ŽIVOT

Pauza.hr stigla i u Osijek

Prednost Pauze je u tome što korisnik nikad neće čuti ton zauzete linije i ne mora imati gomilu letaka raznih dostava naguranih u ladici, nego na jednom mjestu ima pregled cijele ponude za svoj grad i kvart.

Objavljeno 31.10.2019
Petar Tauković

Pauza.hr već je 11 godina vodeći servis za online naručivanje hrane u Hrvatskoj. Započela je u Zagrebu, odakle je proširila svoje usluge i na Zaprešić, Split, Pulu, Varaždin, Karlovac i Rijeku. A sada je stigla i u Osijek. Legice i lege napokon će u samo nekoliko klikova moći će naručiti dostavu hrane u svoj dom ili na posao.

A između restorana koji će nuditi dostavu preko Pauze ističe se McDonald’s! Tako je, da bi uživali u Big Macu Osječani odsad ne moraju napuštati udobnost stana ili ureda. Praktično, posebno zato što zima dolazi.

Kako funkcionira Pauza.hr?

Dakle, dostava hrane nikad nije bila jednostavnija:

1. Za početak preuzmite Pauza.hr aplikaciju ili idite na www.pauza.hr
2. Odaberite grad i kvart u kojem se nalazite
3. Zatim izaberite restoran čiji je jelovnik najviše po vašem guštu i pregledajte jelovnik.
4. Dodate jelo u košaricu, napišete napomene kao: Bez luka ili Više ljuto. Sljedeći je korak pričekati dostavljača da pozvoni na vrata. Ne morate mu čak tada ni platiti, jer se može plaćati i online.

Za lakši odabir, restorane se može filtrirati po ocjenama, popularnosti, očekivanom vremenu dostave i iznosu minimalne narudžbe, a hranu odabrati po tipu kuhinje koju restorani nude. Mogućnosti su velike: domaća, meksička, talijanska kuhinju, pizze, roštilj, kebab… Nakon što se fino najedu, korisnici mogu i ostaviti komentar i ocijeniti uslugu restorana. Ocjene i komentari su jako važni, jer pomažu i Pauzi i restoranu da poboljšaju svoju uslugu.

Pauza.hr

Prednost Pauze je u tome što korisnik nikad neće čuti ton zauzete linije i ne mora imati gomilu letaka raznih dostava naguranih u ladici, nego na jednom mjestu ima pregled cijele ponude za svoj grad i kvart. Uz to, ne mora imati ni gotovine u novčaniku, jer se može plaćati online: karticom ili preko PayPala. Isto tako u svakom trenutku može vidjeti što je novo na Pauzi – od restorana i novih jela do posebnih ponuda koje restorani nude korisnicima Pauze.

Zagrepčani, Riječani, Splićani i drugi već godinama vole Pauzu. Postoje i priče o ljudima kojima je pauza.hr početna stranica na računalu. Na temelju toga, Pauzi se predviđa i dobar uspjeh u Osijeku, pogotovo zato što Pauza i Osječani dijele jednu veliku ljubav: ljubav prema hrani.

Zaustavite i vi svoju glad na www.pauza.hr ili preuzmite aplikaciju.

Pauza.hr

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Koja je prehrana odgovarajuća baš za vas, koja će vam hrana dati energiju i odvesti vas u zdrav i fit život?

Pogledajte zanimljivo online predavanje “Intolerancija na hranu”

Danas se sve više susrećemo sa raznim dijetama i načinima prehrane koje jamče zdrav i fit život. No, koja je Više…

Radi se na promociji domaće i tradicionalne kuhinje te namirnica

Turističke zajednice deset županija surađuju na projektu “Okusi hrvatske tradicije”

Turističke zajednice deset županija potpisale su u Lokšinom dolu kod Jastrebarskog sporazum o suradnji na razvoju i realizaciji projekta “Okusi Više…

Umjesto da se baci, 139 tona hrane otići će potrebitima

Rijeka ljubavi dobila goleme donacije hrane u vrijednosti od skoro milijun kuna

Danas su u osječku humanitarnu udrugu Rijeka ljubavi stigle vrijedne donacije i to zahvaljujući Ministarstvu poljoprivrede koje je, u sklopu Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Kamp kreće u ponedjeljak, 24. kolovoza i trajat će dva tjedna - Donosimo sve detalje

Krajem kolovoza još jedno izdanje Sportskog ljeta na Sokolu!

122 pacijenta su na bolničkom liječenju, od toga je na respiratoru sedam pacijenata

U Hrvatskoj danas još 62 nova slučaja, splitski stožer traži strožu kontrolu noćnih klubova

Piližota: "Sljedeća tri mjeseca most će biti zatvoren, a pozivam građane na strpljenje jer sve ovo što radimo radimo kako bi nam most bio siguran"

Počela obnova pješačkoga mosta u Osijeku