ŽIVOT

Osječki taksi u centru pozornosti: “Ne znam ime vozača, ali će se vjerojatno prepoznati”

Činom kojeg je vozač napravio pokazao je vrlo profesionalnu uslugu tvrtke u kojoj radi, ali i svoju ljudskost

Objavljeno 08.05.2020
Ivona Amidžić

Osječki taxi, lokalna tvrtka prepoznata kao najbolji izbor usluge taksi prijevoza u Osijeku, stupio je u centar pozornosti zbog objave koja se pojavila na njihovoj službenoj Facebook stranici.

Riječ je o pohvali Osječanina Roberta Arambašića koji je, prema svojim riječima, prvi put u svom životu naručio taksi prijevoz i to upravo Osječki taxi. Malo je reći da je ostao oduševljen, ne samo uslugom već i ljudskošću i toplinom vozača.

Objavu prenosimo u cijelosti:

“Moram napisati jednu javnu pohvalu za Osječki taxi i javnu zahvalu za vozača istog taksija. Prvi put nakon sigurno više od 25 godina nisam bio u mogućnosti mamu odvesti do bolnice na dogovoren pregled, ali dogovoren tek jutros… Prvi put sam u životu naručio taksi za roditelje. Naravno, Osječki taxi je došao za nepunih 4 do 5 minuta do Josipovca, smjestio mamu u vozilo i odvezao do bolnice. Parkirao je vozilo unutar bolnice, mamu odveo do zgrade i sobe gdje se trebala javiti. Naravno, zbog situacije kakva je, mama ne bi nikad našla odjel i sobu jer se sve promijenilo. Međutim, vozač kao da živi u bolnici mamu je odveo točno gdje treba, pomogao čak i kod doktorice, vratio se po nju po završetku pregleda i uveo u dvorište do ulaza u kuću. Nažalost, ne znam ime vozača, ali će se vjerojatno prepoznati. Ovo je sve bitno da vidite kako Osječki taxi obučava svoje vozače na najvišem nivou, ali bit svega je da vozači u svemu pomažu svojim putnicima, čak i u bolnici…”

“Izrazito smo ponosni što imamo, ne samo educirane vozače, nego vozače koje će staviti tuđe potrebe ispred svojih. Evidentno je da zaposlenici Osječkog taxija prolaze razne radionice vezane uz komunikaciju, ophodnju s korisnicima te ih primjenjuju svaki dan”, iznosi direktor Osječkog taxija, Ivica Klobučar.

“U ovoj teškoj situaciji, ne samo da smo ponosni na naše vozače već i na novo ostvarenu suradnju s Velikim odmorom”, nastavlja direktor Ivica Klobučar.

“Od velike nam je važnosti da smo postigli da sve narudžbe koje se ostvare preko stranice www.veliki-odmor.hr ili putem telefona na broj 095/512-9742, upravo Osječki taxi dostavlja na adrese klijenata. Pokušali smo na taj način uključiti novi segment našeg poslovanja koji će, nadamo se razviti u puno više.”

Veliki odmor je online trgovina koja svojim korisnicima omogućuje kupovinu potrepština iz udobnosti vlastitog doma, te uz Osječki taxi narudžba u najkraćem roku stiže na adresu naručitelja.

Pozivamo sve da se nastave odgovorno ponašati te iskoriste ovu mogućnost online kupnje.

foto: screenshot

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

"Ponosni smo na sve naše djelatnike i ovim putem im želimo izraziti zahvalnost i poticati na uzornu i sigurnu vožnju"

U Osječkom taksiju održan domjenak i darivanje za najboljeg vozača

Proteklog vikenda u Osječkom taksiju održan je domjenak te darivanje za najboljeg vozača. Analitika vožnji, odnos prema putnicima, vožnje bez Više…

Ono što zahtijevaju od budućeg vozača je vozačka dozvola, otvorenost za rad s ljudima i poznavanje našeg grada

Osječki taxi zapošljava

Iako su pandemija te posljedice lockdown-a stvorile znatne troškove i izazove ovoj Osječkoj tvrtki, kako doznajemo, uspjeli su sačuvati sva Više…

Pridržavajući se mjera zaštite od koronavirusa prilagodili su poslovanje za potrebe klijenata, a dostavljaju sve poslovne ili privatne pakete i proizvode

Osječki taxi pokreće novu uslugu: DOSTAVA na željenu adresu

Osječki taksi pokreće novu uslugu s kojom uz najveće mjere zaštite od širenja virusa mogu dostaviti sve proizvode kupcima u Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Hrvatska i Slovenija, obilujući prirodnim ljepotama, kulturnim bogatstvima i gastronomskim čarolijama, nude nebrojeno mnogo načina za stvaranje nezaboravnih trenutaka tijekom proljetnih i ljetnih mjeseci.

100 najljepših doživljaja proljeće/ljeto 2024.

Građani su na trgu imali priliku provjeriti različite rizične faktore svog zdravlja (tlak, vrijednost šećera u krvi, indeks tjelesne mase i dr.) te se upoznati s aktivnostima udruga u području zaštite zdravlja, socijalne djelatnosti, sporta i drugih srodnih udruga

[FOTO] U Osijeku obilježen Svjetski dan zdravlja

Donosimo lokacije 24-satnog nadzora brzine policije, pogledajte gdje će vas dočekati!

ROADPOL – Akcija prometne policije na području cijele policijske uprave