GOSPODARSTVO

Tražite posao? Pogledajte i ove preporuke!

Ako želite ubrzati svoju potragu za poslom, pročitajte našu preporuku, istražite 10 atraktivnih pozicija dostupnih samo za vas ovog tjedna!

    Objavljeno 24.10.2024
    Darija Kovačić

    Transcom WorldWide d.o.o. traži više kandidata za novootvorene pozicije u odjelu teleprodaje za rad u Osijeku. Od kandidata se očekuje osnovno poznavanje MS Office paketa. Poslodavac nudi početnu obuku, fleksibilno radno vrijeme,welcome bonus od 300€ nakon tri mjeseca rada te druge pogodnosti. Prijavite se putem linka do 02.11.2024.

    Lugera Talent Solutions d.o.o. traži Savjetnika u telefonskoj prodaji (m/ž) za rad u Osijeku za klijenta A1. Od kandidata se očekuje minimalno srednje obrazovanje te poznavanje rada na računalu i engleskog jezika. Prednost ima prethodno iskustvo u telekomunikacijama. Prijavite se putem linka do 29.10.2024.

    RR Solutions d.o.o. traži Edukatora kozmetičara (m/ž) za rad na području cijele Hrvatske. Poslodavac nudi dinamično radno okruženje, edukaciju u zemlji i inozemstvu, stimulativna primanja uz bonuse i mogućnost profesionalnog razvoja. Prijavite se putem linka do 31.10.2024.

    Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. traži Specijalista za terensku prodaju (m/ž) za rad u više gradova diljem Hrvatske uključujući Osijek.  Poslodavac nudi fiksnu plaću, bonuse, edukacije, službeni tablet s neograničenim internetom te službeni automobil za poslovne svrhe. Prijavite se putem linka do 8.11.2024.

    Konzum Plus d.o.o. traži Mesara (m/ž) za rad na više lokacija u Hrvatskoj uključujući i Osijek. Od kandidata se očekuje srednja stručna sprema prehrambenog smjera (mesar) i najmanje 6 mjeseci iskustva u prodaji mesa. Nudi se stalno zaposlenje, redovita primanja, plaćene troškove prijevoza i dodatke za rad nedjeljom i blagdanom. Prijavite se putem linka do 21.11.2024.

    Electus DGS d.o.o. traži više kandidata za novootvorene pozicije (m/ž) za rad u Osijeku. Od kandidata se očekuje razvijene komunikacijske vještine i poznavanje rada na računalu. Prijavite se putem linka do 21.11.2024.

    Home Plus d.o.o. traži Prodajnog predstavnika (m/ž) za rad na području cijele Hrvatske, sa sjedištem u Osijeku. Nude se fiksna plaća, bonusi, smještaj, obuka te službeno vozilo, laptop i mobitel. Prijavite se putem linka do 05.11.2024.

    GENESIS GRUPA d.o.o. traži Komercijalista u prodaji građevinskih strojeva i opreme (m/ž) za rad u Osijeku. Od kandidata se očekuje srednja ili viša stručna sprema, 2 godine radnog iskustva, vozačka dozvola B i spremnost na terenski rad. Nudi se stalni radni odnos i stimulativni bonusi. Prijavite se putem linka do 31.10.2024.

    HELION GROUP d.o.o. traži Inženjera građevine (m/ž) za rad u Osijeku. Potrebna je visoka ili prvostupanjska diploma te minimalno 7 godina iskustva u projektiranju niskogradnje, posebno prometnica i manipulativnih površina. Nudi se atraktivan financijski paket. Prijavite se putem linka do 4.11.2024.

    IMAMOVIĆ PROMET j.d.o.o. traži vozača teretnog vozila (m/ž) za rad u Osijeku. Potrebna je vozačka dozvola C i E kategorije. Radno iskustvo nije obavezno, ali je poželjno. Radno vrijeme je puno, a zaposlenje je na određeno vrijeme. Prijavite se putem linka do 30.10.2024.

    Proučite ostale oglase za posao na službenoj stranici posao.hr. Sretno u potrazi!

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Istražite 10 najnovijih poslova, pronađite idealnu priliku i započnite svoju novu karijeru već danas!

    Tražite li posao? Imamo nova radna mjesta za vas!

    Istražite 10 najnovijih poslova, pronađite idealnu priliku i započnite svoju novu karijeru već danas! Transcom WorldWide d.o.o. traži više kandidata Više…

    Otkrijte 10 najnovijih poslovnih prilika, pronađite svoj idealan posao i započnite novu karijeru već danas!

    10 novih tjednih poslovnih prilika za vas, pogledajte što se nudi!

    Amrest Adria d.o.o. traži Djelatnika (m/ž) u restoranu KFC-a za rad u Osijeku. Nudi se ugovor na neodređeno vrijeme, fleksibilno Više…

    Zavirite u svijet poslova i pogledajte 10 pozicija koje su naglašene samo za vas ovog tjedna!

    Odabrana nova slobodna radna mjesta u OBŽ

    Zavirite u svijet poslova putem portala posao.hr., pogledajte 10 pozicija koje su naglašene samo za vas ovog tjedna! Vital Group Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Prekogranična suradnja je izuzetno važna u realizaciji različitih projekata prilikom koje Hrvatska, kao članica Europske unije, svojim iskustvom i znanjem može značajno pomoći zemljama u okruženju na njihovom europskom putu

    Interreg IPA – Otvara se novo financijsko razdoblje za projekte prekogranične suradnje

    U Osijeku je otvoren ZEISS Vision Expert, gdje svaki građanin može dobiti iscrpnu i iznimno preciznu analizu vida te naočale po mjeri kao i dioptrijske leće vrhunske kvalitete!

    Osijek ima najbolji centar za analizu vida u Hrvatskoj uz jedinstveni pristup u 8 koraka

    Svi zainteresirani moći će isprobati VR tehnologiju koju u VRgr8 svakodnevno kreiraju za klijente, pružajući priliku za potpuno novo iskustvo

    Ovog vikenda na Tehnicoolum sajmu isprobajte genijalan VRgr8