OSJEČANI

Otvorena vrata grada – Dan grada Osijeka

Grad Osijek vas poziva na višednevnu proslavu koja će se odvijati na raznim mjestima, a čija vrata su svima širom otvorena.

Objavljeno 23.11.2019
Mihael Šilac

2. prosinca 1786. tri dijela Osijeka – Tvrđa, Gornji i Donji grad – postali su jedna cjelina. Tog datuma slavimo Dan grada, a ovogodišnja, 233. rođendanska proslava, vodi se krilaticom Otvorena vrata grada.

Grad Osijek vas poziva na višednevnu proslavu koja će se odvijati na raznim mjestima, a čija vrata su svima širom otvorena. Grad Osijek daruje i ulazak na Gradske bazene i u ZOO vrt, a gdjegod da se krene – spreman je besplatan javni prijevoz.

Proslavimo zajedno rođendan našega grada!

PROGRAM  PRIGODOM DANA GRADA OSIJEKA 2019. – Otvorena vrata grada

Dan Grada Osijeka – 2019 by OsijekNews on Scribd

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Donosimo vam program događanja prigodom obilježavanja Dana grada Osijeka, ..."moj Osijek pun je sunca, uz Dravu miran i tih..."

Osijek slavi 236. Dan grada. Građane očekuju besplatni programi, javni prijevoz, klizanje, ulazak na gradske bazene i u ZOO vrt

Pred nama je obilježavanje Dana grada Osijeka, 2. prosinca, kao podsjećanje na dan kada su 1786. godine tri dijela Osijeka, Više…

Za najbolje ocijenjene radove predviđene su vrijedne nagrade ;)

Besplatna radionica “Izradi lampion” za Dan grada 2019. (9. i 16.11.) NAJAVA I PRIJAVA

U Centru tehničke kulture Osijek, u Domu tehnike, 9. i 16. studenog 2019. u vremenu od 11.45 do 13.00 sati Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Biciklijada se i ove godine organizira u znak podrške nacionalnoj kampanji Hrvatskog knjižničarskog društva za osobe s teškoćama čitanja i disleksijom "I ja želim čitati"

FFOS-ova BICIKLIJADA 2024.

Projektom su razvijena četiri edukativna programa s temama prilagodbe klimatskim promjenama kroz mjere očuvanja zdravih ekosustava u istočnoj Hrvatskoj

Generacija prilagodbe: Mladi istočne Hrvatske na čelu klimatske adaptacije

Predavanje će se održati u učionici 54 na Filozofskom fakultetu u Osijeku (Lorenza Jägera 9) s početkom u 18 sati te je otvoreno za javnost.

Najava predavanja izv. prof. dr. sc. Hrvoja Klasića “Ima li povijesti bez ustaša i partizana”?