Arhiva

Stand up LAJNAP, pretpremijera Star Wars i Gazda u kinu Urania

    Objavljeno 07.12.2016
    OsijekNews redakcija

    Jedan od najgledanijih filmova ove godine ponovno se vraća na program kina Urania. Već izlaskom prvog trailera, sve nas je zaintrigirao film Gazda koji donosi priču o Ivici Todoriću te nastanku Konzuma. Sve informacije saznajte iz prve ruke u četvrtak 8. prosinca s početkom u 17 sati, kada organiziramo posebnu projekciju filma uz cijenu ulaznice od samo 20 kn. Nakon projekcije, pridružite nam se u 18:25 h na razgovoru s redateljem Dariom Juričanom i autorom knjige Sašom Paparellom. Ulaz na razgovor u 18.25 h nakon projekcije je slobodan, a tada će se moći i nabaviti knjiga „Gazda“.

    Vlatko Štampar i ekipa are back! Dana 10. prosinca s početkom u 19:30 h pripremite se za smijanje uz Lajnap i njihov novi stand up show Volare s01e00: Best Of. Ulaznice po cijeni od 40 kn se mogu rezervirati ili kupiti na blagajni kina Urania.

    Dana 14. prosinca u 19 h je Sila ponovno s nama! Pozivamo vas na pretpremijeru filma Rogue One, prvog filma Star Wars serijala sa samostalnom pričom, koji donosi potpuno novu epsku pustolovinu. Ovom prigodom, u foajeu kina će biti postavljeni radovi učenika i nastavnika Škole primijenjene umjetnosti i dizajna Osijek, a ulaznice po cijena 25 kn se mogu rezervirati ili kupiti na blagajni kina Urania. Film je na našem redovnom programu od 15.12. svaki dan u 19 h i 21:30 h.

    Nakon uspješno odrađenog ljetnog programa, Francuska alijansa, Muzej likovnih umjetnosti, Kinematografi Osijek i Osnovna škola Franje Krežme tijekom zimskog odmora organiziraju cjelodnevni boravak za djecu od 7 do 12 godina. Program Zima s Franom održavat će se od 27. prosinca 2016. do 5. siječnja, od ponedjeljka do petka. Program obuhvaća druženje i boravak na zraku, tjelesne aktivnosti, učenje francuskog uz izvorne govornike, ručak i užinu te likovne i filmske radionice. U pratnji animatora, muzejskih pedagoga i profesora, djeca će se zabavljati i uz poučan sadržaj provoditi zimske praznike. Prijave i informacije o programu moguće su putem maila [email protected] te telefona 031/497-199 i 098/647-021.

    Na redovni program kina Urania premijerno stižu obiteljski blagdanski naslovi: sinkronizirana avantura Pjevajte s nama i domaća komedija Sve najbolje. I dalje možete pogledati europske festivalske poslastice Sieranevada i Toni Erdmann, čarobnjački hit Čudesne zvijeri i gdje ih naći, SF triler Dolazak te sinkroniziranu Disney pustolovinu Vaiana.

    Autori filmova Kako je Gru ukrao mjesec, Malci i Tajni život ljubimaca predstavljaju novu sinkroniziranu obiteljsku komediju Pjevajte s nama. Koala Buster je ravnatelj kazališta koje proživljava teško razdoblje. Kako bi oživio kazalište koje je u potpunosti zapušteno, organizira natjecanje u pjevanju, a pobjednika očekuje velika novčana nagrada. Provjerite koja životinja najbolje pjeva i glasajte za svoga favorita od 8. prosinca u kinu Urania.

    Sve najbolje je pravi blagdanski film u kojem muke običnog čovjeka završavaju sretno. Cijenjena hrvatska redateljica Snježana Tribuson je kreirala svijet na granici bajkovitosti i grube realnosti, djelo o ljudima različitih životnih priča, ali sličnih u jednoj stvari – gladni su ljubavi. Ne propustite jedan od onih filmova nakon čijeg gledanja nam bude toplo oko srca.

