OSJEČANI

Uskoro Osječka ljetna noć :)

Zadnjeg petka u mjesecu lipnju, srpnju i kolovozu u Osijeku se održavaju „ljetne noći“ ...

Objavljeno 17.06.2019
Alan Srčnik

Uskoro kreću Ljetne noći u Osijeku, a prva u petak 29. lipnja. Pripremite se …

Zadnjeg petka u mjesecu lipnju, srpnju i kolovozu u Osijeku se održavaju „ljetne noći“ s nizom događanja na gradskim ulicama i trgovima, glazbom, performansima, gastronomskom ponudom – javlja TZ Osijek.

Ponuda na glavnom trgu uključuje kućice s gastronomskom ponudom osječkih restorana, pivnica, vinoteka i drugih ugostitelja. U središtu trga nalazi se svojevrsna velika gradska terasa, a na okolnim štandovima se mogu pronaći proizvodi osječkih, slavonskih i baranjskih obrtnika i obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava.

Uz program na trgu, tu je i pregršt ostalih događanja širom Gornjeg grada gdje se kao i do sada posebno ističe događaj In Da Sofa, svojevrsni popularni “pop-up” lounge bar, u organizaciji kreativne agencije Adverta.

Foto: TZ Osijek

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

"Ove godine, zbog najave lošeg vremena, odlučili smo se Osječku ljetnu noć preseliti sa zadnjeg vikenda, na zadnji dan kolovoza, kako bi ljeto ispratili pod vedrim nebom"

Večeras u Osijeku zadnja Osječka ljetna noć

Danas, posljednjeg dana kolovoza, održat će se treća Osječka ljetna noć, kojom će Osječani ispratiti ljeto. Iz Turističke zajednice grada Više…

Dobro da nije u nedjelju. Jer , igramo s Danskom. I bilo bi to - uzalud nam trud svirači ...

Prva Osječka ljetna noć! Iznimno u subotu!

Prva Osječka ljetna noć! Iznimno u subotu! Dobro da nije u nedjelju. Jer , igramo s Danskom. I bilo bi to Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Biciklijada se i ove godine organizira u znak podrške nacionalnoj kampanji Hrvatskog knjižničarskog društva za osobe s teškoćama čitanja i disleksijom "I ja želim čitati"

FFOS-ova BICIKLIJADA 2024.

Projektom su razvijena četiri edukativna programa s temama prilagodbe klimatskim promjenama kroz mjere očuvanja zdravih ekosustava u istočnoj Hrvatskoj

Generacija prilagodbe: Mladi istočne Hrvatske na čelu klimatske adaptacije

Predavanje će se održati u učionici 54 na Filozofskom fakultetu u Osijeku (Lorenza Jägera 9) s početkom u 18 sati te je otvoreno za javnost.

Najava predavanja izv. prof. dr. sc. Hrvoja Klasića “Ima li povijesti bez ustaša i partizana”?