OSJEČANI

Otvaranje tržnice odgođeno, ljudi danas čekali bez razloga…

Gdje je došlo do kratkog spoja pokušao je objasniti načelnik Civilnog stožera OBŽ, Goran Ivanović

Objavljeno 08.04.2020
Ivona Amidžić

Na redovnoj dnevnoj konferenciji Stožera civilne zaštite Osječko-baranjske županije načelnik Stožera, Goran Ivanović, dotaknuo se i pitanja tržnice.

Gdje je došlo do kratkog spoja oko otvaranja tržnice?

Ivanović potvrđuje kako se još uvijek čeka odluka Nacionalnog stožera za otvaranje svih tržnica, ne samo na prostoru Osječko-baranjske županije, već i na prostoru cijele Hrvatske.

“Jučer smo najavljivali da će danas tržnice biti otvorene no čeka se da mjere propisane od Nacionalnog stožera pošalju svi gradovi i općine koji žele otvoriti tržnice”, pojašnjava pretpostavljajući da je tu sve zapelo.

Ivanović napominje kako su sve naše tržnice spremne za otvaranje po propisima koje su proglasili i Zavod za javno zdravstvo Republike Hrvatske i Nacionalni stožer civilne zaštite Republike Hrvatske.

“Jučer su naši epidemiolozi i sanitarni inspektori obišli sve tržnice na području Osječko-baranjske županije. Nadam se da će sve nesuglasice nastale u komunikaciji danas biti otklonjene i da ćemo sutra biti spremni za otvaranje svih tržnica na području naše županije”, rekao je Ivanović.

Podsjetimo, Piližota je jučer najavio kako je tržnica spremna za današnje otvorenje i kako će suglasnost Nacionalnog stožera stići do kraja dana.

Danas je informacija kako bi ta suglasnost trebala doći danas. Ostaje nam jedino čekati…

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Posebnost HeadOnEasta kao i proteklih godina čine Kuće svjetla, koje se na četvrtom izdanju Kraljevskog HeadOnEsta nalaze duž Europske avenij

FOTO HeadOnEast – nastavak dobre zabave i večeras!

Doručkom za hedoniste na Glavnoj tržnici u Osijeku započeo je ovogodišnji, 4. po redu HeadOnEast! U organizaciji RCK Ugostiteljsko-turističke škole Više…

Ove subote, 9. travnja 2022. godine, u trajanju od 9 do 12 sati održava se još jedan, srcu nam drag, naš Modni buvljak

U subotu još jedan bogati modni buvljak!

“Mjesec za mjesecom i stiglo nam proljeće i ljepše vrijeme te Vas sve pozivamo da posjetite i sudjelujete na našem Više…

Osječko-baranjska županija: dvije osobe unrle, 25 na respiratoru, 35 novooboljelih

Stožer: Umrlo 55, hospitalizirano 2338, na respiratoru 287 ljudi

U posljednja 24 sata zabilježeno je 1.135 novih slučajeva zaraze virusom SARS-CoV-2 te je broj aktivnih slučajeva u Hrvatskoj danas Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Predavanje će se održati u učionici 54 na Filozofskom fakultetu u Osijeku (Lorenza Jägera 9) s početkom u 18 sati te je otvoreno za javnost.

Najava predavanja izv. prof. dr. sc. Hrvoja Klasića “Ima li povijesti bez ustaša i partizana”?

Šetnja obiluje zanimljivostima za koje sigurno niste znali te pokojim iznenađenjem (op.a. pandur Mirko u lovu na vesele prolaznike).

Nova storytelling tura osječkom Tvrđom

"Šumska kraljica" je prva opera za djecu na svijetu skladana da je u cijelosti izvode djeca!

Dječja opera Šumska kraljica ponovno u Osijeku