OSJEČANI

Uber stiže u Slavoniju

Usluga Uber X od danas dostupna u Osijeku - Svi novi korisnici dobit će popust od 15,00 kn na prve dvije vožnje!

Objavljeno 04.12.2019
Ivona Amidžić

Uber je od danas dostupan i u najvećem gradu istočne Hrvatske – Osijeku. Svim Osječanima i Osječankama te turistima koji posjećuju Osijek na raspolaganju je UberX koji će ih sigurno i povoljno odvesti s jedne lokacije na drugu.

“Iznimno nam je zadovoljstvo što smo svoju uslugu proširili i na istok Hrvatske. Slavonija je regija s velikim brojem potencijalnih korisnika, a sigurni smo da će naš dolazak dodatno smanjiti korištenje privatnih automobila, kao što je bio slučaj i u ostalim gradovima u Hrvatskoj”, rekao je Davor Tremac, generalni direktor Ubera za jugoistočnu Europu.

Osijek je prvi slavonski grad u kojem je Uber ponudio svoje usluge, čime je dodatno proširena pokrivenost u Hrvatskoj. Svi novi korisnici koji odluče isprobati Uber u Osijeku dobit će popust od 15,00 kn na prve dvije vožnje. Kako biste iskoristili besplatne vožnje potrebno je u Uberovoj aplikaciji pod opcijom “Plaćanje” unijeti poseban promo kod “UberOsijek”. Promo kod vrijedi samo za područje Osijeka.

Cijena za start vožnje usluge UberX u Osijeku stoji 6,00 kn, a minimalni iznos vožnje je 13,00 kn. Naknada po kilometru vožnje iznosi 3,60 kn, dok je cijena po minuti vožnje 0,60 kn.

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Tijekom četiri smjene kroz kamp prođe ukupno oko 200 djece podijeljene u skupine...

Ljetni sportski kamp “Srednjika 2020.” i treću godinu s nama!

„Srednjika 2020.“ naziv je Ljetnog sportskog kampa koji se već treću godinu održava na popularnoj osječkoj Srednjiki. Naime, Grad Osijek Više…

"Kultura u Osijeku se živi punim plućima. Osječke umjetnike i publiku željnu kulturnih događanja nisu u tome omele ni rigorozne mjere s početka pandemije proteklih dva mjeseca"

Novi projekt Kulturnog centra Osijek i Grada Osijeka pod nazivom “Kultura u parku”

Kultura u parku, program Kulturnog centra Osijek i Grada Osijeka – započinje u Perivoju kralja Petra Krešimira IV. koncertom Tamburaškog Više…

Sredinom ožujka se činilo kao da ništa više neće biti kao prije, ali mi vam donosimo popis manifestacija koje možete posjetiti krajem proljeća i početkom ljeta 2020.

Turistička zajednica Osijek objavila pregršt događanja koja očekuju Osijek

Sredinom ožujka činilo se kao da ništa više neće biti kao prije. Istina, mnoge životne „sitnice“ na koje smo navikli Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Studentima je u prehrani najvažniji okus, pa okruženje i kontrola tjelesne težine

Hrvatski studenti zadovoljni cijenom, ali ne i kvalitetom prehrane

Još koji sat i tamo smo! Taman je malo zahladilo, jeste li spremni za današnji početak Osječkog ljeta kulture? :D

Veliki program ovogodišnjeg Osječkog ljeta kulture

Pivo se najviše konzumira nekoliko puta tjedno te je njihov broj porastao za 6,3 posto u usporedbi s prethodnim istraživanjem

Svakoga dana 8,8 posto hrvatskih građana popije pivo