KULTURA

Stoka stiže u Osijek održati monodramu “Stara škola kreka”

"To je predstava koja prikazuje najcrnije trenutke jednog narkomana, od koje će vam se smučiti i zavrtjeti u glavi."

Objavljeno 12.06.2018
Nikolina Ćosić

Marin Ivanović Stoka prvi će puta u Osijeku održati svoju predstavu naziva “Stara škola kreka – iz tame u svjetlo”, a u sklopu Osječkog ljeta mladih.

Monodrama o životnom putu Marina Ivanovića Stoke već je postigla pozitivne reakcije publike gdje god je bila izvedena, a prvi će se to puta dogoditi i u Osijeku. Predstava obiluje detaljima iz njegovog života kada se družio s prijateljima, ali i detaljima iz glazbenog svijeta iza pozornice. Osim toga, monodrama progovara i o dugogodišnjoj ovisnosti te Stoka bez ikakve maske govori o svojoj najtamnijoj strani i vremenu kada više nije prepoznavao sebe.

“To je predstava koja prikazuje najcrnije trenutke jednog narkomana, od koje će vam se smučiti i zavrtjeti u glavi, ali koja svjedoči da uvijek, ama baš uvijek, postoji izlaz.” – stoji opis na službenoj stranici.

Predstavu možete pogledati sutra u 18.00 sati na Ekonomskom fakultetu u Osijeku, a s obzirom na to da je u sklopu Osječkog ljeta mladih, potpuno je besplatna!

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Posljednji u ciklusu koncerata u sklopu ovogodišnjeg Osječkog ljeta mladih održao je reper Edo Maajka u četvrtak u Gradskom vrtu.

Edo Maajka završio koncertni dio 38. OLJM-a

Posljednji u ciklusu koncerata u sklopu ovogodišnjeg Osječkog ljeta mladih održao je reper Edo Maajka u četvrtak u Gradskom vrtu. Više…

Stoka je jučer prvi puta sa svojom monodramom "Stara škola kreka" gostovao u Osijeku

Reper Stoka na Ekonomskom fakultetu rasplakao studente

Marin Ivanović Stoka svima je poznat kao jedan od najpopularnijih hrvatskih glazbenika koji se bavi rap glazbom. Stihovi i rime, Više…

Goran Bare i Majke jučer održali 4. koncert ovogodišnjeg OLJM-a

[FOTO] Goran Bare poručio:”Ugledajte se na one iz politike i mislite samo na sebe!”

Iako u stanju u kakvom smo ga navikli viđati, Goran Bare je sinoć u dvorištu Vege u Tvrđi održao odličan Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Pannonian Challenge, pripremio je osječkoj publici selekciju vrhunskih vozača BMX-a, inlinea i skateboarda, a u večernjim su satima za zabavu zaduženi najbolji glazbeni izvođači

Jubilarni 20. Pannonian Challenge – datumi su vani!

Kakva večer! Plesalo se i pjevalo na sceni, ali i iza nje... Uz veselu ekipu iz osječkog HNK ne može biti dosadno, a da je tomu tako možete se uvjeriti večeras i u ponedjeljak na izvedbi Osječkog long, long playa :)

”Osječka longplejka” uz koju vikend traje duže – sinoć je bilo ludo i nezaboravno

Dame biraju je predstava koja je "osvojila" mnoga srca - nakon 200 izvedbi diljem Hrvatske i regije, napokon će osvojiti i naša

“Magic Mike” u Osijeku – stiže nam sarajevski striptiz Dame biraju