    Nakon osvajanja Zlatnog bicikla na ovogodišnjem Zagreb film festivalu, „smrtno ozbiljna komedija“ Sieranevada jednog od najistaknutijih predstavnika rumunjskog novog vala Cristija Puiua, stiže i na program kina Urania.

    Njemačko-austrijska komična priča o ljubavi oca i kćeri Toni Erdmann redateljice Maren Ade pokupila je iskreni pljesak i smijeh do suza filmskih kritičara na premijernoj projekciji na festivalu u Cannesu.

    Temeljen na noveli autora Ted Chianga ‘Priče tvoga života’, Dolazak donosi priču o posjetu izvanzemaljaca i pokušaju komunikacije s njima, a oduševljava kritičare i publiku od svojih prvih projekcija.

    Čudesne zvijeri i gdje ih naći spisateljice J.K. Rowling i redatelja Davida Yatesa, čija se radnja događa 70 godina prije nego što je započela saga o Harry Potteru, donosi priču o novom čarobnjaku Newtu Scamanderu.

    Iz Disneyjevih studija stiže priča o pustolovnoj tinejdžerici koja otplovi na opasnu misiju kako bi spasila svoj narod – Vaiana.

    Proslavite rođendan u Uraniji i provjerite zašto svi kažu da su kod nas najbolje zabave. Posebne pogodnosti i jeftinije cijene možete iskoristiti na dječjim matinejama i obiteljskim srijedama (cijena ulaznice 20 kn) te uz grupne popuste (minimalno 10 osoba, cijena ulaznice 18 kn) i poklon vouchere (10 ulaznica za 180 kn). Kako svi nakon dobrog filma obično ogladnimo, dobro nam dođe Early Birds paket uz koji za 45 kn dobijete ulaznicu za film + obrok u restoranu Lumiere.

    Kinematografi Osijek d.d.
    Šetalište kard. F.Šepera 8, 31000 Osijek
    tel/fax Uprava: +385 31 205 501
    kino Urania + 385 31 205 507
    www.kinematografi-osijek.hr
    Sign up for newsletter: http://goo.gl/xkVUgI

    Program Kina Urania 8.12.-14.12.2016 by OsijekNews on Scribd

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Prijava je otvorena za filmsku publiku i za one koji će to tek postati. Za tajnog je gledatelja najbitnije da se voli igrati, promišljati, analizirati, dijeliti svoje mišljenje i da želi doprinijeti reviji hrvatskog kratkog filma u Osijeku

    Filmska RUNDA traži tajnog gledatelja!

    Revija hrvatskog kratkog filma Filmska RUNDA, za svoje osmo izdanje koje će se održati 20. i 21. listopada 2023. u Više…

    Osim Murine, u novom filmskom tjednu premijerno možete pogledati i nastavak velikog animiranog hit crtića Avanture obitelji Bigfoot gdje odlazimo s Adamovom neobičnom obitelji na još jednu nezaboravnu pustolovinu

    KINO „Snovi obično umiru u raju“…

    …rečenica je koju u jednoj od scena filma Murina izgovori bogati američki poduzetnik Javier (Cliff Curtis), a koja je ujedno Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Na memorijalnom turniru u Rijeci, Katia je osvojila sve što se može osvojiti!

    Karate – Katia Šegavčić zlatna u Rijeci

    Sedam hrvatskih gradova točno u podne okupit će tisuće ljudi u Osijeku, Zagrebu, Čakovcu, Rijeci, Zadru, Splitu i Dubrovniku točno u podne s nekih od svojih najatraktivnijih lokacija krenut će u lov na novi svjetski rekord u Najdužoj ljudskoj špagi na svijetu

    [FOTO] Srbić, Ude i Benović u subotu napadaju svjetski rekord u Najdužoj špagi na svijetu

    Prijava je otvorena za filmsku publiku i za one koji će to tek postati. Za tajnog je gledatelja najbitnije da se voli igrati, promišljati, analizirati, dijeliti svoje mišljenje i da želi doprinijeti reviji hrvatskog kratkog filma u Osijeku

    Filmska RUNDA traži tajnog gledatelja!