KULTURA

Stoka stiže u Osijek održati monodramu “Stara škola kreka”

"To je predstava koja prikazuje najcrnije trenutke jednog narkomana, od koje će vam se smučiti i zavrtjeti u glavi."

Objavljeno 12.06.2018
Nikolina Ćosić

Marin Ivanović Stoka prvi će puta u Osijeku održati svoju predstavu naziva “Stara škola kreka – iz tame u svjetlo”, a u sklopu Osječkog ljeta mladih.

Monodrama o životnom putu Marina Ivanovića Stoke već je postigla pozitivne reakcije publike gdje god je bila izvedena, a prvi će se to puta dogoditi i u Osijeku. Predstava obiluje detaljima iz njegovog života kada se družio s prijateljima, ali i detaljima iz glazbenog svijeta iza pozornice. Osim toga, monodrama progovara i o dugogodišnjoj ovisnosti te Stoka bez ikakve maske govori o svojoj najtamnijoj strani i vremenu kada više nije prepoznavao sebe.

“To je predstava koja prikazuje najcrnije trenutke jednog narkomana, od koje će vam se smučiti i zavrtjeti u glavi, ali koja svjedoči da uvijek, ama baš uvijek, postoji izlaz.” – stoji opis na službenoj stranici.

Predstavu možete pogledati sutra u 18.00 sati na Ekonomskom fakultetu u Osijeku, a s obzirom na to da je u sklopu Osječkog ljeta mladih, potpuno je besplatna!

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

To je prva hrvatska knjiga o društvenom poduzetništvu i borbi za humaniju ekonomiju koju bivši aktivisti uspješno vode na sjeveru Hrvatske već 15 godina

Pank poduzetnici – predstavljanje knjige na EFOS-u!

U organizaciji ACT Grupe i PRONI Centra za socijalno podučavanje, sutra se na Ekonomskom fakultetu u Osijeku predstavlja knjiga – Pank poduzetnici. To Više…

Posljednji u ciklusu koncerata u sklopu ovogodišnjeg Osječkog ljeta mladih održao je reper Edo Maajka u četvrtak u Gradskom vrtu.

Edo Maajka završio koncertni dio 38. OLJM-a

Posljednji u ciklusu koncerata u sklopu ovogodišnjeg Osječkog ljeta mladih održao je reper Edo Maajka u četvrtak u Gradskom vrtu. Više…

Stoka je jučer prvi puta sa svojom monodramom "Stara škola kreka" gostovao u Osijeku

Reper Stoka na Ekonomskom fakultetu rasplakao studente

Marin Ivanović Stoka svima je poznat kao jedan od najpopularnijih hrvatskih glazbenika koji se bavi rap glazbom. Stihovi i rime, Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Neke teorije su samo ''bapske priče'', ali neke su, zaista, prava istina! Koje su najzanimljivije ''bapske priče'' koje znate? Dođite ih ispričati u PRONI centar! :)

”U moje vrijeme to nije bilo tako” – slušate to često? Dođite ispričati sve ”bapske priče”!

Predstava će se izvesti u novom terminu - 8. ožujka 2019. godine

Predstava „Tri točke“ – odgođena zbog zimskih uvjeta i najavljene velike hladnoće

Iznimno bogat program na Adventu organiziran je za ovaj vikend ... A prognostičari kažu da bi moglo i zabijeliti?! Čeka nas prava bajka :)

Advent u našem gradu ovog vikenda ”gori”!