ŽIVOT

Pauza.hr stigla i u Osijek

Prednost Pauze je u tome što korisnik nikad neće čuti ton zauzete linije i ne mora imati gomilu letaka raznih dostava naguranih u ladici, nego na jednom mjestu ima pregled cijele ponude za svoj grad i kvart.

Objavljeno 31.10.2019
Petar Tauković

Pauza.hr već je 11 godina vodeći servis za online naručivanje hrane u Hrvatskoj. Započela je u Zagrebu, odakle je proširila svoje usluge i na Zaprešić, Split, Pulu, Varaždin, Karlovac i Rijeku. A sada je stigla i u Osijek. Legice i lege napokon će u samo nekoliko klikova moći će naručiti dostavu hrane u svoj dom ili na posao.

A između restorana koji će nuditi dostavu preko Pauze ističe se McDonald’s! Tako je, da bi uživali u Big Macu Osječani odsad ne moraju napuštati udobnost stana ili ureda. Praktično, posebno zato što zima dolazi.

Kako funkcionira Pauza.hr?

Dakle, dostava hrane nikad nije bila jednostavnija:

1. Za početak preuzmite Pauza.hr aplikaciju ili idite na www.pauza.hr
2. Odaberite grad i kvart u kojem se nalazite
3. Zatim izaberite restoran čiji je jelovnik najviše po vašem guštu i pregledajte jelovnik.
4. Dodate jelo u košaricu, napišete napomene kao: Bez luka ili Više ljuto. Sljedeći je korak pričekati dostavljača da pozvoni na vrata. Ne morate mu čak tada ni platiti, jer se može plaćati i online.

Za lakši odabir, restorane se može filtrirati po ocjenama, popularnosti, očekivanom vremenu dostave i iznosu minimalne narudžbe, a hranu odabrati po tipu kuhinje koju restorani nude. Mogućnosti su velike: domaća, meksička, talijanska kuhinju, pizze, roštilj, kebab… Nakon što se fino najedu, korisnici mogu i ostaviti komentar i ocijeniti uslugu restorana. Ocjene i komentari su jako važni, jer pomažu i Pauzi i restoranu da poboljšaju svoju uslugu.

Pauza.hr

Prednost Pauze je u tome što korisnik nikad neće čuti ton zauzete linije i ne mora imati gomilu letaka raznih dostava naguranih u ladici, nego na jednom mjestu ima pregled cijele ponude za svoj grad i kvart. Uz to, ne mora imati ni gotovine u novčaniku, jer se može plaćati online: karticom ili preko PayPala. Isto tako u svakom trenutku može vidjeti što je novo na Pauzi – od restorana i novih jela do posebnih ponuda koje restorani nude korisnicima Pauze.

Zagrepčani, Riječani, Splićani i drugi već godinama vole Pauzu. Postoje i priče o ljudima kojima je pauza.hr početna stranica na računalu. Na temelju toga, Pauzi se predviđa i dobar uspjeh u Osijeku, pogotovo zato što Pauza i Osječani dijele jednu veliku ljubav: ljubav prema hrani.

Zaustavite i vi svoju glad na www.pauza.hr ili preuzmite aplikaciju.

Pauza.hr

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Postoji mogućnost za proizvodnju hrane koja ne bi negativno utjecala na klimu i ne bi imala učinak stakleničkih plinova

Finski znanstvenici proizveli “hranu od zraka”

Finski znanstvenici koji proizvode proteine “od zraka” kažu da će za deset godina cijenom konkurirati soji. Taj se protein proizvodi od Više…

Navođenje hranjivih vrijednosti hrane na deklaracijama pruža vam informacije koje trebate

Jamstveni žig ”Živjeti zdravo” – jeste li ga već uočili i znate li što on znači?

Prehrambeni proizvodi, koji na svojim pakiranjima imaju otisnut jamstveni žig ”Živjeti zdravo”, garantiraju zdravstvenu ispravnost, ali i kvalitetu sukladnu propisanim Više…

Dublin dostava točno na 5. obljetnicu otvorenja dobiva konkurenciju?

Od danas Veliki odmor kreće s noćnom dostavom!

U današnje vrijeme nema onoga tko nije nešto naručio preko interneta. To je postala svakodnevica, a jednostavnost i brzinu koju Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Prijatelji životinja donose veganski recept za "Ledeni vjetar"

Popularni Veganuary se zahuktava, očekuje se 350.000 vegana!

Gamoš o Tomaševiću: "Želim da On i slični heroji budu jedini koji će biti u busevima koji voze iz Lijepe naše!"

Žana Gamoš oštro osudila presudu Tomaševiću

Građanska inicijativa „Stop 5G Croatia“ traži obustavljanje uvođenja 5G tehnologije sve dok se ne istraže njezini dugoročni biološki učinci

Globalni dan protesta protiv 5G tehnologije