SPORT

Predvidjeli smo – oprost: Bočkaj preskup da bi bio izvan terena

Nije ga kupio nitko, a košta i 'na suho' ... Je li to razlog abolicije!? :)

    Objavljeno 14.04.2019
    Alan Srčnik

    Petar Bočkaj ponovno igra za Osijek. Istina, za Osijek II. Ali i to je sjajan start, novi početak za do jučer suspendiranog igrača, kojeg šira javnost u Hrvatskoj pamti po ‘uletu’ u benzinsku postaju automobilom!

    Od 17. veljače kada je Osijek igrao s Istrom – nije više nastupao! ‘Odrezao’ mu je predsjednik Ivan Meštrović kaznu bez roka trajanja, a koja je glasila – suspenzija!

    Imao je Bočkaj, navodno, nekoliko javnih izleta, a kojima je sustavno sekirao klupske vlasnike, dok ‘kap nije prelila čašu’. Sve je u javnim nastupima osječkih čelnika sugegiralo da Bočkaj neće vidjeti travnjaka u dresu Osijeka.

    Tek je OsijekNEWS.hr u jednom trenutku predvidio mogućnost abolicije, a budući da Petar Bočkaj itekako košta i kada ne igra, a kako je pitanje kada će ga netko kupiti …

    Jučer se urpizorio na terenu u dresu Osijeka II protiv zagrebačke Kustošije …

    – Trenirao je s kondicijskim trenerom svo ovo vrijeme, nekoliko posljednjih dana radi zajedničke treninge i s Osijekom II … Ovo je ipak njegov povratak nogometu … Bit će iznimno motiviran … A što će se događati s njim, treba pričekati. Nećemo previše komentirati – rekao je komentator prijenosa utakmice Osijeka II i Kustošije Mario Mihić, inače glasnogovornik NK Osijek.

    Podsjećamo, prema riječima predsjednika Osijeka Ivana Meštrovića, Bočkaj zarađuje ‘peterostruku plaću premijera’.

    Foto: Youtube (screenshot)

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Ekskluzivno je na svojim mrežnim stranicama GNK Dinamo predstavio svoje novo pojačanje...

    Dogovor pao na Badnjak: Bočkaj bijelo-plavi dres mijenja za dres Dinama

    Iako zimski prijelazni rok još službeno nije ni počeo počeo, iz nogometnog kluba Dinamo stigla je potvrda kako je novi Više…

    Ozljeda u ogledu sa Slaven Belupom, srećom, nije takve prirode da bi uvjetovala prisilnu stanku i odvojila ga od terena

    Bočkaj nije propustio trening

    Vladalo je nakon dobre igre i sigurne pobjede nad Slaven Belupom razumljivo zadovoljstvo u osječkim redovima. Trener je čestitao igračima Više…

    Novi kormilar osječkog drugoligaša donedavno je vodio juniore splitskog Hajduka

    Igor Tolić preuzeo Osijek II

    Igor Tolić novi je trener nogometaša Osijeka II. Dvogodišnji ugovor o međusobnoj suradnji potpisan je ove srijede, a novoizabrani kormilar našeg Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    U Čakovcu je održano državno prvenstvo u SAVATEU u disciplini assault za juniore i seniore. Prijavljeno je bilo 109 boraca iz 14 klubova.

    Članovi HUS-a na državnom prvenstvu u SAVATEU odvojili 4 medalje

    7. Kup grada Osijeka okupio je 12 zemalja te se održalo preko 400 nastupa. Tijekom natjecanja održan je i Europski kup za kadete (U14). Ove godine, nešto je manje zemalja, ali je održano više borbi.

    [FOTO] 7. Osijek Fencing cup 2024.

    Na prvenstvu je nastupio i taekwondo klub „Osijek“ sa svojih 5 članova. Na turniru je bilo prisutno 519 natjecatelja iz 43 kluba iz 4 zemlje, Slovenije, Češke, BIH i Hrvatske.  

    Taekwondo klub Osijek na natjecanju “Plemeniti turnir Zaprešića 2024.”