.hr/nasa-tri-desetljeca/.

U sklopu proslave značajne obljetnice, predstavljaju i poseban video koji prikazuje atmosferu rada u Ofiru, a koji možete pogledati u nastavku:

“Naša predanost kvaliteti i inovacijama omogućila nam je izgradnju čvrstih odnosa s klijentima te stvaranje pozitivnog utjecaja u zajednici. Gledajući prema budućnosti, s optimizmom i entuzijazmom, radujemo se novim izazovima i suradnjama koja nas očekuju.” – navode iz Ofira.

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Osim velike ponude obnovljenih računala, na webshopu tvrtke OFIR d.o.o. odsad možete pronaći i veliki izbor novih računala i dodatne opreme!

Nova računala i dodatna oprema u Ofiru

Bez obzira jeste li profesionalac u potrazi za visokim performansama ili entuzijast koji traži savršen alat za kreativnost, OFIR ima Više…

Tvrtka Ofir d.o.o. je razvila Vremenka - besplatan alat za vođenje vašeg radnog vremena!

Upoznajte Vremenka, besplatni iznimno korisni alat!

Svatko tko je ikada bio zadužen za vođenje evidencije o radnom vremenu zaposlenika zna koliko je vremena i truda potrebno Više…

Svaka djelatnost koja se može obavljati udaljeno i bez obzira na lokaciju ima svoje „sljedbenike“, odnosno digitalne nomade...

Tko su digitalni nomadi i kakve veze imaju sa Slavonijom?

Geografska neovisnost IT posla uzrokovala je pojavu imena „digitalni nomadi“. Iako se riječ spominje već 90tih godina, pravi smisao dobila Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

U Auro Domus poslovnicama diljem Hrvatske ti klijenti svakodnevno dobivaju nekoliko stotina ili tisuća eura. I vrlo često se iznenade činjenicom da su u zamjenu za slomljeni lančić ili ogrlicu koju ne nose godinama mogli u samo nekoliko trenutaka dobiti dovoljno sredstava za zatvore minus na tekućem računu ili si priušte nešto što su dugo željeli.

Požurite i iskoristite visoke cijene: Otkup zlata sada se najviše isplati

Biciklijada se i ove godine organizira u znak podrške nacionalnoj kampanji Hrvatskog knjižničarskog društva za osobe s teškoćama čitanja i disleksijom "I ja želim čitati"

FFOS-ova BICIKLIJADA 2024.

Izvučen je dobitnik 3.000 eura za shopping u Portanovi,  čak 50 trgovina u Portanovi nudilo je rođendanske popuste, mađioničar, disco hostese i ljudi od stakla (Mirror crew) napustili su Portanovu, velika rođendanska torta se pojela, šampanjac popio, a svih 150 nagrada koje su bile sakrivene u mnoštvu balona je pronađeno.

[FOTO] Trgovački centar Portanova proslavio 13. rođendan uz vrijedne nagrade, shopping s popustima i pregršt iznenađenja za posjetitelje