ŽIVOT

Urnebesno! Lile i Dragi kod Dalibora Petka čitaju s usana

Što mislite, tko se proslavio a tko je izazvao salve smijeha? Provjerite u video isječku i nasmijte se i sami :D

Objavljeno 17.04.2019
Tamara Lemajić

Dalibor Petko, poznat kao radijski i televizijski voditelj, koji je zahvaljujući osebujnom načinu vođenja raznih emisija osvojio srca mnogih, kako slušatelja i gledatelja tako i brojnih suradnika, ovog je puta u svojoj emisiji ugostio Lidiju Bačić i Dragog iz grupe Connect – piše GlasDalmacije.hr.

Kako bi im malo ‘zapaprio’ posjet studiju Petko im je smislio malenu igru. Rekao im je da zamisle kako se nalaze u veoma glasnom prostoru i htjeli bi si nešto reći, a sukladno s okruženjem jedini način je čitanje s usana.

Lidija Bačić, pjevačica popularno zvala Lile, bila je prva na redu te je na uši stavila velike slušalice s odličnom izolacijom vanjskih zvukova kako ne bi čula riječi koje joj govore. Nakon nje na red je došao i Dragi.

Što mislite, tko se proslavio a tko je izazvao salve smijeha? Provjerite u video isječku i nasmijte se i sami!

foto: YouTube (screenshot)

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

"Kad sam odlučio progovoriti, želja mi je bila dati informacije koje ja nisam znao prije nego što mi je bolest dijagnosticirana"

Dalibor Petko: Unutar sat vremena prestao sam disati 59 puta

Nakon što je, prije nešto više od mjesec dana šokirao obožavatelje fotografijom s maskom preko lica, Dalibor Petko nastavlja informirati Više…

"Dragi svi, vrijeme je da s vama podijelim nešto s čime se borim već neko vrijeme", započeo je Petko ispod slike...

Dalibor Petko šokirao pratitelje pomalo zastrašujućom slikom

Popularni radijski i televizijski voditelj Dalibor Petko otkrio je veliku tajnu svojim fanovima i pratiteljima, objavivši pomalo zastrašujuću fotografiju na Više…

Nakon što su se jučer svi mediji raspisali o Lidijinom 'trenutku' s ulice ...

Lidija Bačić na dar dobila balon: Lidija, a ne zločinac

Nakon što su se jučer svi mediji raspisali o Lidijinom ‘trenutku’ s ulice, ako hoćete i ‘dalmatinskom temperamentu’, Lidija Bačić Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

U Auro Domus poslovnicama diljem Hrvatske ti klijenti svakodnevno dobivaju nekoliko stotina ili tisuća eura. I vrlo često se iznenade činjenicom da su u zamjenu za slomljeni lančić ili ogrlicu koju ne nose godinama mogli u samo nekoliko trenutaka dobiti dovoljno sredstava za zatvore minus na tekućem računu ili si priušte nešto što su dugo željeli.

Požurite i iskoristite visoke cijene: Otkup zlata sada se najviše isplati

Biciklijada se i ove godine organizira u znak podrške nacionalnoj kampanji Hrvatskog knjižničarskog društva za osobe s teškoćama čitanja i disleksijom "I ja želim čitati"

FFOS-ova BICIKLIJADA 2024.

Izvučen je dobitnik 3.000 eura za shopping u Portanovi,  čak 50 trgovina u Portanovi nudilo je rođendanske popuste, mađioničar, disco hostese i ljudi od stakla (Mirror crew) napustili su Portanovu, velika rođendanska torta se pojela, šampanjac popio, a svih 150 nagrada koje su bile sakrivene u mnoštvu balona je pronađeno.

[FOTO] Trgovački centar Portanova proslavio 13. rođendan uz vrijedne nagrade, shopping s popustima i pregršt iznenađenja za posjetitelje