KULTURA

Sutra svi u Tvrđu po ‘knjige za 5’!

Knjige za 5, a i 5 kuna su! Studenti Akademije za umjetnost i kulturu u Tvrđi organiziraju skupljanje donacija u vidu sajma knjiga :)

Objavljeno 06.11.2018
Antonela Verković

Mjesec je knjige, o tome već i vrapci na grani pjevaju. Projekata je zaista more, ljubitelji knjige su ovog mjeseca zaista kao u raju u našem gradu, rekli bismo.

Govoreći o tome, jeste li iskoristili današnju priliku i besplatno vratili zakašnjele dugove u GISKO? 🙂

Povoljne knjige čekaju vas i od sutra pa sve do petka. Naime, studenti s Akademije za umjetnost i kulturu po prvi put organiziraju skupljanje donacija za opremanje knjižnice.

Tim povodom na Trgu Svetog Trojstva održat će se prigodni donatorski sajam. U vremenu od 10 do 13 sati (u slučaju kiše – predovrje ulaza u Rektorat).

Posjetitelji će biti u prilici za simboličnu donaciju od pet kuna, a zauzvrat će dobiti knjigu, udžbenik ili priručnik po izboru.

Akademija je ovaj projekt organizirala s ciljem veće dostupnosti sveučilišne literature Akademije i drugih sastavnica, a u sklopu projekta će također svim osnovnim i srednjim školama grada Osijeka donirati dio svoga bogatog izdavačkog opusa.

FOTO: Pixabay (ilustracija)

 

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Omiljeni likovi i junaci iz svijeta knjige i stripa, glavna su tema ovogodišnje Noći knjige

Noć knjige 2019.

Vrijeme prolazi, svijet se mijenja. Ipak, oni ne stare. Inspiriraju nas, vesele, potiču na razmišljanje i djelovanje. Oni su omiljeni Više…

Pozivamo sve ljubitelje starodobnih vozila da se pridruže na otvorenju sezone koja će se održati 6. travnja 2019.godine u Osječkoj Tvrđi

Otvorenje sezone i izložbe starodobnih vozila u Osijeku

Oldtimer klub Osijek osnovan je 2016. godine te okuplja 35 članova. Klub se bavi organiziranjem izložbi starodobnih vozila, promoviranjem i poticanjem Više…

10. Sajam vjenčanja u Osijeku

Sajam vjenčanja u Osijeku

Sajam vjenčanja održava se 10. put zaredom u Osijeku, 19. i 20. siječnja 2019. godine u TC Portanova. 😍😍 Dva Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Mladi osječki pjesnici organiziraju večer poezije u dobro poznatom noćnom klubu Cadillac

Večer poezije @ Cadillac