KULTURA

Sutra svi u Tvrđu po ‘knjige za 5’!

Knjige za 5, a i 5 kuna su! Studenti Akademije za umjetnost i kulturu u Tvrđi organiziraju skupljanje donacija u vidu sajma knjiga :)

Objavljeno 06.11.2018
Antonela Verković

Mjesec je knjige, o tome već i vrapci na grani pjevaju. Projekata je zaista more, ljubitelji knjige su ovog mjeseca zaista kao u raju u našem gradu, rekli bismo.

Govoreći o tome, jeste li iskoristili današnju priliku i besplatno vratili zakašnjele dugove u GISKO? 🙂

Povoljne knjige čekaju vas i od sutra pa sve do petka. Naime, studenti s Akademije za umjetnost i kulturu po prvi put organiziraju skupljanje donacija za opremanje knjižnice.

Tim povodom na Trgu Svetog Trojstva održat će se prigodni donatorski sajam. U vremenu od 10 do 13 sati (u slučaju kiše – predovrje ulaza u Rektorat).

Posjetitelji će biti u prilici za simboličnu donaciju od pet kuna, a zauzvrat će dobiti knjigu, udžbenik ili priručnik po izboru.

Akademija je ovaj projekt organizirala s ciljem veće dostupnosti sveučilišne literature Akademije i drugih sastavnica, a u sklopu projekta će također svim osnovnim i srednjim školama grada Osijeka donirati dio svoga bogatog izdavačkog opusa.

FOTO: Pixabay (ilustracija)

 

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Performans na parkingu - ''Volim parking, više volim scenu'' moći ćete pogledati u tri termina ovog tjedna... :)

Performans ispred Akademije

Studenti Akademije za kulturu i umjetnost nerijetko organiziraju predstave – svaka jedinstvenog, drugačijeg i zabavnog karaktera koji uvijek do suza Više…

U četvrtak, 15. studenoga u Knjižnici Čepin održat će se otvorenje izložbe radova učenika i mještana Općine Čepin...

Kreativni zajedno u Čepinu!

Svijeće, nakit, predmeti od gline… Sve to i puno više izrađivalo se u Čepinu, a sada će se ti radovi Više…

Od srijede u Tvrđi velik broj prolaznika šeće s knjigama u ruci... Sajam smo posjetili i razgovarali i s dekanicom Akademije, a studenti, evo prilike da pustite skriptu i uzmete knjigu!

‘Knjige za 5’ – 5 kuna i petica u indeksu!

Svi su svjesni činjenice kako studenti danas koriste skripte koje su nerijetko prepisivane ‘sto’ puta i samim tim dolazi do Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Memorijal dugi niz godina afirmira i okuplja najbolje mlade gudače svih uzrasta te ih predstavlja osječkoj publici kroz tri koncertne večeri.

Koncertne večeri povodom 25. memorijala ”Franjo Krežma”

U četvrtak se otvara izložba koja je ujedno i virtualna i u sklopu je međunarodnog projekta ''Vjerujem. Stoga jesam.'' Detaljnije informacije u nastavku... :)

Izložba ”Sv.Trojstvo” – ”Vjerujem. Stoga jesam.”

Performans na parkingu - ''Volim parking, više volim scenu'' moći ćete pogledati u tri termina ovog tjedna... :)

Performans ispred Akademije