OSJEČANI

Sudeći po fotografijama, naš gradonačelnik se sjajno oporavlja!

Jučer se gradonačelnik oglasio na Facebooku uz objavu i fotografije koje svjedoče njegovu oporavku, ustao se iz kreveta i pozira s medicinskim sestrama.

Objavljeno 19.12.2018
Antonela Verković

Naš gradonačelnik Ivan Vrkić, podsjećamo, 13. prosinca je u poslijepodnevnim satima hospitaliziran na Zavodu za bolesti srca i krvnih žila KBC Osijek.

Nakon obavljenog pregleda, te koronarografije krvnih žila, izveden je zahvat ugrađivanja stentova, nakon čega je on na Facebooku, optimističan i hrabar kakav je, dodao kako je ostao u maniri odlikaša – s pet stentova!

Jučer se također oglasio na Facebooku s fotografijama koje svjedoče da mu je zaista bolje, ustao se iz kreveta i druži se s medicinskim sestrama koje dobro brinu o njemu, kaže.

Gradonačelniče, i mi vam želimo što brži oporavak i povratak kući!

FOTO: Ivan Vrkić Facebook

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

U toplini vlastita doma gradonačelnik je proslavio Božić... Iako su ga pred Božić snašle razne nedaće - sada mu je, kako i sam kaže, bolje i oporavlja se na kućnoj njezi!

Gradonačelnik uz lijepu poruku i fotografije čestitao Božić na Facebooku

Već je, vjerujemo, svima poznata informacija kako je naš gradonačelnik ovog mjeseca završio u bolnici i iz nje izašao s Više…

Ivan Vrkić se preko Facebook-a obratio svojim sugrađanima, obavijestivši ih kako je i dalje ostao u maniri odlikaša - dobio je 5 stentova. Osjeća se, kaže, dobro i svima želi sve najbolje :)

Gradonačelnik iz bolnice na Facebooku: Osjeća se dobro i misli na sve nas!

Naš gradonačelnik je, kao što smo već pisali,  jučer u poslijepodnevnim satima hospitaliziran na Zavodu za bolesti srca i krvnih žila Više…

Nakon liječničke intervencije gradonačelnikovo se zdravstveno stanje stabiliziralo

Ivan Vrkić hospitaliziran

Gradonačelnik Ivan Vrkić danas je u poslijepodnevnim satima hospitaliziran na Zavodu za bolesti srca i krvnih žila KBC Osijek. Nakon Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Možete li vjerovati da je prošlo 16 godina od kad su dečki iz Krivičnog djelovanja "izbacili" 'Leganini'? Vrijeme je da se podsjetimo... ;)

“Lega, ne brini, samo dimi, leganini” – tko se sjeća ovih stihova?