OSJEČANI

Šerić na predbožićnom programu u Domu za starije i nemoćne osobe

Šerić: "Grad Osijek stoji vam u cjelini na raspolaganju, ako nešto trebate – slobodno se javite"

Objavljeno 18.12.2019
Ivona Amidžić

Tradicionalnim predblagdanskim programom u Domu za starije i nemoćne osobe, naši su sugrađani poznije životne dobi iznova potvrdili, da radost u čovjeku nikada ne jenjava i da se o Božiću, dapače, uvijek rasplamsava.

Novoosnovani Zbor Doma umirovljenika započeo je svoj nastup pjesmom „Djetešce nam se rodilo“ i oduševio nazočne izvedbom niza božićnih pjesama iz hrvatskog crkvenog kantuala.

Uobičajeno, predbožićni program u Domu umirovljenika uveličalo je Hrvatsko obrtničko pjevačko i glazbeno društvo „Zrinski“. Uz bogat božićni repertoar, neizostavnu „Ružo Crvena“ i nakon niza domoljubnih pjesama – „Zrinski“ je očekivano izvrstan nastup okrunio izvedbom svoje himne, Markovićeve pjesme „U boj, u boj“ iz opere „Nikola Šubić Zrinjski“ Ivana plemenitoga Zajca.

Darivajući štićenike Doma za starije i nemoćne osobe u Drinskoj ulici, prvi potpredsjednik Gradskoga vijeća Drago Šerić zaželio je domaćinima – uime gradonačelnika Ivana Vrkića, Grada Osijeka i u svoje osobno – čestit i blagoslovljen Božić te sretnu i uspješnu 2020. godinu.

“Grad Osijek stoji vam u cjelini na raspolaganju, ako nešto trebate – slobodno se javite”, ohrabrio je Šerić štićenike i Upravu Doma.

foto: Grad Osijek

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Grad Osijek kreira socijalnu politiku te pokušava objediniti niz prava koja kumulativno poboljšavaju standard sugrađana

Najavljena podjela Uskrsnica umirovljenicima i socijalno ugroženim sugrađanima

Na konferenciji za novinare održanoj u Gradskoj upravi, prvi potpredsjednik Gradskog vijeća Drago Šerić sa suradnicima, najavio je podjelu Uskrsnica Više…

Damama su tradicionalno podijeljene ruže, svaki bračni par dobio je 500 kn na kartici Zagrebačke banke, a na najbolje dane njihove - pola stoljeća duge ljubavi, slavljenike je glazbom podsjetio Trend Acoustic Band

Grad Osijek – Svečani prijam prigodom Valentinova

Za osječke bračne parove koji su tijekom protekle godine proslavili 50. godišnjicu braka, Grad Osijek organizirao je tradicionalni svečani prijam. Više…

"U Azilu je zbrinuto 200 pasa, na privremenom udomljenju je još stotinjak i potrebna nam je pomoć i stalni dotok sredstava za zbrinjavanje"

Božićni ručak u Azilu u Nemetinu

Tradicionalni Božićni ručak u Azilu i je ove godine organiziran drugog dana Božića, a odazvali su mu se brojni Osječani. Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Radionica se održala u prostorijama Kulturnog centra Osijek

Održana radionica oslikavanja platnenih torbi

Svečano otvorenje dvodnevne konferencije bit će u četvrtak  26. studenog od 9,30 sati u Svečanoj dvorani Filozofskog fakulteta u Osijeku, (II kat, soba 60)

FFOS Međunarodni znanstveno-stručni skup “4-ONE (ZA-JEDNO)”

GSSR “Sport za sve” Osijek poziva na novu aktivnost akcije Zdravko je krenuo!

Zdravko u misiji rušenja čunjeva