Arhiva

Portanova dovela Polleo Sport i potvrdila status lidera u Istočnoj Hrvatskoj

  Objavljeno 25.02.2017
  OsijekNews redakcija

  Od ove subote 25.02.2017., trgovački centar Portanova bogatiji je za jednog lidera. Veliko otvorenje nove, druge po redu, Polleo Sport poslovnice u Osijeku, prošlo je uz puno zadovoljnih kupaca, stručnih prodavača i akcijskih cijena.

  Već prije 8 sati ujutro stvarao se red ispred nove poslovnice. Posjetitelji su željno iščekivali jutarnju akciju na Garmin i Polar satove. Cjelodnevno druženje u novoj poslovnici bilo je popraćeno glazbenim programom te brojnim akcijama, degustacijama i nagradnim igrama.

  “Ovakvu atmosferu prepunu pozitive može pripremiti samo Polleo Sport. Volim njihova otvorenja jer uvijek pripreme samo najbolje za svoje posjetitelje. Za svaki proizvod dobijete savjet ili preporuku od educiranih zaposlenika, a to ne možete pronaći drugdje. Taj osobni pristup svakom kupcu čini Polleo Sport drugačijim.”– izjavio je Vladimir Banac, osobni trener u fitness centru City fitness.

  Posjetitelje je, tijekom cijelog dana, uz glazbene ritmove zagrijavao DJ, a za dobro raspoloženje se pobrinuo Lav Mislav, maskota Polleo Sporta. Na otvorenju su svi posjetitelji trgovačkog centra Portanova mogli probati proteinske čokoladice i shakeove koje su dijelile hostese.

  polleo_sport_portanova2

  Otvorenju je nazočio i savjetnik direktora Portanove, Saša Iličin, koji nije krio zadovoljstvo dolaskom Polleo Sporta u Portanovu:

  “Na kraju dana, najbitnije je da su posjetitelji zadovoljni jer su maksimalno iskoristili sve što se nudilo na otvorenju, od stručnih savjeta do odličnih popusta. Osijek je postao sportski grad te svakako zaslužuje još jednu Polleo Sport poslovnicu. Želja nam je stanovnicima Slavonije ponuditi najbolje i omogućiti što zdraviji i kvalitetniji život. Rijetko koji brend nosi priču kao Polleo Sport jer rijetko koji brend ima cilj stvoriti zdravu i bolju zajednicu koja je svjesna koliko važnu ulogu sport ima za zdravlje i boljitak u svakodnevnom životu. Stoga nam je drago što u naš trgovački centar imamo priliku dovesti najbolji brend u branši.”

  Polleo Sport je 2012. godine otvorio najmoderniji i najveći fitness centar u Slavoniji – City fitness, u kojemu je okupio mnoge iskusne i stručne trenere, među kojima je Danijel Krajina, kondicijski i grupni trener.

  “Polleo Sport je pomogao Osijeku da postane sportski grad koji odiše zdravim i kvalitetnim životom. Od otvaranja najvećeg fitness centra do druge poslovnice, Polleo Sport je gradu na Dravi omogućio izbor da živi aktivno i zdravo.” – izjavio je Danijel.

  Godina je tek počela, a Polleo Sport već ruši rekorde s otvaranjem novih poslovnica. Od regionalnog lidera u branši bilo bi čudno očekivati drugačije.

  polleo_sport_portanova3