GOSPODARSTVO

Siber u Vinskoj mušici

Umirovljeni najbolji gradski zubari, danas jednako filigranski precizni vinari

    Objavljeno 04.05.2018
    Alan Srčnik

    Dušica i Mladen Siber, umirovljeni najbolji gradski zubari, danas jednako filigranski precizni vinari, u petak 11. svibnja u Vinskoj mušici u Osijeku imat će promociju svojih vina, nastalih nad erdutskim, dunavskim meandrom.

    Na malom brežuljku dunavskih meandara, kako je naziv vinogradu Siberovih raste grožđe za Vina Siber.  Supružnici su vlasnici 10 hektara vinograda u Erdutu i butika vinarije u kojoj njeguju vrhunska vina. A sve je krenulo kao strastveni hobi prvog osječkog stomatologa privatnika i njegove supruge. Prve sadnice loze cabernet sauvignona i sauvignon blanca donieli su iz Francuske u erdutsku zemlju i polako podizali svoj vinograd. Pedantno su potom stvarali vina – sauvignon blanc, rose, muškat žuti, cabernet sauvignon i čak dvije vrste pjenušaca.

    S obzirom na ograničeni broj mjesta u Vinskoj mušici, moli se rezervacija na broj 092 350 9939.

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    'Čepinski ipsilon' je prošlost. Stigao je kružni tok. Razumije se, vozilo se i za vrijeme izgradnje, samo usporeno, ili uz manje obilaske ...

    Čepinčani se već voze kružnim tokom: Čepin prohodan!

    Kako je razumno pilanu otvoriti u šumi ili tik do nje, tako je i u Osijeku razumno investirati u razvojni program gdje je zaista veliki broj stručnjaka iz IT sektora ...

    I Mate Rimac jučer otvorio ured u Osijeku

    21. Osječki jesenski sajam u prvi plan stavlja pčelarstvo i sve proizvode koji su karakteristični za naše podneblje

    21. Osječki jesenski sajam – ponuda “šarenija” od jesenjeg lišća